Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hotel ABIR-res še ni nihče bil?

Hotel ABIR-res še ni nihče bil?

Blaž, pozdravljen…..
V sobi je hladilnik samo proti doplačilu ( ki ni , če mene vprašaš ravno malo) ….klime pa so…v vseh in zelo dobro hladijo….vsaj v naši je bilo tako.

Sašo, kaj pa se splača kaj dol kupit…majo kej mikic, usnja,…tako kot v turčiji?

Zivjo Blaz,

tudi jaz bi bila zelo vesela kaksne slike. Midva z mojim dragim greva 16.9.

petraca@email.si

Hvala

vseha tega kar si naštel imajo na tone …sicer boš pa sam videl in….pazi…vse je orginal….pristno da bolj nemore biti ;)….no kakorkoli že …..poceni je ….pa če nosiš samo eno sezono….usnje je pa lepo ( prevladuje sicer kamelje …ampak lepo in lepo obdelano9 …pa cenkat se moraš do amena….no za primerjavo pa še nekaj cen ki sem jih jaz plačal ( če kdo misli da so me ” nategnali” po domače povedano , naj bo raje tiho….;), sicer pa obstajajo tudi štacune z fiksnimi cenami…..
1TD = 160,00 sit

*majica navadna…..z vezenino Djerba…………7 TD (trgovinaz fiksno ceno)….bazar 4TD
*magico kamela ( poseben vrček iz gline , keramike)…..2,5 TD (trgovinaz fiksno ceno)….bazar 8TD ( ampak je pa bila lepša kot v trgovini)
*boben iz olivnega lesa velik cca 60 cm…………40 TD (trgovinaz fiksno ceno)….bazar 12TD
*svetilka stoječa (kombinacija kovine in usnja)velika 110 cm…………110 TD (trgovinaz fiksno ceno)….bazar 40TD
*srebrnina ( nakit , zapestnice , prstani)…………2,5 TD / gram (trgovinaz fiksno ceno)….bazar 1,9TD / gram….npr. res masiven prstan z kamenčki……24 TD ( pri nas zelo podoben 13.800,00 sit)
*šiša ( vodna pipa – velika 100 cm, z tobakom 3 škatle in carbonom( oglje)…………140TD (trgovinaz fiksno ceno)….bazar 35 TD……in še veliko drugih stvari , ki se mi jih glih ne ljubi več pisat….nekatere smo kupili, nekatere sem navajal iz spomina……v vednost samo to…na bazarju se pogajaš…in samo od tebe je odvisno kako ugodno boš kupil kakšno stvar…..

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close