Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Barbara Portorož

Hotel Barbara Portorož

Z družino bomo letos preživeli en teden dopusta v Portorožu, hotel Barbara. Je že kdo bil tam? Glede na čudno vremensko napoved kaže, da bi nam prav prišel notranji (pokrit) bazen. Kako je z bazeni oz. oddaljenostjo morja od hotela? Zanima me tudi, kako je s ponudbo zajtrka in večerje, kakšne so sobe, pa parking, zabava ob večerih… Smo mlada družina in po dolgem času si bomo letos končno privoščili malo dopusta ob slovenski obali, pa nas po malem zanima prav vse….

Mi smo bili tam 2 tedna nazaj. Glede na to da je bilo takrat še lepo vreme nismo potrebovali nobenega bazena. Sam hotel nima bazena, lahko pa se kopaš v Grand hotelu Metropol, ki je oddaljen približno 2min hoje in ni nobene povezave z Barbaro tako kot so nam rekli. Mi smo se hodli kopat na centralno plažo ( tisto z mivko), kar je kr 10 min hoje. drugače maš bližje, kakih 5 min. sobe so še kr v redu, slabost je samo da ni klime…zunaj 30 stopinj mi pa v najvišjem nadstropju…ni fajn še spat ne moreš. parking je čisto ob hotelu, če je lepo vreme potrebuješ srečo da najdeš kaj fraj ker ga zasedejo tisti, ki se pridejo kopat tak za en dan. zvečer se ob obali vedno kaj dogaja, muzika v živo itd.

Oj, mi že nazaj, zelo zadovoljni… hvala Vally za komentar, smo šele zdaj prebrali…

Kaj naj rečem – kljub slabemu vremenu zelo zadovoljni. Klime nismo potrebovali, ker je dež kar precej ohladil ozračje. Stanovali v prvem nadstropju, dve vezani sobi, prostorno, čedno, dva velika balkona. Na parkingu tik ob hotelu več kot dovolj prostora, če bi hoteli, bi lahko parkirali v garažni hiši, a ni bilo potrebe. Zajtrk samopostrežni v Barbari, večerja pa v hotelu Metropol, super, na nivoju. V začetku nas je malce zmotila zahteva po primerni toaleti za večerjo (moški dolge hlače in srajca, ženske krilo ali dolge hlače in bluza), a ni bilo panike, lahko smo bili oblečeni kakorkoli. Hrana pa – ni da ni. Prve dni smo se kopali v notranjem bazenu v hotelu Lucija, pozneje pa v zunanjem, olimpijskem bazenu ob obali. V morju se nismo kopali, ker je bila voda premrzla.

Torej – hotel Barbara, Lucija, Roža (pod okriljem Metropola) priporočamo, prihodnje leto se vračamo.

Zanima me kateri od teh treh hotelov je najbližje plaži in kateri je najbližje centru Portoroža?

Pozdravljena Bubicaa,

v glavnem so vsi trije hoteli en zraven drugega, razlika je v par metrih. Do morja maš za it čez cesto pa še nekaj malega naprej (minuto hoje). Center Portoroža (vprašanje kaj se zdaj smatra kot center – recimo gllavna bus postaja, ob splošni plovbi), je cca 10 minut precej počasne hoje stran.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close