hotel acqua vatos santorini
Glede na ocene obiskovalcev strani Tripadvisor je hotel med najboljšimi na Santoriniju (na tretjem mestu med 290 hoteli).
Tudi cene so kar ugodne (100-180EUR na sobo v polni sezoni). Je pa vsekakor dobra izbira, saj je Kamari miren kraj, kjer si človek lahko tudi spočije.
Kdaj pa boste kaj na Santoriniju?
Imate kako ugodno varianto za letalske karte?
s fantom planirava konec avgusta to je 27 in naprej ko so cene malo bolj prijazne:) šla bi preko gruberja (gulet), pri drugih agencijah pa nisem zasledila tega hotela..čeprav sem najprej mislila kupit samo karto pa posebej rezervirat hotel in se ugotovila da je letalska karta kar draga in ni neke razlike v ceni. no na tip adviseru sem vidla lepe ocena zato sem se zanj tudi odločila:) drugače pa katere agencije pri nas imajo še sploh santorini?
Pozdravljena,
Pri nas je kar nekaj agencij, ki ponujajo Santorini, samo mal se je potrebno pozanimat. Midva z možem tudi letos potujeva tja na počitnice in sva pregledala vse ponudbe naših agencij in sicer Santorini ponujajo: Kompas, Atlas, XXL turizem, Ilirika turizem itd. Mislim da boš med temi ponudbami zagotovo našla primerno zase. Res pa je, da prav ta omenjeni hotel ponuja samo Kompas. Se pa tudi midva zanimava za isti hotel, ker je baje res lušten, tako da bo potrebno kar v akcijo. Pregledala sva tudi ponudbe ostalih tujih agencij, ki pa so neprimerno dražje od naših domačih ponudnikov. Upam, da bosta našla primerno ponudbo zase, če pa te še kaj zanima pa kar vprašaj, ker sem ravno v feelingu, ker iščem hotele in imam Santorini že kar naštudiran.
Pa lep pozdrav.
na santoriniju so plaže manj pomembne. plaža v kamariju in perisi je podobna (loči ju masivni hrib), črni drobni kamečki. v vodi si zelo hitro (nekako tako, kot zlatni rat na braču). naj te črna barva ne moti, je čist kul. ena plaža je rdeča, dostop z avtom in malo peš. so še ene druge plaže, seveda. so pa vse vulkanske in zato črne.
se mi zdi skoraj obvezno letovati v kamariju, ker je med hoteli in plažo samo promenadna peš cona (z restavracijami seveda). oia, imerovigli in fira nimajo plaže, ker so na pečini.
jaz se glede hotela ne bi kaj dosti ozirala, ker so vsi v kamariju na kupu in bi šla v katerega koli razen če piše: na hribu. glede kategorije: B = našim 4* in če je samo NZ potem je res vseeno kje si. restavracij je polno, tiste of plaži so dražje, v notranjosti se je ceneje.
Z možem sva bila preko atlasa v enem lepem apartmaju, ki ga ne tržijo več. Imela sva samo nočitev in ko bomo šli tja ponovno ( ko bo hči malo zrasla), bomo najverjetneje vzeli enako varianto. V Kamariju je namreč ogromno odličnih (mnoge ne predrage) restavracij, v katerih se zeloooo dobro je, veliko trgovinic, v katerih dobiš vse za zajtrk ( tudi kar ponujajo pri nas), in kar škoda bi bilo po eni strani iti v “kalup” hotela – zajtrk od do, kosilo od, do,…
Tam se namreč pogosto zgodi, da si v času kosila, večerje, v kakšnem drugem kraju in potem hitiš nazaj, pa žal ti je, ker si videl kakšno dobro restavracijo,…
Je pa Kamari zelo luškan kraj, kamor se splača iti – se pa ne ustrašita, ko piše zgoraj, da je miren – ulica, ki je glavna, je polna dogajanja, je živahna, ostale ulice pa nudijo počitek.
Kolikor sva midva videla tam hotele – morda Astra, ki je kakšnih 50 m od glavne ulice, pa dva hotela skupaj na glavni ulici ( se ne spomnim imen – naši jih reklamirajo).
Če gresta, vama svetujem ogled Oie (sončni zahod), pa Thire, pa vulkanski otoček, pa otoček Thirassio, pa Akrotiri ( izkopanine), pa…
Uživajta na SAntoriniju!!!
hvala vsem za odgovore!
ja mi2 sva se kar zapičila v ta hotel aqua vatos ker se mana zdi zelo lep, lega super in vse pa me zanima gost ti si rekel da si videl/a pri kompasu menda isti hotel koliko pa stane? da malo primerjam ker preko guleta (gruber) stane za2 tedna nekje 830 € s first minute popustom. kje pa je ta xxl turizem agencija? nisem še nikjer slišala…sem pa iz mb.
Cherry,
Midva sva tudi najprej izbrala ta hotel, ker je res zelo lep in na novo prenovljen. Ima ga samo kompas od naših agencij. Najin odhod bo 20.7.07 in zato so cene v tem terminu precej visoke, vidva imata kasnejši datum, zato je težko primerjat cenovno. Je pa cena za en teden v “najinem” terminu komplet s taksami – popusti cca 680€/osebo. Potem sva pa našla še en drug hotel in se bova verjetno odločila za tega. Imenuje se ASTRO in je tudi lušten, s tem da je precej ugodnješi in sicer za odhod 20.7.07 1 teden cca 520€/osebo. Razlika je kar očitna. Trži pa ga Atlas, Ilirika, XXL turizem (www.xxlturizem.si).
Upam, da sem ti kaj pomagala, drugače pa kar vprašaj in upam, da se kar najbolje odločiš.
Forum je zaprt za komentiranje.