Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Honda HRV

Honda HRV

Zanima me, kakšne izkušnje imate s Hondo HRV? Ali ima stalni štirikolesni pogon?

Potrebujem avto, ki je dober za v sneg, saj imam tkao službo.

Hvala za vaša mnenja!

huh sem napisal cel spis in pol izbrisal.

V glavnem
Ne, HRV nima stalnega pogona. HRV ima avtomatski, hidravlični pogon 4×4. To pomeni, da moraš najprej pritisniti gumb in šele potem bo sistem avtomatsko prekopil na 4×4, ko bo kolo spodrsnilo.

Stalni 4×4 ima na primer Frontera mk1

Če bi imel pa mogoče rad kvaliteten osebni avto,stalni 4 kolesni pogon,je tudi japonc,je to Subaru Impreza.Začetne cene se začnejo nekje pri 17.000 eur.

Honda HRV nima nobenega gumba za priklop v 4 kolesni pogon, pač pa avto samodejno vklopi 4 kolesni pogo, ko zdrsnejo prva kolesa. Sam sem lastnik honde 2 leti (letnik avta 2004) in sem z njim tako v snegu kot tudi bolj strmih terenih zelo zadovoljen. Avto je za svoje denar zelo v redu.

Honda hrv je zakon,tako poleti,kot pozimi,tako v mestu,kot na deželi,v gozdu,povsod—VSESTRANSKI AVTO.Je zelo vzdržljiv,se ne kvari in ga priporočam.Sam vozim že drugi HRV,prvega sem vozil 6 let,potem sem razmišljal o drugih avtih 4×4,na koncu pa se spet odločil za hrv in mi ni žal.Štirikolesni pogon deluje tako,da ko prva kolesa zdrsnejo za 16 cm,takoj vklopijo zadnja in to je zakon,se ti zazdi ,da te katapultira.
ja,če hočete moje mnenje,je to pravi vsestranski avto,z 105 konji,registracija in zavar. je znosno,teža avta je “le” 1200kg,okretnost za terenca pa je odlična.

lp-SANCHO

New Report

Close