homoseksualci
a da ni več gej???
torej moški, ki ima spolne odnose z moškim, neglede na to, če je peder, transvestit ali transseksualec, ki ima spolne odnose z moškim, ni več gej???
Face it, nekateri geji so točno taki, kot jih opisujejo v filmih. so pač poženščeni, pa ni nujno, da hodijo okoli v opravi brazilske plesalke ali z narejenimi silikonkami. So poženščeni, so moški, imajo pa ženske kretnje, brijejo se kot ženske in gibajo z boki kot ženske. s kakšnim modnim dodatkom to samo poudarijo, tudi če niso transvestiti ali transseksualci. Mislim, da si tudi ti pretežno zabluzila.
Pač se jih vidi na daleč.[/quote]
In seveda – največji strokovnjaki za karakteristike homoseksualcev so heteroseksualci, po možnosti homofobi.
Moj bratranec,ugleden zdravnik je prikrit gej. Za njega vemo vsi,le on tega ne prizna….saj najbrž ga tudi nihče nikoli ni tega direktno vprašal.
Mene geji niti pod razno ne motijo…ma,si niti ne pomišljam,da bi slučajno pa kdaj me. Kaj pa je/bi lahko bilo; narobe z nekom,ki je homoseksualno usmerjen?Haloo!? A ste že slišali za istospolne poroke,raja? Če ne- vam pa jaz povem.In s tem se popolnoma strinjam in nič ni narobe s tem.
Moj glas imajo tudi pri posvojitvah.Verjamem,da so geji odlični starši.Če pa pomislim na to, kaj je zame v otroštvu pomenilo največ , se mi zdi da je to toplina in priznanje staršev,sprejetje takšnega kot si v lepem in manj lepem okolju.Geji so izjemno tankočutni,resnicoljubni in dobri prijatelji in tovariši.Lahko jim zaupaš, pa te ne bodo nat…
Slovenija in geji…ja, v preteklosti je bilo, če mene vprašaš isto število gejev, le da so bile te številke bolj prikrite in se o tem ni govorilo.Časi se spreminjajo, tudi Slovenija se počasi odpira,in tako tudi biti gej ni več tak BOOM! kot je bil v zgodovini.
Jaz verjamem,da so današnji ali prejšnji dobili kar so želeli, saj so gay klubi obstajali že odkar pomnim.Pri nas sta začrtala pot Tiffany in Monokel. V Avstriji pa je ta tradicija zbirališč še starejša in niti tam, niti drugje ne delajo kake velike galame zaradi gejev v rualnih področjih.
Da imajo ljudje še vedno zaničevalen odnos do gay-ov je v veliki meri zaslužna zadrta, homofobična vzgoja Rimokatoliške Cerkve, ki uči marsikatere nauke….NA KONCU PA POGRNE NA CELI ČRTI ZARADI UTAJE DAVKOV,PEDOFILIJE, GOLJUFIJ in še in še.
Kako že pravijo? NAJPREJ PRED SVOJIM PRAGOM,POTEM PA ŠE PRED SOSEDOVIM POMETAT.
No, meni sicer ni važno, kdo s kom spi in se poroča, ampak pri posvojitvah otrok bi bila pa bolj previdna. Glede na to, da omenjaš samo RKC, tudi pravoslavna cerkev in “taglavni” pri Muslimanih niso ravno navdušeni nad posvojitvami s strani gejev. Kaj pa rečeš na to, da se v zadnjem času omenjajo t.i. “gejevski lobiji”? Tudi to podpiraš? Samo vprašam.
No, meni sicer ni važno, kdo s kom spi in se poroča, ampak pri posvojitvah otrok bi bila pa bolj previdna. Glede na to, da omenjaš samo RKC, tudi pravoslavna cerkev in “taglavni” pri Muslimanih niso ravno navdušeni nad posvojitvami s strani gejev. Kaj pa rečeš na to, da se v zadnjem času omenjajo t.i. “gejevski lobiji”? Tudi to podpiraš? Samo vprašam.[/quote]
@Robi: hvala. daješ občutek, da si zoofil 😛
Pojav homoseksualnosti je dejansko naraven cikel ….
Tako narava kontrolira razmnoževanje… in ko nas je vedno več je vedno več istospolnih nagnjen…
Tako pač to je….
Vedno pa rečem tak.. .več je pedrov bolše za mene ostane več potencialnih žensk ki so obupane lol
biseksulak se pa ne branim 😛
Forum je zaprt za komentiranje.