Hotel Cathrin in Hotel Sirene Beach Rodos
Zanima me, če je že kdo bil v teh dveh hotelih? Cathrin je v Kalythei, Sirene Beach pa v Ixji. Slišala sem da v Ixiji bolj piha, ampak je mogoče bolje izhodišče za raziskovanje po otoku? Kakšni sta plaži Anthony-Quinn bay in še ena je poleg (ne spomnim se točno katera) v primerjavi s tisto v Ixiji? Z možem bi šla za 14 dni in bova imela najet 1 teden avto, zato bi rada da je plaža blizu hotela tudi lepa. Kako pa je glede hrane v teh dveh hotelih?
Hvala.
Nama je bila najbolj všeč Afandou beach – kar nekaj km, sami kamenčki, kistalno morje, tu pa tam ležalniki, sicer pa prazno, v drugi polovici junija ni blo skoraj žive duše. Je pa res, da kakšnih večjih hotelov ni blizu.
Anthony Quinn se pa meni ni zdela nič posebnega, pa že v juniju je bila gneča.
Kar se hotela tiče, jaz v Ixio ne bi šla, ker zna res zelo pihat, in to po celi vzhodni strani otoka. Ko smo bili mi, se tudi v mestu Rodos na V strani skoraj ves teden ni nihče kopal zaradi vetra in valov. Sicer pa odvisno, kaj od hotela pričakuješ. Meni je najbolj všeč hotel v mestu, da grem lahko zvečer ven, na sprehod, na pijačo, brskat po trgovinicah… do plaže pa že pridem. Nekaterim je pa bolj pomembno, da je plaža tik pred hotelom.
Forum je zaprt za komentiranje.