Hotel Aurora, Vespera, Bellevue
Živijo,
Konec avgusta bi šli z našim enoletnikom na dopust na Mali Lošinj, ampak se ne morem odločit v kateri hotel ali AURORA ali VESPERA ali BELLEVUE. Pomembno mi je da ima hotel dvigalo, da so hotelski uslužbenci prijazni, dobra hrana, pa da je senca na plaži in da je primerna za otroke.
Zato prosim tiste, ki ste bile v katerem od teh hotelov za hvalo ali kritiko.
Vnaprej hvala in lep dan, Ela
Mi smo se v soboto vrnili z letovanja v Vesperi. Aurora je hotel dvojček z malo bolj strmim dohodom do plaže. Med tema dvema bi jaz še vedno raje bila v Vesperi, ki ima krasno senco z visokimi borovci ob hotelu pred plažo ( dostop v morje s pomola ). Do lepe plaže Sunčani žal (kamenčki ) imaš iz Vespere par minut po asfaltirani potki. Mi smo bili sami odrasli in smo se kopali bližje hotela. Čeprav sta bila oba hotela polno zasedena, je bilo za vse dovolj prostora. Hrana v hotelu odlična, vsak večer tudi vsaj ena vrsta rib, veliko različne kuhane in sveže zelenjave, jedilnica klimatizirana ( imajo tudi stolčke za malčke ). Vsa pijača pri večerji je bila brezplačna. Personal prijazen in korekten. Čistoča v hotelu brezhibna. Dvigalo ima.
V vseh 4ih sobah so nam nagajale pipe in rabiš nekaj časa, da se naučiš dobit pravo temperaturo. Midve sva imeli sobo 722, ki je imela tudi stropni ventilator in je bil zelo dobrodošel zvečer pri urejanju za večerjo. Glede na visoke borovce, se ne splača doplačilo za morsko stran.
Hotela Belvi ne poznam, čeprav smo mi vsako jutro šli peš ali z avtom na kavo v Mali Lošinj. Če te še kaj zanima, pa vprašaj, ali pa poglej na netu, imajo osnovno predstavitev. Imam doma prospekt, pa ni kaj bolj podroben.
V glavnem, priporočam in bilo je polovico gostov družin z malimi otroki in so se očitno dobro znašli.
Forum je zaprt za komentiranje.