Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek homoseksualci

homoseksualci

V zadnjem času je veliko govora o homoseksualcih, že za “vsakega drugega” se govori, da je. Zanima me, kaj mislite, kolikšen delež ljudi (v Sloveniji) ima homoseksualna nagnjenja? In kako je bilo s tem v preteklosti? Bilo jih je bistveno manj oziroma so samo spretno prikrivali??? Danes je družba že bolj svobodna glede tega – kako pa je bilo v preteklosti – kako je fant, ki ima rad fante sploh našel sebi enakega? A poznate koga iz svoje mladosti, za katerega se je govorilo marsikaj?

Jaz sem gej.

Že včasih, po vojni se je za kakšnega dramskega igralca govorilo, da ima rad moške, pa za zdravnika, baletnika ….najbolj znan primer tistega časa pa je bil František Čap. V eni lopi na morju je plačeval fantom, da so mu ga fafal …

Saj ti že sam stavek;
Slovenija je v riti,
vse pove.

Ni nam vsem plačaval. In ni bila lopa, ampak vikend, lažnivec nemarni… Fuj in fej…

za enga sošolca iz gimnazije sem skozi sumila da je gej, ni mel nikol nobene punce, družil se je samo z babami, tisti značilni gibi z rokami so bili vedno prisotni, pa postavo je tud mel tako babjo, tanke rokice, dolge suhe prste, men je bil hecen no…no in zdaj sem videla na facebooku, da je poklicni vojak in seveda je gej, ma tud polno slik z njegovim dragim gor na profilu…pa se mi zdi, da jih ne moreš sfalit te tople…drugače pa vsakemu kot mu paše, sta prav lep parček…

Homoseksualci so duševno bolani ljudje. Moški, ki hrepeni po peniu drugega moškega nima vse pošlihtano v glavi.

Z glavo je vse vredu. Bolj je problem ritka, a ne. ampak to ni tvoj problem

Dokler nas bodo preko medijev “posiljevali”, so širši družbeni problem.

Zaradi mene so lahko 100% pedri za štirimi stenami. Ko pa začne nekaj posameznikov vsiljevati svojo voljo širši množici je pa treba reči STOP!

Zakwaaaaaj si tako strog no no … Mi nobenega ne posiljujemo a ne. a tud ti ne moreš spančkat?

:-*

Veljavni statistiki prištej še pretežno večino tistih, ki imajo toliko proti njim.

okoli 5% svetovne populacije naj bi bilo istospolno usmerjene, podoben procent se najde tudi pri precej živalskih vrstah

to je vsak dvajseti človek, tako da vsak pozna najverjetneje vsaj enega, druga reč pa je, koliko jih skriva svoja nagnjenja.. pred drugimi ali celo tudi pred sabo

http://www.youtube.com/watch?v=Ld2z1qAngZM

V moji mladosti seveda ni bilo gejev. In ko zdaj premišljujem, če bi o katerem sošolcu lahko zdaj rekla, da je poženščen ali da je karkoli drugega narobe z njim, bi rekla NE. Vsi so še normalni, vsi razen enega so poročeni ali že ločeni, ali vdovci.

Seveda sem pa z vasi, kjer je manj demokracije še danes in ni lepo biti peder. Tako da res, v naši vasi ne poznam nobenega, ki bi imel rajši fantke.

no, poroka pa res še nikoli ni bila garancija, da nekdo ni gej 🙂

no, poroka pa res še nikoli ni bila garancija, da nekdo ni gej :)[/quote]

Ali pa, da je normalen.

Moj zelo dober prijatelj je gej. Poženščen? Niti najmanj. V bistvu je tip, da ženske za njim gledajo, ko gre po cesti. Če greva skupaj na pijačo, se babe ozirajo k njemu, mene pa grdo gledajo, hehehehe. Ima partnerja že vrsto let. In tudi pri njemu nisem nikoli opazila nobenih “gibov rok” ipd. Dajte malo manj filme gledat, kjer se določene zadeve namensko poudarijo.

Ahahaha. Povej, s čim točno te posiljujejo? Te nagovarjajo, da postani homoseksualec? Oprosti, ampak če mediji s čim posiljujejo, je to s HETEROSEKSUALNOSTJO. Ampak ker se vsem zdi normalno, da vas s plakatov gledajo veseli heteroseksualni pari in ženske z joškami do brade, ki pravijo da glej na cesto, posiljevanja niti ne opazite.

Poznam dva sta bila par pred leti, zdaj imata druge partnerje, eden živi v tujini. Fizično zelo privlačna za ženki spol. Babnice konkretno gledajo za njima.

Najbolj negativno nastrojeni so navadno tisti (moški), ki so jih prestrašile njihove lastne misli, fantazije ali spomini iz otroštva, ko so se še “igrali” med seboj in se je kdaj zgodilo tudi kaj čudnega, kar želijo sedaj kot odrastli moški zanikati in pozabiti.

