Homoseksualci so priviligirani, ne zatrti
Ne vem zakaj vsi tako govorite da so homoseksualci zatrti. Ravno obratno je. Delam v službi, kjer je 70% žensk. Ženske se med seboj glodajo, nagajajo, tisti redki moški so priviligirani, sploh če so homo, vsi skačejo okoli njih. Dela dobijo manj od nas, napake se jim spregleda, ker oni so že tako reveži. Imamo v ekipi enega fanta, naj bi bil istospolno usmerjen, kakšno šefinja dela, da bi mu ustregla. Ko on spregovori, vsi utihnejo, kaj bo povedal. Dela ima dosti manj kot mi, lahko šopingira med službo. Hinavski, spredaj liže, zadaj grize. Ko se je ljudi dajalo na zavod zaradi corone , je šefinja dala raje 2 mamici. Tiste se ji niso smilile, saj imajo deca, bo že on pomagal, samo da ta fant ne bo prizadeti, ker je že tako nastradal v življenju. Kaj je nastradal, se doma ni zmogel povedati . Občutljivi u iber, sam da kaj rečeš, te že zatoži sefinji in potem si ti nestrpen. Tebe takoj kličejo na zagovor.vse pogledati jih ne smeš, si že provokativen. Naj mi nihče ne reče več, da so reveži. Vsi mi ki smo hetero , smo budale, se žremo med seboj, si jemljemo košček, oni pa celo pogačo dobijo, napredujejo, znajo z ženskami, jih vrtijo , itak jim je glavno samo da oni pridejo dobri čez. Ženske pa vse dobijo materinski napad, kako jih zaščititi.
In kaj vas tako moti, če imajo vaši sinovi kakšen privilegij? A bodo zdaj stanarine padle v Ljubljani? Vam bodo kriptovalute propade? Audiji zaribali? Vam bodo vikende nacionalizirali na Hrvaškem?
Bodite veseli, da so vam hčere pravilno usmerjene in bodo nadaljevale vašo družinsko linijo z migranti iz Azije.
V ženskih kolektivih geji sigurno najboljš čez pridejo. Večina žensk ima močni materinski nagon in jih hoče zaščititi. Tudi jaz sem delala v enem zelo podobnem okolju, ženska branža, to so vsi skakali okoli njega. Delal je isto manj od ostalih, lezel je nadrejenim v rit in špecal sodelavce. Zelo so hinavski , zato jih je toliko v politiki. Dejansko so geji zelo uspešni.
Pravice imajo enake kot ostali. Nikjer ni napisano, da ker si istospolno usmerjen ne smeš to, ne smeš ono itd. Kao stalno so jim kršene neke pravice? V bistvu pa hočejo imeti več pravic kot ostali. Kršene so pravice tudi tistih, ki niso istospolno usmerjeni. Ja tudi to obstaja. Seveda v družbi se bo vedno našel nekdo, ki mu ne bo všeč da sta dve punci objeti ali na sliki na FB…ampak to je stvar posameznikov.
Ne znam citirati Nažganega Franca. Ampak točno to bistvo je zadel. Homoseksualci hočejo imeti več pravic. In tudi odlično jim uspeva. To so taki občutljivčki, niti pogledati ga ne smeš zamišljeno, si že nestrpen. In si že pri kadrovski. Imam izkušnje iz kolektiva, ko nas je tožaril, potem pa smo šli h kadrovski, da moramo biti manj nestrpni. Nestrpen si že, če ne rečeš z navdušenjem dobro jutro. To je zame že čisti teror. Že ko smo si pokazali slike otrok, je on imel občutek zapostavljenosti. Tok usekan folk kot so pa oni, ma jih ne najdeš nikjer. Nam je prav odleglo, ko je dal odpoved, da smo se lahko spet normalno pohecali, pogovarjali.
In potem pomislite, da obstaja golazen, ki je proti nam gejom!!!!!!
