Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel Atlantis Kos

Hotel Atlantis Kos

Pozdravljeni!

Rezervirala sem sem počitnice na otoku Kos v hotelu Atlantis od 03.07. za 14 dni
nekaj informacij sem že prebrala na starješih temah
– zanima me kakšna je plaža in morje pred hotelom (ali moram vzeti obutev za v morje?)
– kako je z ležalniki ob bazenu (ali jih je treba plačat, če imaš polpenzion?)
– ali ste šli v vodni park –
– pa še, če imate kakšno drugo informacijo, ki bi nam prišla prav.

Hvala!

Pozdravljena!

Lani smo letovali v tem hotelu s dvoletnikom. Super je to, da je direkt na plaži, plaža je peščena, v vodi pa so kamenčki, tako je kristalno čista. Ker smo imeli majhnega otroka nam je bilo všeč, da je na plaži tudi senca in ni bilo potrebno najemati senčikov. Ležalnike je bilo treba plačati (2 EUR). Če imaš zelo občutljive podplate, si za pot do morja po vroči mivki omisli kake natikače. Pridejo ti tudi prav, ko prideš iz vode in se ti mivka ne lepi toliko na mokre noge. V vodi ni potrebna obutev (gladki kamenčki). Glede vodnega parka prvič slišim da tam v bližini obstaja kaj takega. Če greste z otroci je to dobra izbira, vsaj po mojem. Tudi center mesta Kos je relativno blizu (20min.peš), izpred hotela vozi avtobus. Sicer pa precej piha, morje ni preveč toplo (julija do 23 stopinj), močni tokovi. Ne bo odveč majica z dolgimi rokavi za zvečer.
Kar pa je negativno je pa hrana. Za večerjo (tudi mi smo imeli polpenzion) ni nevem kakšne izbire, res pa se vedno najde kaj dobrega, da ti ni treba biti lačen. Grške hrane je zelo malo, svežega sadja skoraj ni, tudi pri zelenjavi so kar skromni. Od brezalkoholnih pijač imajo polek vode samo pomarančni sok in kakšne Fante, Pepsi… Naš mali pije samo jabolčni sok, zato smo si ga morali priskrbeti zunaj hotela. Tudi sobe niso bogve kaj, apak saj tja greš samo spat.
Veliko je komarjev, pikajo tudi podnevi na plaži, zato so obvezni močni repelenti (blagi niso učinkoviti) in tudi električni vtikači proti komarjem za v sobo.
Seštevek vtisov je pozitiven in mislim da ste dobro izbrali.

glede vodnega parka: meni je bilo brez veze. ne vem koliko je vstopnina. je pa na nasprotni strani mesta kot je atlantis (atlantis je v lambiju, tam kjer je vodni park je pa psalidi).
komarjev se pa jaz ne spomnim…. pa je bilo okrog “našega” hotela veliko zelenja.

Vodni park blizu meta Kos so zaprli, oprli pa so novega blizu Mastiharija in vsak dan okoli 10 zjutraj vozi tja poseben avtobus iz centra Kosa, so pa tudi redne linije ravno tako iz centra Kosa vsako uro in ravno tako nazaj.Verjetno bodo vodičke vedle urnik, drugače pa vprašate na avtobusni postaji. Vstopnina je 12 eur za odrasle in 9 za otroke in je kar vredu.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close