Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek homeopat

homeopat

Pozdravljeni,
Pozna kdo kakšnega dobrega homeopata in če ima kdo izkušnje z njimi? Sem iz Ljubljane.

Hvala in lep pozdrav.

Če bi še rad(a) živel pusti homeopate pri miru.

Zakaj pa bi jih morala pustiti pri miru? Imaš kakšne slabe izkušnje z njimi? A misliš, da njihovo zdravljenje res ni uspešno?

s homeopati je nemogoče met slabe izkušnje, če ti nič ne manjka
s homeopati je nemogoče met dobre izkušnje, če ti res kaj manjka

Zakaj nihče ne dopušča drugačnosti?!!
Cc pač verjame v to – jaz tudi. To pomeni, da bo njej in meni lahko pomagal, za ostale pa ne vem. Sej tud džankija ne moreš ozdravit, če on sam ne verjame v to!

Cc, žal ne poznam tam, v okolici Lj. nobenega, gotovo pa bodo na forumu o alternativnem zdravljenju vedeli, poskusi tam. In vso srečo ti želim.

ljubim drugačne.

sam ne verjamem, da razredčena voda lahko kaj pomaga…

saj menda veš, zakaj pri homeopatiji gre?

Seveda vem. Ampak glej, človeku pomaga to, v kar verjame! Nekateri zato hodijo v cerkev (ha ha, vem da so redki tisti, ki hodijo v cerkev RES zaradi boga, ampak vseeno), nekateri verjamejo zdravnikom, spet drugi pa se zanašamo na energijo, bioenergetike in homeopate. Sploh ni pomembno, kam se v stiski obrneš, važno je, da verjameš, da ti to lahko pomaga in potem ti konec koncev to res pomaga.

Iz tega pridemo do dejstva, da je vse v naši psihi. Jaz se tega zavedam, ampak bolj enostavno je pač iti do homeopata ali bioenergetika če vanje verjameš, drugače pač do koga drugega ali kam drugam), pa ti ni treba tebi čisto nič. V nasprotnem primeru pa se moraš potruditi sam in premagati težave ali bolezen v svoji glavi!

Se strinjaš?

Lep pozdravček,
Biba.

Bejba se strinjam s tvojim odgovorom in tudi jaz verjamem v takšna zdravljenja (čeprav do sedaj nisem imela izkušenj s tem, hvalabogu mi ni bilo potrebno) kot so homeopatija, bioenergija… zakaj pa ne poizkusiti tudi takšne načine zdravljenja, mogoče pa lahko pomaga.
Imam prijateljico, ki ima hči, ki je imela levkemijo (huda oblika). Poleg seveda vseh zdravil, ki jih je morala pojesti, kemoterapij in na koncu presaditve jo je ona vozila k bioenergetikom, nazadnje tudi k g. Domančiču v Kranjsko goro, k neki g. Irmi v Ljubljani, ji pripravljala razne napitke, obkladke in ne vem kaj vse ni poizkusila, da bi ji pomagalo in verjamem, da je tudi to pripomoglo k njeni ozdravitvi in k njenemu počutju med samim zdravljenjem (vse to ji škodovalo ni nič kvečjemu koristilo).
Seveda je pa vse tako kot praviš v naši psihi in vse izvira iz tega.
Glede na to pa da imam sedaj tudi jaz ene zdravstvene težave, sem se odločila poizkusiti še pri kakšnem homeopatu. Sem pa zastavila vprašanje tudi na forumu alternativne medicine pa nisem še dobila odgovora, zato sem se odločila, da ga zastavim tudi na tem forumu, ki ga ponavadi samo berem in skoraj nikoli ne pišem.
Če bo kdo kaj svetoval prav, če ne pa bom že kje dobila naslov kakšnega homeopata.
Lep dan

Če si resno bolan samo z vero ne moreš ozdravet.To je dejstvo.Bejba ti pa moraš ločit bioenergijo in homeopatijo.Bioenergetik z svojo energijo vzpostavi bolj skladno delovanje celega telesa kar pripomore ozdravljanju,in tu se točno ve kaj se da naredit kaj pa ne.Homeopati pa so navadni mazači z svojimi vodicami in čajčki.Če pa si neozdravljivo bolan in te ne more pozdravit dr. te ne bo nihče.

Sej ločim enega od drugega. Povedat sem samo hotla, da pomaga tisto, v kar verjamemo. Vem da je razlika. Se pa sama rahlo, ampak res rahlo in amatersko, bavim z obojim. Nabiram čajčke in podobno, pa tečaj Reikija sem dala skozi, prvi dve stopnji, tako da znam tud malo “čarat”.

Pozdravček!

Sama sem si pred časom na tem forumu izpisala dva naslova:

ŽIVAN KREVEL
mobi: 041 757-703

IRENA GORIŠEK
Kolišnikov trg 10
LJUBLJANA (Ježica)

Če boš šla na izkalnik boš našla še več naslovov.

Lep dan!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close