Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek honorarn job

honorarn job

a kera ve za kašn job, k bi se ga dal opravljat v prostem času? Nisem več študentka tko da nimam statusa? Kakšna ideja mogoče?

Hm, ja masaže 🙂 Prevajanje, če znaš… Inštrukcije… Petje na veselicah :))) Ne zafrkavam te, če imaš posluh… najdeš bend pa je.

Hvala xtrm, ampak ce bi jest pela na veselicah, pol bi edin uni t zadeti pjančki ostal… hehe
Am masirala pa bi ja, klasična masaža valda. A kej veš kje bi se naučila, pa a iščejo folk za to al kaj? Pa kje?

Ja hm, možnosti za oprvit tečaj maš emnda kar nekaj… Jaz hodim ravno zdaj v Celje na Zdravstveno šolo, pride cena okorg 185 k, ampak dobiš certifikat in se lahko izobražuješ in delaš v tujini, pa tud če kje iščeš delo rpi nas, maš pred ostalimi sigurn prednost. Jaz računam, da bom dobila nekje delo tu blizu nas, mal po vezah, ampak to je sam tko… mal da se naučim, ker plačano, glede na to, da je to zelo težko delo, je pa malo. Je v hotelu, pa dela je ful, ni pa več plačano, kot kakšno študentsko delo… Mislim pa masirat sama zase, imam nekaj strank, sam najbolje je met redne. Glede tega ti bom rekla, da se je treba malo reklamirat in znajti, ker maserjev je danes ufffff cele kupe, sploh so pa fantje bolj zaželjeni. in v bistvu ti še ne vem povedat, a se splača al ne 🙂 To bom potem videla. Jaz raje tvegam, kot pa da bi si potem mislila, škoda… ko nisem šla, mogoče bi pa… Mislim se še oizobtraževat na tem področju, pa tud še ene druge stvari delam, pa še kake dodatne tečaje, ki se s tem povezujejo, bomšla delat če bo treba…

Aja, pela sem tud :)))) Sam en an veselicah hkm 🙂 No ja, tega tud ne bi niti najhujši pijančki poslušal… Ti ap pvoem, da če mi bo kadarkoli zaškripal finančno… Dej, sem slišala one ko za novo leto pojejo, pa je en ful znan bend, mislim tak narodnozabavni, a eš kol zaslužijo to… Jih je mislim da ene 5 v bendu pa računajo… tam okol 300 k pa še več. Pa še pijejo pa jedo zastonj :)) Pa je čist fušala ona teta… In jaz imam posluh 🙂 No, itak pred novim letom nameravamo s kolegom pa še ena prjatlca naredit turnejo po enih lokalih, sam bomo desetkrat manj računal 🙂 Sam, OK nekaj je.

Hm, pol kaj bi se še dalo… Ja inštrukcije, sam jaz mam pedagoško, pa drugač so mi matematka, kemija pa to neki najlažjega… sam dej, izgubiš živce… Sestrična mi je rekla, da je pedagoška ura inštrukcij 3500 SIT… ne vem a je to čist res, ona je sier mislila npr. tako, ko te uči slovenščino kaka učiteljica z daljšim stažem poučevanja… te računajo mastno. Jaz bi tam okrog 2000 SIT. Zato, ker ceno si pa moraš postavit… itak te oni rabijo, en ti njih. Ti znaš, oni pa ne.

Izdelovanje kakih spominkov, sam to je pa težko pol prodat. To jaz nebi, ker rišem sam izjemoma, pa takrat se ful potrudim, to je sam za ta prave prijatelje, not pa res dam dušo… Za nekoga, ki ga ne poznaš ne moreš dat… sam pol je tak izdelek manj vreden. Lahko paziš otroke… Če obvladaš jezike- moja soseda, ki drugače uči angleščino na gimnaziji, ma zasebno jezikovno šolo za tamale. Ful simpatično, ko hodijo oni tamali k njej 🙂 Na vrtu ima postavljeno utico, pa kolkr se spomnim to počne odkar pomnim. No, če znaš…

Mislim, da se da tud, da pomagaš na domu kakim starim tetam likat pa pospravljat… Aja, če nimaš več statusa, pa če hočeš dat oglase, pa da te ne dobi inšpekcija, zaslužek tk ni pri ničemer od tega ne vem kakšen, mogoče za maserja je lahko, če se znajdeš… No pol to prijaviš kot osebno dopolnilno delo. Plačaš jurja al neki takega, pa pol ti vzamejo davek 25% sam ker se ne zasluži tolk, dobiš itak vse nazaj. Ok to, mogoče se še kaj spomnim.

Aja, še nekaj, sam to morašmet čas… Pa avto, k ni rpeveč stroškov s tem… Od mame sodelavec vozi domov hrano pa take stvari, ko mu naročijo, naj jim gre v trgovino ali kaj podobnega… Sam o ma čas kadarkol. Ko je študent oz. bolj tako, mal je sfalil :)) In ker tega pri nas drugače ni, on računa tisto kar prinese + okrog 400 SIT. Pa po moejm se mu splača.

ja sam mors bit pa iz centra ljubljane ne iz kakšnih rovt tko kt sem jest in bi več za bencin zapravla kt pa zaslužla s tem da bi kaki teti kej iz trgovine prnesla hehe
Ja za masažo bom se pa res pozanimala. Sem mal gledala po oglasniku, k iščejo maserke pa še vpeljejo jih. A mas kakšne izkušnje s tem mogoče?

evo, se javim, da boš na meni trenirala.

Pošlji oblikovano (14-10-04 15:08)

smotko kok plačaš, jest keš rabm ne treninga :))

valda rabiš trening preden dobiš prakso. kakšen plačaš? temu se reče uskladitev interesov: ti izkušnje in znanje, jest dobro počutje, ha! vesela bodi, kdo drug bi tebi zaračunal 😉

Ph… da nav res, men bi vsak plaču za masažo. Pa tut ti boš če se slučajn zmenva, tut če ti kosti polomim

a nisi rekla, da se moreš še naučit? kje boš pa domačo nalogo delala?

Ej, sam ne v oglasniku iskat :)))) No ja, nekateri res iščejo maserke. Drugač pa tist, ko piše iščemo maserke in animatorke plesa, tist je men mal sumljivo :))) Sem pa enkrat za foro klicala in mi je ena punca rekla, da se bova dobili na kavi, ap mi bo pol vse razložila, je rekla, da iščejo hostese… Ja pa ja :)) Če hočeš masirat si najdi svoje stranke ali pa salon, kjer te bodo vzeli. Razen neki v BTCju, sem gledala, tist iščejo, pa je po mojem OK. Drugo… khm 🙂 Erotične maserke mogoč. 🙂

temu se reče celovita ponudba. zaželjene širše kvalifikacije 😉

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close