Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Geminis, Mallorca

Hotel Geminis, Mallorca

Lepo pozdravljeni,

Zanimajo me vaše izkušnje.
Hvala vam že v naprej in še enkrat lep pozdrav!

Bil pred dvemi leti poleti. Skoraj center mesta, 3 vrsta hotelov od morja. Nič posebnega, cena je bla takrat precej dobra, tako da kaj več nisem niti pričakoval (ne spomnem se zdaj kolko je blo). Mallorca pa precej draga, ogromno nemških turistov, se splača vzet rentacar in jit stran od turističnih središč, ker se najde lepe plaže.

V Hotelu Geminis sem bil lani septembra, sobe klimatizirane in obnovljene, dovolj velike in čiste, tri zvezdice, do plaže dobrih 5 minut peš, na mirnem kraju, kar ni nepomembno, ker je poleti v Playi lahko hudo bučno. Do lokalov in dogajanja oddaljen 200m.Sam hotel sicer nič posebnega, brez kakšnega hudega luksuza, ampak povsem spodoben in sem bil zelo zadovoljen.

Na Mallorci sem bila septembra 2007.Hotel je imel samo tri zvezdice,ampak hran vredu,čistoča,prijaznost zanimivo je bilo to, da smo lahko jedli še v hotelu,ki je bil zraven tam je bila malo boljša izbira hrane in pijače.Do te zanimive plaže,ki je zelo dolga oz., kjer se zelo dogaja smo imeli nekje dobrih pet minut ter z taxijem dve minuti. Če se odločiš za Mallorco je zelo dobro,da si izposodiš avto in si ogledaš ta zelo prelep otok.Ponujajo ti tudi izlet na Ibizo(80e),res dobro za en dan,da se odpraviš tja.Dobro je tudi park z tobogani,pravi adrenalin,Marineland,Akvaland,res se splača.Res pa je ,da tam mrgoli nemcev bistvo je tam raj za njih,ni panike so prijazni.Vreme je bilo tudi v redu(26-30c),za ta čas super.

hej.. jaz sem bla pred dobrim mesecem na majorki:)
vzemi rent a car in pojdi naokoli.. oh in sploh in ah in uh so vasice na severu… ker ni turistična sezona je bilo poceni in tudi zelo lepo, ker res lahko uzivas.. jap, drugače je pa res, če zacnes govoriti spansko,je kul, če pa po angl, te pa hitro preusmerijo na nemscino:)
uglavnm jaz sem se imela lepo.. in rent a car za 3 dni je cist fajn zadeva, plačala sem 60 eur za avto in za bencin 30 eur… s tem da nism porabila polnga tanka…:) prevozili sva pa celo majorko, na počez in pošrek:))

kr se tiče drugih zadev pa upam d vlakec ze vozi.. so rekli d ga do zacetka februarja usposobjo..tk d pomoje bi bla tura z vlakcm do solerja odlična… hehehe.. res jelepo tam če uzivas v pravljicnih vasicah in lepi naravi:)

lepo pot:)

aba

A je bil že kdo v tem hotelu, kako je?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close