Čeprav znanstveniki raziskujejo možnost, da narava ustvarja geje ker je svet prenaseljen in bo šlo vse k vragu.
Torej če bo prišlo do pomanjkanja naravnih virov imamo geji prednost pri pravici do pitne vode!
Poleg tega, če bo treba koga likvidrati ker ne bo dovolj naravnih virov za vse se naj ne likvidira imigrantov, ampak se naj likvidira vse tiste ki so nasprotovali gejem. Kar pomeni da so nasprotovali naravi in jo uničevali ko so štepali potomce.
Te parade ponosa so ogabne. Zakaj tako vsiljevati svoje nagnjenje? Zakaj misliti da si v slabšem položaju ker si gej? Pri nas v službi tudi opažam da so ženske čist mehke ko imajo za sodelavce geje. Dosti bolj se jih upošteva, pa ne zaradi znanja, ampak ker imajo ženske nekaj v sebi, da bi jih zaščitile za vsako ceno. Mi ki imamo družino, smo pa tisti po katerih se gazi. Bolniška zaradi otroka, toliko da ti ne rečejo da pamži nimajo kaj zboleti. Res smo postali okrutni do mladih družin, otrok. Nobenega čustvovanja, ampak do gejev pa ja, oni so pa ubogi. Res smo butasta nacija. Homoseksualcem je odlično uspelo zbuzerirati narod. Sama imam slabe izkušnje z njimi, niso iskreni , za položaj bi hitro dali nož v hrbet. nadrejenim lezejo v rit. Brigajo njih ostali, so sebični, oni gledajo samo nase, na svoje ugodje. Živijo prekomerno, uživaško, neodgovorno, dostikrat so vmes droge, naš sosed je vse zapravil, sedaj je prodal hišo na dobri lokaciji in šel v stanovanje, da bo lahko do smrti še naprej zapravljal in užival. Posestvo od prednikov je že prodal prej, kot da je to stara srajca. Mi ki imamo družino, gledamo nesebično na otroke, jim poskušamo pomagati pri osamosvojitvi, drugače je Oni pa samo nase gledajo .
Jaz kot istospolno usmerjena ženska sem vse prej kaj drugega kot privilegirana na delovnem mestu. Bila sem zasmehovana celo od biseksualne sodelavke. Ženske smo že tako zatirane. V večini nižje plače od moških, neenakopraven odnos, ko npr. kako napako naredi moški ali ženska, saj se moškim veliko pogosteje pogleda skozi prste, če storijo kako napako, medtem ko se ženskam napak ne odpušča kar tako.
Tudi moje partnerke ne morem predstaviti niti najbližjim, kaj šele, da bi se javno izpostavili, ker bi naju spljuvali do konca.
Naklonjenosti do homoseksualcev je veliko v medijih, na papirju, mogoče tudi od koga na jeziku, zunaj v realnem svetu pa je zgodba povsem drugačna.
Zaničevana, 22.05.2021 ob 09:56
Jaz kot istospolno usmerjena ženska sem vse prej kaj drugega kot privilegirana na delovnem mestu. Bila sem zasmehovana celo od biseksualne sodelavke. Ženske smo že tako zatirane. V večini nižje plače od moških, neenakopraven odnos, ko npr. kako napako naredi moški ali ženska, saj se moškim veliko pogosteje pogleda skozi prste, če storijo kako napako, medtem ko se ženskam napak ne odpušča kar tako.
Tudi moje partnerke ne morem predstaviti niti najbližjim, kaj šele, da bi se javno izpostavili, ker bi naju spljuvali do konca.
Naklonjenosti do homoseksualcev je veliko v medijih, na papirju, mogoče tudi od koga na jeziku, zunaj v realnem svetu pa je zgodba povsem drugačna.
Pa ja ne pričakuješ, da bomo eno lezbo nosili po rokah in jo občudovali!!?
Živi po svoje, nas pa pusti pri miru…
Forum je zaprt za komentiranje.