Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice HOTEL GOLDEN BEACH

HOTEL GOLDEN BEACH

Prosim, prosim a kdo ve kaj o tem hotelu? Je bil že kdo tam, ali pa vsaj v bližini? Prosim za informacije!
lp, niki

Hotelov s tem imenom je pa kar nekaj na svetu.Katerega misliš?

V tuniziji, Monastir…
lp, niki

Dejte ljudje nehat že enkrat s to Tunizijo in Djerbo. Res ste že dosadni.

Zakaj pa bereš, če te ne zanima ?

lp, M

Pa kaj res ni nikogar, ki bi poznal ta hotel?

Ne razumem..agencije ponujajo hotel Golden Beach v Hammmametu, v resnici pa je ta hotel v Monastirju? Ali gre tu za zavajanje?
lp, ajša

Zgleda, da nihče ne pozna tega hotela…žal.

Živjo! Če razumeš nemško, ti bo tole malo pomagalo.Kollikor sem jaz uspela razumeti s svojim ne preveč bleščečim znanjem nemščine, so mnenja o hotelu deljena, več pa je negativnih kritik kot pozitivnih.Res pa je, da so nemci bolj picajzlasti in za svoje evre pričakujejo veliko.

Verjetno je že prepozno, ampak vseeno. Tukaj je še ena stran z mnenji Nemcev:

Moja kolegica je bila tam konec junija začetek julija in je rekla, da je hotel v redu.. jaz sem bila sicer v Hotelu Nozha Beach, ki me prav tako ni razočaral – seveda je vse odvisno od tega, kaj pričakuješ….Hotel je na obali, plaža je blizu, baje je hrana tam ok… tudi pri nas je bila čisto fine… mene skratka ni nič motilo…običajni hotel s tremi zvezdicami… nič pretresljivega pa tudi nič nad čemer bi se nevemkako pritoževal…

Sedaj ta hotel Gulet ponuja v akcij, vendar na prospektu piše da je to hotel s 4*, jaz bi namreč rada malo več komoditete. Torej ima ta hotel 3* ali 4*??

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close