Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel El Mouradi Palace – Tunizija

Hotel El Mouradi Palace – Tunizija

Mi gremo preko Oasis toursom in agencija nima vpliva na to kdaj se bodo Tunizijci pripeljal na Brnik in nas pobral :)))))Jaz sem jim na agenciji povedala da zelim biti na letalu,ki gre 14 40 iz Brnika pa ni bil problem :)Glih brala malo o tem hotelu in vidim vecinoma same pohvale…uffff ze komaj cakam 🙂

A sploh še gresta dva aviona v Tunizijo? Ker imam info, da gre letos samo eden, ker je premalo turistov za Tunizijo, tako gre en na celoinsko Tunizijo in en na Djerbo…

Sigurno letita dva na celino in en na otok Djerba :)baje da je velik naval na Tunizijo…

Jst mam let za 14 40h…tako da upam da nebo zamude 🙂
Ah pomojem kar se tiče hlač ni problem, nevem, sem bla že 2x v Tunizij v hotelih 5* pa niso komplicirali za hlače, tudi če je pisalo, da jih nesmeš imeti. 1 dinar jim daš, pa so vsi veseli in ti noben ne teži 😉

mi smo se dons vrnil glih iz tega hotela…. bli smo 1 tedn. nimam kej prevec kritik. sam gdaj recejo da majo ramadan pa mors mau popizdit najbol pa prides skoz ce das mau napitnine aja pa ne pustit da vm iz avtobusa odnesejo prtlago ker potem skoz skacejo okol vs. mas use mini club za otroke animacije za otroke itd. sli smo tud z kamelam. je vroce ampak fajn. res da te mau boli rita. Sli smo tud z gusarsko ladjo, Gor so pc fakirji pa hrano mas pa use. Vsak tak potvane pride za 2 odrasla+jz k sm 14 se stejem tud pod odrasuga pa 2 otroka okol 60eur. Valuta je 1 eur-1.93tnd ampak ponavad menajo 1:2. Mel smo zvecer avion za tja. V hotel smo prsli okol 11 po njihovem casu sepravi -1. Za nazaj smo imeli 80 min zamude. Sli smo z agencijo Oasistour. Priporocam da pijete pijace brez leda ker hitro dobis drisko. Ce jo pa ze dobite pejte v lekarno pa kupte njihov ogle kr ns nc ne pomaga res da pride mau drazji ampak 1 uzames pa si v cca. 40 min dobr. Mislm nimam glih kritik glede hotela pa vsega. Hotel ma 940 sob. Mau sej treba znajdt. Pospravjo ti sobo, ce ne dela luc ti jo popravjo sam rect je treba pa mau napitnine dat(najraj majo 1eur ker je za nih to vau al pa 1-3 tnd). Glede dolgih hlac za vecerjo das tapru dan mau vec napitnine cca.5-10 dinarjev pa ti noben nic ne rece. Tud brez napitnine mas lohka dolge hlace. aja pa otroci majo lohka kratke na sploh. Pa ce kadite pazte zlo hitr se zagrebejo za cigarete iz slovenije.

Lepe pocitnice vsem
Jure,14 let

to se ravno ne strinjam. mi nismo dobili nobenih kartic. na vecerjo kamot v kratkih hlacah. klimo so pri nas popravili 1 dan a je zadnji spet zacela kaplajti. balkoni so bili cisti. osebje je bilo prijazno. animacija je bila cist dobra. najprej za otroke potem za odrasle .en dan karaoke en dan ples itd. Hotel je cist ODLICEN

mi smo bli tud z to agencijo. vcer smo prsli domov. in morm res use pohvalt. xD

hvala za informacijo jure :)))) moj bo znoru od vrocine da bo mogel imet dolge hlace pri vecerji…upam da nam ne bodo prevec tezil glede tega…ali je potrebno v hotelu placati neke kavcije za daljinca in brisace???Ali imamo res neke masaze pa manikure zastonj????

