Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel El Mouradi Mahdia

Hotel El Mouradi Mahdia

Če je kdo dopustoval v Tuniziji/Mahdia prosim za čimveč info za hotel Hotel El Mouradi Mahdia in
Hotel El Mouradi Cap Mahdia…
Hvala vsem

Pozdravljena,
mi smo bili pred sedmimi leti v El Mouradi Menzah v Tuniziji v predelu Yassminn. Zaenkrat so bile to najboljše počitnice v tujini. S seboj sva imela (poročno potovanje) še ne triletno hčerko, katera je na počitnicah zelo uživala. Tudi letos smo se hoteli vrniti na to mesto, da ga pokažemo še sinu, pa žel ne gre ;).
Vsekakor pa se vrnemo tja takoj ko bo mogoče.
Daša

Bil lani v El Mouradi Cap Mahdia. Hotel El Mouradi Mahdia sem si ogledal ko sem se sprehajal ob plaži in si malo pogledal bazene, notranjost hotela…
Če greš v Cap Mahdia rezerviraj sobo z pogledom na morje, sicer je bolj slab pogled ker stavbe niso visoke. Naju so prvo noč dali v prtličje – slabša soba in nikakav razgled.
Hrana je dobra sploh sladice. Drugače pa koščki pice in špageti z omako so vedno na voljo plus ostala velika izbira jedi.
Če ima kdo rad konje imajo takoj po vhodu v hotelski kompleks konjušnico in ogrado za konje, ki jih lahko ob doplačilu tudi jahaš.
Zunaj hotela si nimaš kaj začet, razen če greš v Mahdijo – taxi je takoj pred vhodom in ni drag.
Je pa vsaj na videz El Mouradi Mahdia lepši. Plaža je pa če imaš rad mivko in da je še daleč plitvina super. Tudi morje je bilo izredno čisto in brez trave. Resnočno plaža kot na Karibih. Mesto Mahdia je oddaljeno peš dobre pol ure – lep sprehod po plaži skoraj do mesta. Ob petkih je sejem in so vse ulice nabasane z raznorazno robo.
Če te kaj posebnega zanima vprašaj.
Sem pa lani preko Guleta plačal 360€ AI-1teden.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close