hotel Donat – ZADAR
Pozdravljeni!
Prosila bi Vas za “sveža” mnenja o tem hotelu. Na netu sem prebrala marsikaj, od + do -, logično, vsak ima svoja merila. Letos gremo prvič v hotel, vedno smo bili v apartmajih, zato prosim za Vaša mnenja. Mogoče bomo pomagali še komu, glede na to, da ima hotel dokaj ugodne cene za AI ponudbo.
Hvala in lep dan še naprej!
Bila sem lani in zadovoljna. Bila sem v Donatu II . Brez pripomb – za tako ceno dobra hrana, pijača, čiste sobe, imela sem celo še velik balkon – ogromno sence na plaži, do Zadra pa vlakec ali avtobus, če pa radi dosti hodite par ur peš, pa tudi peš. Vsekakor je to najbolj cenovno ugodna varianta kar sem jih v 30 letih z družino poskusila. Še kunic nimaš kje zapraviti, ker dobiš vse v hotelu. Meni sicer to ni všeč, ker grem rada iz hotela na kako kavico, sladoled , oglede, med domačine, ampak vsak ima svoje želje. Gledala sem čehe, ki se niso teden dni premaknili od šanka s pivom, saj je bilo pač vključeno v ceno. Vsekakor je primerno za družine z malimi otroci, ker so vsi ti sokeci brezplačni – sigurno boljša varianta od apartmajev, kjer kuhaš….. Mene to sicer utesnjuje, ker imam rada tudi drugo okolje, tako, da v hotel z ALL ponudbo več ne grem, čeprav dejansko tam nimaš več nobenih skrbi, nič ne rabiš kupovati ne plačati. Je za probat , če ti ni všeč pa naslednjič drugam, vsekakor za zgubit nimaš kaj- nekateri se že leta vračajo v Donat, jaz pač vsako leto iščem drugo varialnto. Raje imam polpenzion, čeprav je dražji, ker potem nisem tako odvisna od hotela…
Lep pozdrav in lepo se imejte kamorkoli že greste.
Forum je zaprt za komentiranje.