Najdi forum

Hotel Blue Sky

Zanima me, če je bil kdo v hotelu BLUE SKY ? Kakšne imate izkušnje, plaže v Alanyi, kaj si je možno ogledat v bližini. kakršnekoli komentarje prosim.
lp

Jaz sem bila v tem hotelu enih 5 let nazaj. Na zunaj ni bil nič posebnega, sama notranjost hotela pa je bila meni ful všeč (sobe in vse ostalo). Predvsem pa mi je bila noro dobra hotelska hrana (samopostrežni zajtrki in večerje – ogrooomnooo izbire) in pa njihove slaščice… mmmm…
No, ta hotel ima tudi bazen, je pa ful blizu plaže (plaža je čez cesto oz. do nje lahko prideš tudi čez podhod). Mesto je kar blizu, so pa dolmuši (kombiji oz. mini avtobusi) tako poceni in pogosti, da se ti po tisti vročini res ne splača pešačit v mesto).
Plaža je pač peščena kot skoraj vse v Turčiji, ampak ima ta hotel svoje ležalnike s senčniki (brezplačno). Na drugem koncu Alanye je svetovno znana Kleopatrina plaža, ki pa meni ni bila preveč všeč (umazana voda, na plaži pa masovka). Sva si pa tam sposodila pedolino in obiskala jame, ki jih drugače ponujajo za izlete tur. agencije. V centru Alanye je tudi bazar (tam bi jaz lahko bila vsak dan, ker uživam med vsemi temi začimbami, parfumčki, oblačili….)
Aja, glede izletov pa se je najboljše pozanimat pri domačinih, ki za manjšo ceno nudijo več.
LP, Jasna

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close