Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hojs ima pa res stil

Hojs ima pa res stil

Gledam večerne 24 ur. Soočenje Hojsa in Katič iz SDja. Mali zlobni možicelj je gostobeseden, vsepovprek zmerja z levimi fašisti. Pa mu voditel Slak želi postaviti vprašanje in ga Hojs prekine, in to dvakrat, če ne celo trikrat, da se  verjame, da je on verodostojen novinar in da na tako bebava vprašanja ne bo odgovarjal.

Naj mi nekdo pove od kje modelu taka samozavest, da so obnaša, kot bi bil on center vesolja, ostali pa neki primitivčki, ki smo lahko hvaležni, da je on naš notranji minister.

Kaj ne bi bi čas, da se obnašanje desne politike obsodi še na kakšnem višjem nivoju, kot pa samo na družbenih omrežjih. Morda bi lahko tudi EU tukaj naredila kaj več.

Poglej Goebbelsa in potem Hojsarja…in povej kaj vidiš.

Jaz dam pa Hojsu prav!

Prej je bil NSI ….

Ja kakšen notranji minister bi pa bil, če ne bi bil samozavesten?

Saj se spomnite lulčkov Drnovška, Cmerarja, Tonina, Lahovnika,…

VSAK MOŠKI MORA BITI SAMOZAVESTEN!

Vesel oče, samozavesten

EU?

Mi smo EU in trenutno PREDSEDUJOČI!

Odgovor na objavo uporabnika
Vesel oče, 17.09.2021 ob 02:08

EU?

Mi smo EU in trenutno PREDSEDUJOČI!

TI se imaš za predsedujočega?

:-DDD

Napihnjenost ali samozavest. To ni isto.

Jaz se sam spomnim, kako je zgledal na Triglavu …samozavest? Smeh …

Hojs ima cisto prav !

Človek je sramota svoji lastni materi. Je le rezultat njene vzgoje, a ni? Da so taki ljudje na vodilnih položajih, je pač možno samo v državah, kot je naša – Slovenistan.

tipu se vidi, da ni čist v glavo, tako kot njegov šef ne. Korajžna sta samo takrat, ko ni Teje Jarc v bližini.

Človek je resno umsko bolan. Način s katerim komunicirajo ti ljudje, vključno z JJ, Kacinom, Počivavškom in co. je  diktatorski. In ker jih ljudstvo ne uboga, kot si diktatorji to zamišljajo, iz njih seka maščevalnost. Tole je enako nalezljivo kot kovid. Vedno več jih je in vedno bolj so agresivni.

Tako primitivnega, arognatnega in žalivega politika kot je Hojs že dolgo nismo videli. Lapa veliko, a samo laži in neumna natolcevanja.

Sploh ne razmem, kako je on sploh v kakšni službi, ne v službi države.

Če se pa zdaj ne zbudite vsi tisti, ki ne hodite na volitve, potem pa res ne vem, kdaj se boste!! Ta vlada je sramota za vse nas in nas bo uničila, če kaj ne ukrenemo.

Vzorčni primerek primitivca.

Jaz, če bi bila novinarka, se sploh ne bi pogovarjala z njim. Naj vzame megafon, pa trobi svoje bisere po ulici, če si upa.

Mediji so tudi krivi, da dopuščajo takim ljudem , da te vrste komunikacijo postavljajo kot standard.

Mi, folk smo pa krivi, ker medijem dopuščamo, da nas filajo s tem.  Bojkot medijev, ki zlivajo takole gnojnico po nas.

Trdno verjamem, da si kot narod ZASLUŽIMO eno človeško komunikacijo, en normalen odnos tistih, ki so V NAŠI SLUŽBI.

Kdo bo malemu napisal kazen za žaljenje vsevprek?

Bil je tudi na Odmevih. Sploh ne razumem, zakaj je vseskozi govoril o fašizmu in nacizmu. Nekam sumljivo je to, kako si želi obuditve 2. svetovne vojne. Ajaaa neeee, kakšne obuditve neki; on je v vojni že vseskozi. S komerkoli, ki se mu da vojskovati se z njim.

