HOMEPAGE
Nič ne potrebuješ plačevati. na spletu je “howto” strani zares veliko. Najbolj hecno je, da za prve korake pravzaprav ne potrebuješ kakšnega programa: Beležnica (Notepad) je recimo čisto dovolj. Ko že nekaj znaš si z neta snameš kodo kakšne preproste strani in malce eksperimentiraš, gledaš, kaj se spremeni in podobno. (“Pogled, Izvorna koda”).
Ko ti zašteka kaj konkretnega pa hopla semle na forum. Bo že kdo pameten
Osebno ti priporočam da nabaviš kak programček, ki je namenjen tovrstnim rečem: priporoča ti Macromedia Dreamweaver al pa mogoče za začetek Microsoftov FrontPage. Za pomoč najdeš tu: http://www.3delavnica.com/index.php?main=ucilnica_oddelek&oddelek=8, seveda pa jo lahko najdeš tudi sama na spletu (povezavo sem ti dal ker 3delavnica ma še en kup dobrih stvari k jih boš potrebovala za izdelavo kakvostne strani).
Baje pa obstaja tudi zelo dobra knjiga od Pasadene “Naučite se Macromedia Dreamweaver MX v 24 urah”.
Osebno sem se v tovrstnih rečeh izobraževal samostojno in sem veliko poiskušal. In tudi če bo na začeku tvoja stran malo “čudna” nikar en obupaj ;).
Forum je zaprt za komentiranje.