homoseskualci, kdaj, kdaj?
Zanima me, koliko ste bili stari, ko ste si priznali ali pa spoznali, da ste homoseksualci? Sze bili najprej hetero, pa šele pol homo?
Imam kolega, ki je še pri 18-ih vse lepe punce podiral. 5 let kasneje, pa samo še na fante prisegel. 🙂 Meni kar zanimivo, ker nikoli ni rekel, da mu punce niso…. Ampak zdaj pa mi zatrjuje 100%, da babe pa že ne. :-)) Pa je res že kar nekaj let v resni zvezi in uživa.
Pa me na splošno zanima, kdaj ste drugi to spoznali?
Mogoče se je pa samo bahal, da ne bi bil videti drugačen kot ostali?[/quote]
ali pa je hotel sam sebe prepričat, da je hetero. Ne bi rekla, da vsak ravno skače do stropa, ko ugotovi, da je drugačen od vseh kolegov in da bo po novem on zdaj tarča vseh tistih vicov o pedrih, ki si jih v moški družbi s takim užitkom pravijo…
Možno pa je, da je biseksualno usmerjen.
Tudi jaz imam kolega, ki je bil kar nekaj let še na faksu v resni zvezi z dekletom in še zdaj pravi, da mu je bilo lepo z njo. Šele nekaj časa potem, ko sta šla narazen, se je zaljubil v prvega moškega.
On pač pravi, da se zaljubi in ljubi osebo, ne pa njegov spol.
Imam kar nekaj kolegov,ki so svojo homoseksualnost “priznali” precej pozno. Večina po študiju, eni po razpadu družine,..dva imata celo otroke z bivšimi partnerkami,..sedaj pa živita z prijateljem.
Moram pa reči, da je tem otrokom precej neugodno,ker so že dovolj stari, da dojemajo situacijo,kljub temu,da gre za skrbne očete.
Heteroseksualnost je družbena norma, zato ima večina homoseksualcev za sabo vsaj poskuse seksa z nasprotnim spolom, če ne celo par faljenih zvez. Spolna usmerjenost se izkristalizira tam nekje do poznih dvajsetih, kar pa ne pomeni, da se nekateri homoseksualci kljub temu ne bodo odločili za hetero zveze (z vednostjo zakonca ali brez), ker je pač tako zanje varnejše.
Moje izkušnje pa ne štejejo, ker smo biseksualci drugačni v tem pogledu.
Forum je zaprt za komentiranje.