Hvalaa

jap res je 1x na dan po osebi. Od vrocine pri vecerji ne skrbet ker je jedilnica zelo hlajena tako da te vcasih se celo zebe. za dalinca nic. mas pa deposit 10 dinarjev po brisaci. hodis jih lahko menjati kadarkoli zelis. toda probaj bol zjutraj okoli 9tih. denar dobis nazaj ko vrnes brisace.

se opravicujem tam ker sem napisal brez napitnine mas lohka dolge hlace. mislil sem kratke

hladilnik v sobi je agencije z leti nimajo nič ker je tunizijski prevoznik če pa je vprašanje varnosti pa je bolje 12 ur počakat kot pa dol past!!!!!!!!!!!!!!!!!!?????????? lep pozdrav pa mirn in točen let vam želim

gggg

Kdaj so ponavadi leti? zgodaj zjutraj ali popoldan? al prideš zvečer tja in nimaš nič od dneva? jaz grem tudi 21.9. se vidiva andy5 🙂

Če ste že rezervirali Vam more v rezervaciji pisat uro leta.
Jst grem tudi 21.9. in mam let ob 14 40h, tako da ko prideš, maš ravno neki časa d se razgledaš in pol večerja…..

Če ste že rezervirali Vam more v rezervaciji pisat uro leta.
Jst grem tudi 21.9. in mam let ob 14 40h, tako da ko prideš, maš ravno neki časa d se razgledaš in pol večerja…..[/quote]

ups pardon 28.9. 🙂

Mi smo bili letos prvič nasploh v Tuniziji in sicer od 17. do 24.8.
Kaj naj rečem? Hotel je čist, osebje je v povprečju v redu, se pa najde tudi kdo, ki mu tudi napitnina ne pomaga…. hehe

V sobi je hladilnik, v katerem najdeš plastenko vode. Najlažje ga doplnjuješ, če na terasi zaprosiš še za kakšno plastenko, drugače pa je baje v room service uslugi, voda zastonj.
Glede dress code pa takole… čez dan nobenih težav, le zvečer znajo kdaj pa kdaj zasitnarit. Nam niso nikoli.

semo se strinjam. mi smo bili isti rok in morm rect isto k ti

hladilnik je v sobi sredi hude sezone niso zahtevali dolgih hlač

A milite da je zdaj septembra kaj drugače z dolgimi hlačami, da bojo bolj komplicirali? ker moj nima nobenih primernih dolgih hlače, same kavbojke, hehe. bova mogla pol še prej en šoping vdarit 😀

Nama so rekli da podatke o odhodu dobima 1 teden prej ko greva. sva že vse plačala ampak nama noben ni rekel kdaj je let oz. kje to piše. se zdaj še da kako spremenit let? sem gledala odhode za tunizijo pa so vsak teden enaki: ob 14.40 ali 20.20. ponoči ob 11 pa ravno nočem tja prit 😉
sicer pa moj tudi nima nekih fensi hlač, razen kavbojke 🙂 smo že bli v takem hotelu z dress code pa ni nihče kompliciral zaradi kavbojk.

Mislim da imaš lahko kavbojke, in ti ne komplicirajo zarad tega.
Vsaj jaz ko sem bla enkrat v hotelu s 5* v tuniziji, niso komplicirali.
Važno da so hlače pač dolge.

zanima me, kakšna zdravila boste vzeli in kakšna priporočate. verjetno kaj za prebavo?

Zdravila se vzame normalno kar pač rabiš ( naklofen, lekadol, bepanthen, kakšne karbon tablete za prebavo… ) čene pa vedno priporočeno, pou litra domačega šnopca, to je mene enkrat rešilo.

še eno vprašanje 🙂 če vzamem kaj žganja seboj v hotel je potebno potem kaj plačati?
In koliko se ponavadi da napitnina?

Tisti,ki letite 14-ga kdaj imate let? Mi2 ga imava ob 20h:((( to mi niti mal ni všeč!!

Brisače za na plažo in za osnovno higieno dobimo tam ali je potrebno kaj seboj nositi?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close