Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel DJERBA PALACE

Hotel DJERBA PALACE

Z iskalnikom nisem tukaj našla nič o tem hotelu.

Je morda že kdo bil tam?

Jaz sem tudi že iskala pa ne najdem kaj dosti. Na kakšnem googlu vtipkaj hotel miramar djerba palace. Pride kar nekaj zadetkov. Sicer ti bom pa kaj več o njem lahko povedala po 12.8, ko se vrnem iz tega hotela.

Jaz sem bila v tem hotelu, ki zasluži vse možne pohvale. Osebje prijazno, hrana super dobra in dosti izbire, sobe ciste in lepo urejene,..drugo pa itak ni pomembno. Plaža pred tem hotelom je tudi super.

Hvala za odgovor. Skoraj sva že odločena, da greva tja.

Mi lahko še kaj poveš;. recimo, kako je s senco na plaži, kakšen je bazen (šank v bazeu bi bil super :-))))
je zvečer kam z iti, se kaj dogaja, kakšne so cene, kako je s kulinariko izven hotela (rada poskušava nove jedi)…., kakšna je vročina, kakšne so noči- hladne?
Skratka vse mi bo prišlo prav.

Hvala za tvoj trud in čas

Upam, da nisem prepozna in si se že odločila. no pa ti bom vseeno povedal nekaj informacij. Zvečer zabave ni. Je en disko med hotelom in plažo ampak ko smo bili mi je bil zaprt. Zvečer je tam v hotelu animacija ma nič kaj posebnega. Ker je bilo v hotelu največ francoskih gostov so animacije potekale v francoščini. Vem pa da so se v enem drugem hotelu trudili v slovenščini ker je bilo pač ful slovencev. na bazenu mislim, da ni bara. Mi se nismo kopali niti enkrat v bazenu. samo na plaži. v bazenu je bila gužva in bazene pač imamo tudi doma in nima smisla ( moje mišljenje ). na plaži imaš že postavljene senčnike ki jih ni treba plačat. plačaš samo ležalnike. res pa je da moraš it rezervirat že zjutraj če ne ni mesta. mi smo dali dobro napitnino tistemu ki je bil tam zadolžen za ležalnike in nam je vsak dan dal na stran senčnik in ležalnik. glede kulinarike izven hotela ne vem. samo na izletu z đipi smo jedli izven hotela. dobro. v hotelu pa super hrana. res da je prilagojena evropski ampak vseeno je nekaj njihovega. mi smo imeli tudi kosilo tako da nismo sli nikoli ven jest. en dan smo sli ve mesto v en bar s taksijem. vsi sedijo in se pogovarjajo. vse je bolj mirno. mislim,da to že veš da vode ne smes pit. ko smo bili mi je nekdo moral v bolnico. ne vem točno kaj je bilo ma vem da je imel nekaksno reakcijo. jaz sem bila non stop na WC. in še marsikdo se je po tem potožil. jaz sem jedla tudi zelenjavo ki so jo sicer kao odsvetovali ker je prana z vodo. mogocče zaradi tega. ne vem.na izlete se splača it ker se dosti vidi. poležavanje na plaži vsak dan nima smisla. sploh se ne zavedaš kje si če si samo na plaži.

če te zanima še kaj vprašaj. mogoče pa sem bila prepozna in ste že izbrali oziroma že šli.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close