Hotel El Mouradi Palace – Tunizija
Mi smo bili lani avgusta v tem hotelu.V restavracijo smo hodili s kratkimi hlačami, s kratkimi oblekicami pa ni nihče nič rekel, sem pa videla da nekate niso spuščali s kratkimi oblačili v restavracijo (gre se za najbolj večerna obleka ), odvisno je tudi kako se obnašate do njih. Je pa hotel za otroke, zato pa ni zvečer nekih večernih animacij, ima pa sosednji hotel več večernih animacij.Nam je bilo lani všeč ampak ne tako da bi se vrnila še enkrat nazaj.
Zdravo
Jaz sem pa danes rezerviral hotel El Mouradi palace 🙂 za 14.9.Lansko leto sem bil isto v port el kantaouiu ampak v drugem hotelu.Sem bil zelo zadovoljen tako da sem se odlocil letos se enkrat za Tunizijo 🙂 Mislim da za taksen denar,taksne ponudbe kot je tle ne dobis drugje..vsi tisti ki grete 14 septembra se vidimo 🙂
Cao
Sami2….Tako hudo ni je pa res da so bolj vsiljivi do zensk kot moskih..v samem hotelskem kompleksu se nimas kaj bati,tudi zvecer lahko gresta komot na sprehod po port el kantaouiu.Radi pogledajo za zenskami je res 🙂 nisem pa se slisal da bi kateri bil nasilen ali kaj podobnega..Edino ce bosta slucajno sli do kaksnega mesta kot je npr. Sousse,ki je res odlicno mesto za malo shopinga in podobno bi vam svetoval da mogoce povprasate,ce gre se kdo z vama.Tam so res malo prevec vsiljivi in ni ravno prijeten obcutek sploh za zenske.Ze meni so sli na zivce:) sem na koncu ze bil malo prevec nesramen do njih ker so kar rinili in rinili..drugace sem pa zadovoljen z Tunizijo 🙂 in se letos vracam…
v tem hotelu smo bili od 27.7do3.8 2011 glede na prebrane komentarje je bilo tudi mene strah ženi tudi povedat nisem hotel kaj sem brav na mestu pa pozitivno presenečenje vse je bilo super (čistoča hrana osebje skratka vse imeli smo se odlično)glede obleke nobenih težav da se v restavracijo ne hodi v kopalkah ali moker pa pri nas že otroci vedo lep dopust vam želim in uživajte maximalno pa še to sem pozabu v mesto port pa le pojdite pogledat pojočo fontano je res lepo za vidt
Pozdravljeni!
Jaz tudi z punco pravkar rezerviro za 14.09.2011 v tem hotelu. Še nikoli nisem bil v Tuniziji. Kolikor sem slišal jih veliko pohvali pa tudi kakšna kritika se sliši. No mene najbolj zanima glede hrane, če je res da je malo mesa in da je hrana večinoma pikanta? Drugače pa tisti, ki odpotujete 14.09 se vidimo 🙂
Lp
jojjj tudi jaz ze komaj cakam da odlletim :))))sam pazite na kater avion vas bodo dal…najboljse na tistega ki gre 14 40 ker un ki gre zvecer ima nenormalne zamude in sem slisala veliko kritik…14 dni nazaj so odleteli namesto nekaj cez 20…sele drugi dan ob 6 zjutraj….mi gremo pa 31.8. pa do 14.9. hehe najboljs da podaljsamo se za en teden pa smo skupaj od 14 dalje hehe….
Forum je zaprt za komentiranje.