Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hojsova izjava

Hojsova izjava

Danes je v oddaji Ena na ena Hoji izjavil, da vlada razmišlja o odstopu, in to celo že nekaj tednov, hahahaha.

Da slučajno ne boste dokazali, da ste ovce in verjeli v te nebuloze.

Vlada niti slučajno ne namerava izvesti novih volitev.  Tole je samo spuščanje megle, namenjeno OVCAM, ki upajo, da se nameravajo ti banditi umakniti.  No, ne bodo se, je še nekaj milijončkov za pokrasti.

Ta izjava je posledica STRAHU ki ga občutijo ti lopovi – bojijo se namreč torkovih protestov, zaradi tega je tudi Barbika povabil Stevanovića, vodjo protestov, na sestanek v ponedeljek.

Banda je izvedla zamenjavo v Policiji, nastavila generalćino Rupnika, bojijo se, da jim bodo posledično LENI policaji obrnili hrbet, veliko je necepljenih in vso pravico imajo zavrniti delo na protestih!

Vlada ne namerava odstopiti, to je samo manever, kako pomiriti množico državljanov, ki ima vsega dovolj.

Spremljajte dogodke in se ne pustite zavajat.

AKCIJA!  Sesujmo to vlado, lopove, barabine, lažnivce, pizdune!  Dovolj je!

Tako je. Podprimo našega slovenca Stevanovićććća! Vladaj nam, brate. Mi ne znamo. 

Odgovor na objavo uporabnika
TAKOje, 03.10.2021 ob 22:34

Tako je. Podprimo našega slovenca Stevanovićććća! Vladaj nam, brate. Mi ne znamo. 

domou si ga pel pa njt te na suho v tazadno nateguje če ti je tolk všeč.

sicr pa tk al tk morjo bit redne volitve do april 2022 al nek tazga. zdj se gre sm za to da ne pride n površje preveč novih stran ki bi slučajnu kradle glasove ta starim.

So se znašli v Pandori?

Odgovor na objavo uporabnika
Bobu bob, 04.10.2021 ob 20:10

So se znašli v Pandori?

To tudi mene zanima. Toliko nekega hvalisanja o razkrinkanju pandorinih dokumentov, potem po o Slovencih nič konkretnega.

Drugače pa gre to z predčasnimi volitvami res za manever, taktično potezo.

Raje ne razmišljam kaj bi bilo če mislijo resno, ker potem bo taktična poteza drugje -na protestih s filtriranjem nasilnežov med protestniki.

Izjava gospoda Hojsa kaže kako izjemno demokratična je stranka v kateri se gospod Hojs nahaja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close