Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Homofobni MON

Homofobni MON

Zakaj homofobov ne blokirate? Znanstvena dejstva pa vas motijo?

Blokirati je treba pedersku propagandu tu gor… po vzoru na Poljsko in Mađarsko!

Pa pederski lobiji tu gor kar naprej ponavljaju laž da je homoseksualnost naravna.

Pa bo naravna… ko se bodo otroci rojevali iz riti!

Objava čaka odobritev

Homofobni mon s tem ste red dotaknili dno. A vas tako motijo znanstvena dejstva o gejih da jih ne spustite gor? 😉

Odgovor na objavo uporabnika
Vukašin, 02.07.2021 ob 19:26

Pa pederski lobiji tu gor kar naprej ponavljaju laž da je homoseksualnost naravna.

Pa bo naravna… ko se bodo otroci rojevali iz riti!

Pa koga zanima usekan babji šus in parazitski mrhovinarji, kar v rit si jih vtakni. Koliko otrok si naštepalo? Če bi jih kaj imelo ne bi imelo čas kracati po forumih, medtem ko uporabljaš srbski štrom Nikole Tesle. Tvoj izumetničeni babji šus je vrhunec narave. Pa obrezan grd iznekažen muslimanski kurec. Znanstveno dejstvo je do so homoseksualci naravni in normalni. Daleč bolj od zamotanih muslimank.

Pa ne bo en prisiljeni podganji gradbinc določeval kaj je naravno in pogoje za naravnost. Pričakuješ pa da bo za tvoje mrhovinarje poskrbela sociala. V naravi nema sociale. Svojem zamotanem babjem šusu svršavaš v usta in rit, da ne bi mogla zanositi kot duhovniki in nekomu klobasaš o naravnosti. Pa brez sramu visiš na kompu in internetu, ki ga noben drug organizem na svetu ne uporablja. Pa zavlekuješ se v džamijo in se moliš neobsteječemu bogecu. Noben drug organizem se s takimi glupostmi ne ukvarja. Se pa med sabo pripadniki istega spola žgejo. Zdaj pa patetičen SOMEBODY=Vukašin se zavleči v arabske pečine in pejt žret guštere in škorpijone ter glumi naravnost.

Kja utrujaš s stotimi temami shizofreni peder, ne dojameš, da to ni pederski forum?

Ponudbo s svojo sliko daj na enega izmed svojih forumov, tu daj pa mir spaka, podgana blesava.

ater

kaj utrujaš, 03.07.2021 ob 12:29

Kja utrujaš s stotimi temami shizofreni peder, ne dojameš, da to ni pederski forum?

Ponudbo s svojo sliko daj na enega izmed svojih forumov, tu daj pa mir spaka, podgana blesava.

ater

Uf kok si gadan. Odvratna premočena podgana. Isti kot babji šus iščeš pozornost. hahaha A te boli resnica? A špikam a ne? Pejt spat. Verjetno si nesposoben, da si brez babjega šusa ne znaš niti turške kavice in rathluka pripravit. 😉 SOMEBODY=Vukašin

Kar trola bolnik, dan in noč, kdaj je tako sploh stopilo nazadnje med ljudi?

kaj utrujaš, 03.07.2021 ob 12:36

Kar trola bolnik, dan in noč, kdaj je tako sploh stopilo nazadnje med ljudi?

Kaj te špika? A misliš da zamotanka ne more dvignit suknjo in pustit da jo nekdo s pravim neobrezanim nategne tako kot je treba? 😉

Od čaterja? Kaj ima on s tem? Zakaj ste tako nesramni?

Kaj tukaj dela slika, 03.07.2021 ob 12:56

Od čaterja? Kaj ima on s tem? Zakaj ste tako nesramni?

To si vse ti bolnik Čater, tričetrt postov je tvojih pod različnimi vzdevki, samo sebi podgana trolaš. Ne registrraš kaj počneš?

Jaz nisem Čater, me pa skrbi, je res tako izrojen? Potrebna mu je pomoč, ne žalitev.  Kot Darwin je dobrosrčen, xrobe sama fantazija, sex lutka vulgarnost, legenda mona feget, ki tolče po ženskah? Ogromno osebnosti. Multipla osebnost, ki jo pogosto sproži huda travma in je lahko zelo, zelo nevarno.

Kako pa ti veš, da je vse to on? Pri meni si se zmotil. Ali mu delaš hudo krivico ali pa veš nekaj in se zavedaš, da je taka persona grožnja družbi.

Ne nisem, 03.07.2021 ob 13:07

Jaz nisem Čater, me pa skrbi, je res tako izrojen? Potrebna mu je pomoč, ne žalitev.  Kot Darwin je dobrosrčen, xrobe sama fantazija, sex lutka vulgarnost, legenda mona feget, ki tolče po ženskah? Ogromno osebnosti. Multipla osebnost, ki jo pogosto sproži huda travma in je lahko zelo, zelo nevarno.

Kako pa ti veš, da je vse to on? Pri meni si se zmotil. Ali mu delaš hudo krivico ali pa veš nekaj in se zavedaš, da je taka persona grožnja družbi.

Ja, bolnik, kakor ti je lažje blodi.

Kaj zdaj spet brezmužganska drhal trola? Nimate boljšega dela kot, da tu smrdite cele dneve? Viš eni debili vidijo ves smisel v zganjanju norosti na nedelujočem forumu. Jaoo?. Imam novico, ko sem se cepil sem spoznal, da sem tudi sam gay. Všeč mi je sosed, nič več fračk. Bodo vaše osamele mužganske celice prenesle to?

LEGENDA MONA, 02.07.2021 ob 18:57

Zakaj homofobov ne blokirate? Znanstvena dejstva pa vas motijo?

Legenda, in zakaj se ti zmeraj tako vlečeš za pedre? Si eden od njih?

Si že šel s kokoško na pijačo? Dej ga pelji nekam, da ne bo kar naprej utrujal v vsaki temi…

Viharni jezdec, 03.07.2021 ob 13:24

Kaj zdaj spet brezmužganska drhal trola? Nimate boljšega dela kot, da tu smrdite cele dneve? Viš eni debili vidijo ves smisel v zganjanju norosti na nedelujočem forumu. Jaoo?. Imam novico, ko sem se cepil sem spoznal, da sem tudi sam gay. Všeč mi je sosed, nič več fračk. Bodo vaše osamele mužganske celice prenesle to?

Zate se je pa že prej vedelo, da si topli. Drgač ni mogl bit.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close