Pa velika pohvala Staričevi v Odmevih. Sploh se ni dala sprovocirati ob Hojsovih blebetanjih, ampak je lepo spraševala in vodila pogovor. Hladna ko špricer.

A sem jaz morda gledala isto oddajo kot vi cenjena gospa. Sama nisem nic od tega kar omenjate opazila.

Opazila pa sem bebav, dolgolasi neurejen obraz gospe, ki ni znala pametno ubesediti in argumentirati stvari. Slaboumje in zaostalost rdečkarjev se vidita že na daleč. Nič elegance in gosposkosti. Sinovi in hčere pastirjev.

Se vam zdi, da bi lahko bili okrog ljubljenega vodje, ki je pacient iz psihiatrične klinike normalni ljudje? Iz rumenomodre stranke je naredil kult in sekto z verniki.

Vzorčni primer Hitlerja obkroženega z pacienti je zgolj naključje? Meni se ne zdi tako.

Oboževalka, 17.09.2021 ob 01:02

Gledam večerne 24 ur. Soočenje Hojsa in Katič iz SDja. Mali zlobni možicelj je gostobeseden, vsepovprek zmerja z levimi fašisti. Pa mu voditel Slak želi postaviti vprašanje in ga Hojs prekine, in to dvakrat, če ne celo trikrat, da se  verjame, da je on verodostojen novinar in da na tako bebava vprašanja ne bo odgovarjal.

Naj mi nekdo pove od kje modelu taka samozavest, da so obnaša, kot bi bil on center vesolja, ostali pa neki primitivčki, ki smo lahko hvaležni, da je on naš notranji minister.

Kaj ne bi bi čas, da se obnašanje desne politike obsodi še na kakšnem višjem nivoju, kot pa samo na družbenih omrežjih. Morda bi lahko tudi EU tukaj naredila kaj več.

To ni samozavest, ampak že skoraj panična reakcija na njegov strah pred vsemi drugače mislečimi ali pa boljšimi, pametnejšimi ali pa močnejšimi od njega.

Hojsek je tipičen Čavun. Če ne veš, kdo je Čavun, si pa poglej pesem od Mi2.

mARIJA NOVAK ORJAK, 17.09.2021 ob 10:08

A sem jaz morda gledala isto oddajo kot vi cenjena gospa. Sama nisem nic od tega kar omenjate opazila.

Opazila pa sem bebav, dolgolasi neurejen obraz gospe, ki ni znala pametno ubesediti in argumentirati stvari. Slaboumje in zaostalost rdečkarjev se vidita že na daleč. Nič elegance in gosposkosti. Sinovi in hčere pastirjev.

Ok., morem priznat, da nisem pogledal, ker tega cepca ne morem videti ampak vem pa, da gospodje večkrat pijani gledate televizor zvečer. Zgleda, da si še zdej pod dozo po Niku sodeč..

Marija, svetujem vam da ne gledate več pogovornih oddaj na rtvslo, saj so za vas očitno preveč zahtevne in ne razumete niti vprašanj voditeljev.

Priporočam vam Cartoon Network, NovaTV in podobne kanale primerne vašemu dometu.

Oni imajo navodila za tako agresivnost, sicer ne vem od koga, ampak nekdo jim to svetuje.:) Vedno bolj agresivna stranka lol

cien, 17.09.2021 ob 11:06

Oni imajo navodila za tako agresivnost, sicer ne vem od koga, ampak nekdo jim to svetuje.:) Vedno bolj agresivna stranka lol

Ni naključje, ne. Je pa res, da so natančno izbrali “nadarjene” za tak način komunikacije, ker take primitivnosti se skoraj ne da naučiti, tak moraš biti že v osnovi.

Glede na to, da ima Katičeva iz SD zdravstvene težave in jo motijo glasovi v glavi; dam ministru Hojsu vso podporo!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close