Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Cathrin in Hotel Sirene Beach Rodos

Hotel Cathrin in Hotel Sirene Beach Rodos

Zanima me, če je že kdo bil v teh dveh hotelih? Cathrin je v Kalythei, Sirene Beach pa v Ixji. Slišala sem da v Ixiji bolj piha, ampak je mogoče bolje izhodišče za raziskovanje po otoku? Kakšni sta plaži Anthony-Quinn bay in še ena je poleg (ne spomnim se točno katera) v primerjavi s tisto v Ixiji? Z možem bi šla za 14 dni in bova imela najet 1 teden avto, zato bi rada da je plaža blizu hotela tudi lepa. Kako pa je glede hrane v teh dveh hotelih?

Hvala.

Vsekakor v Ixia precej piha in odsvetujem, razen če boste veliko raziskovali otok in boste malo v hotelu in če ste še brez otrok. Potem bi šlo, drugače pa ne priporočam.

Nama je bila najbolj všeč Afandou beach – kar nekaj km, sami kamenčki, kistalno morje, tu pa tam ležalniki, sicer pa prazno, v drugi polovici junija ni blo skoraj žive duše. Je pa res, da kakšnih večjih hotelov ni blizu.

Anthony Quinn se pa meni ni zdela nič posebnega, pa že v juniju je bila gneča.
Kar se hotela tiče, jaz v Ixio ne bi šla, ker zna res zelo pihat, in to po celi vzhodni strani otoka. Ko smo bili mi, se tudi v mestu Rodos na V strani skoraj ves teden ni nihče kopal zaradi vetra in valov. Sicer pa odvisno, kaj od hotela pričakuješ. Meni je najbolj všeč hotel v mestu, da grem lahko zvečer ven, na sprehod, na pijačo, brskat po trgovinicah… do plaže pa že pridem. Nekaterim je pa bolj pomembno, da je plaža tik pred hotelom.

Sbon, mislim, da si se malo zmotila – Ixia leži na zahodni oz. SZ strani otoka in na tej strani bolj močno piha kot na vzhodni. Sicer piha povsod, vendar je na Dodekanih zahodni del otoka bolj izpostavljen vetru.

Ja, sori, zahodna stran je tista bolj vetrovna. Upam, da nisem koga zavedla.

Kako pa je Kolymbia?

Odločila sva se za hotel Golden Odyssey v Kolymbiji, je že kdo bil tam? Všeč nama je ker je bolj na samem.

Zgleda lepo, skoraj na Afandou beach, edino zvečer zna bit malo dolgčas… No, vama mogoče ne 🙂

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close