Hojs ima pa res stil
Marsikomu tudi tukaj gor brni v glavi. Ocitno kopica tukaj ne dopušča drugače mislečim izraziti svojega mnenja. Verbalno se znašajo in žalijo. Se malo pa nas bodo v jame metali kot nekoč. Revčki rdeči v obraz in glavo. Terapijo po potrebi, pa boste priboljšali.
Pa ne skrbet za moj alkoholizem. Toliko alkoholikov, manj razvitih, intelektualno zaostalih in poznih maturantov kot imate vi v vaših vrstah da glava peče. 🙂
pustite dihat..ne bit tok zapeti
neki ni v redu s tem možakarčkom, 17.09.2021 ob 10:01
Pa velika pohvala Staričevi v Odmevih. Sploh se ni dala sprovocirati ob Hojsovih blebetanjih, ampak je lepo spraševala in vodila pogovor. Hladna ko špricer.
Se strinjam, za razliko od Rosvite Pesek, ki je prejšnji teden skoraj vpila: Pa zakaj, se ljudje ne cepijo, kaj ne narobe, da se ne cepijo, kaj… Toliko o uravnoteženem poročanju in o poročanju brez vpletanja lastnega mnenja. Totalno histerična.
Oboževalka, 17.09.2021 ob 01:02
Gledam večerne 24 ur. Soočenje Hojsa in Katič iz SDja. Mali zlobni možicelj je gostobeseden, vsepovprek zmerja z levimi fašisti. Pa mu voditel Slak želi postaviti vprašanje in ga Hojs prekine, in to dvakrat, če ne celo trikrat, da se verjame, da je on verodostojen novinar in da na tako bebava vprašanja ne bo odgovarjal.
Naj mi nekdo pove od kje modelu taka samozavest, da so obnaša, kot bi bil on center vesolja, ostali pa neki primitivčki, ki smo lahko hvaležni, da je on naš notranji minister.
Kaj ne bi bi čas, da se obnašanje desne politike obsodi še na kakšnem višjem nivoju, kot pa samo na družbenih omrežjih. Morda bi lahko tudi EU tukaj naredila kaj več.
To se je od Slaka naučil, skakanje v besedo in prekinjanje gosta.
Mene pa bolj moti propadli Slak, ki ga več nimajo kam postavit. Totalno je izgubil avtoriteto in to njegovo nastopaštvo ga je drago stalo. Še vedno trpi za Petro.
Fouš, 18.09.2021 ob 00:23
V dobri stari monovski maniri bi se reklo, da ste mu folž. Mali možic je pridno študiral Mein Kampf in druge teoretike, še bolj pa praktike političnega rokovanja, in sledil svojim sanjam, da doseže velikega vzornika. Dobro mu uspeva, priznajmo. Čista reinkarnacija.
Reinkarnacija Goebbelsa?
Forum je zaprt za komentiranje.