Pa tudi – kako lahko ženska moškega spravi do garantiranega orgazma? Najbolj občutljive točke imajo moški (poleg penisa) še v predelu med modi in zadnjikom. Masaža in draženje tega predela spravi še takšnega ženskarja v ekstazo…zato….so strahovi in predsodki pri moških celo opravičljivi.

Seveda je pa potrebno ločiti užitke in spolne prakse od naravnih zakonitosti za nadaljevanje vrste – tukaj pač vemo, kje so glavne razlike – dva moška ne moreta imeti otrok po naravni poti, tako, kot jih ne moreta imeti človek in npr. pes (ker tudi te spolne prakse so naravne, ne prav pogoste, upam – niso pa moralne – da se bomo pravilno razumeli).

Noben zakon pa ne bo mogel nikoli prepričati večine poštenih in moralnih ljudi, da če je nekaj dovoljeno, da je tudi moralno in sprejemljivo zanjih.
Poglejte si samo naše politične veljake (in njihove otroke) – pa saj je vse zakonito! – pa je tudi moralno? normalno? – očitno za del državljanov že je in tako je pri vseh zadevah. Smo si pač različni, drugače dojemamo zadeve – vse pa izhaja iz primarne družine in odnosov v njej – ja, odnosov med starši in otroci…na vseh področjih.

In dvomim, da bi bil otrok, ki bi živel z istospolnim parom – homoseksualec. Po moje jih več “ustvarijo” odsotni (zapiti, depresivni, …) očetje in pretirano skrbne in pokroviteljske mame (ki sovražijo “svoje” moške).

Mah, no!
Pred nekaj meseci sem imela doma obrtnika, ko smo prenavljali. Prišel je tip, skoraj dvometraš, 100 kil, je nabijal s kladivom in žebljem, da se je iskrilo, zraven pil pivo, kadil in rigal. Čez čas ga srečam z njegovim partnerjem na sprehodu. On skoraj tak kot tisti dan ko je nabijal s kladiviom, partner pa: očala z belim okvirjem debelim 3 cm, srebrna kosmata torbica, obvezna čivava na povodcu, posutim s kamenčki, oprijete pajkice kot jih še moja hči ne nosi, oprijeta majčka, jebazoven šal okoli vratu, pobrite noge, pobrite roke, francoska manikura na nohtih, populjene obrvi, pozibavanje v bokih, pri rokovanju in uvodnem pozdravu nisem vedela ali govorim z moškim ali z žensko, sem morala pogledat v korak od pajkic, da sem ugotovila, da ima tam pač tiča.
In ta tip ni niti malo iz filma. En je pač gej, drugi pa obična pederčina.

Še malo vica za smeh:

Haso priznaje da je “gej”

Sjede Mujo i Haso na klupici u parku i razgovaraju …
– Mujo je’l ti mogu nešto priznat … ti si prijatelj … ti ćeš me
razumjet’?
– Ja jaaa … reci!
– Mujo, ja sam gej!
– Ti gej?
– Jest, ja gej!
– Imaš li ti kakvo odjelo od Dalmanija, Dolche Cabana i to?
– Nemam!
– Nemaš!
– Reci mi ideš li na godišnji na Havaje?
– Ne idem!
– Ne ideš!
– A igraš li golf s ovim šminkerima i to?
– Ne igram … što?
– Vozaš li Ferarija po Monte Carlu?
– Ne vozam … što?
– E nisi ti Haso gej … ti si, bolan, obična pederčina

seven up, verjamem, samo to potem ni več gej ampak? Gej v bistvu nima potrebe zgledat ženska, se tako obnašat itd. Menda valda ločite med geji, transvestiti, transeksualci ipd.? Ali pač ne?

Po mojih izkušnjah, pač ne. Žal večina ljudi tega ne loči, za njih je to eno in isto in, da je zadeva še bolj tragična, v isti koš mečejo še pedofile. Žal.

a da ni več gej???
torej moški, ki ima spolne odnose z moškim, neglede na to, če je peder, transvestit ali transseksualec, ki ima spolne odnose z moškim, ni več gej???

Face it, nekateri geji so točno taki, kot jih opisujejo v filmih. so pač poženščeni, pa ni nujno, da hodijo okoli v opravi brazilske plesalke ali z narejenimi silikonkami. So poženščeni, so moški, imajo pa ženske kretnje, brijejo se kot ženske in gibajo z boki kot ženske. s kakšnim modnim dodatkom to samo poudarijo, tudi če niso transvestiti ali transseksualci. Mislim, da si tudi ti pretežno zabluzila.
Pač se jih vidi na daleč.

npr. Galunića, Blažića, Lasana, Paravana, da so pedri, če se ne bi o tem pisalo?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close