Hojs je pritisnil gumb
tema505, 05.10.2021 ob 20:12
Replika541, 05.10.2021 ob 19:34
Komplet center Ljubljane zakajen s solzilcem. Predlagam, da jim ga v onilnih količinah spustimo v dz, pa da riti nedotakljive malo občutijo, kaj delajo.
Zadeva bo jasno eskalirala, nasilje VEDNO rodi nasilje. In ne, ni narod kriv. Bolj mirnih protestnikov , kot so pri nas ne vidiš. Vsi posnetki kažejo popolnoma mirne ljudi, ki ne delajo drugega kot hodijo, policija pa s topom in solzilcem po njih.
Če bi to Juga delala, bi se še danes legende pisale o tem. Tako pa Slovenec Slovenca. Za denar.
Fuj.
Ja, in gospodje policaji imajo lepo maske, konji so pa brez. Golazen policajska.
Glede avtobusov verjamem, da so jih policaji ustavili. So tudi na izvozih Darsovci naredili zapore.
Kje je Stevanović?
Stevanivič je baje na policiji, ga zaslišujejo. Tako piše N1
Danes se je pokazala totalna nesposobnost policije in varnostnih organov. Tuja delegacija jo ostala ujeta v protestniškem primežu. Ukrepi zoper protestnike so bili preblagi, zapora gibanja preohlapna in protestnikom je bilo dopuščeno, da se preveč približajo varovanim rajonom. Danes bi morale leteti glave, politike in policije. Ne glede na za ali proti, brez cepljen ali ne, ker tako srečanje političnega vrha zahteva najvišjo stopnjo varovanja. Tole ni bilo pa novemu podobno. Ničemu! Sramota organizatorjev!
Para Bellum, 05.10.2021 ob 21:33
Pa še tole: Stevanovič bo postal heroj in mučenec – če ga res zaslišujejo na Policiji! Ne vem, če je to res to, kar oblast hoče. Da iz enega Stevanoviča naredi ljudskega junaka… Kje imajo pamet???
Imajo. Tako zgubi vse skupaj kredibilnost in smisel.
Replika541, 05.10.2021 ob 20:38
wd40713, 05.10.2021 ob 20:13
Psi so tudi brez mask.
Briga me stevanovic . Najbrž na Brdu s svojimi. Itak je totalni podtaknjenec in to, koliko ljudi mu ploska samo pove, da je folk pripravljen spet nasest prvemu, ki bo rožce sadil.
Ti pač nisi Replika, hehe.
Sicer pa dvomim, da je to res, Stevanović se mi zdi resda željan publicitete in morda stolčka v politiki, zato se je v preteklosti tudi spajdašil z voluharji SDS… ampak ni rečeno, mogoče so ga jajčevci odpikali in posledično išče svoj prostor pod soncem brez njih. Bolj verjetno, kot to, da ga je Jajček podtaknil – je preveč prozorno, pa tudi glede na napade Jajčevih privržencev je malo verjetno, da to drži.
No, bomo videli.
Ena južna neprijavljena, 05.10.2021 ob 21:50
Halo? Ne vem v čem je problem, mogoče ti ni poznana beseda “lasten”.
Da ti na kratko povem, to so Slovenci.
Če ti eni tujci delajo “frke” po državi, valda da jih boš “spucal” s solzilcem, vodnim topom in še čim.
budala bo dala, 05.10.2021 ob 22:24
Halo? Ne vem v čem je problem, mogoče ti ni poznana beseda “lasten”.
Da ti na kratko povem, to so Slovenci.
Če ti eni tujci delajo “frke” po državi, valda da jih boš “spucal” s solzilcem, vodnim topom in še čim.
Kakšni tujci? Kje ti vidiš tujce? Ogromno Slovencev je bilo na protestu, razne Jožice-kožice, Janezi, Boštjani, Lojzeti,…. vse kar češ je bilo na protestih.
Koliko čefurjev je med vašimi rumenimi jopiči, to raje povej. Koliko čefurjev je jajček nastavil v politiko in na razna mesta na ministrstva, agencije, sodišča, koliko je čefurjev v njegovi stranki? Daj smiri živce, bedaček. V rito te porivajo čefurji pod Janezom Janšo.
ha ha ha, 05.10.2021 ob 22:29
Kakšni tujci? Kje ti vidiš tujce? Ogromno Slovencev je bilo na protestu, razne Jožice-kožice, Janezi, Boštjani, Lojzeti,…. vse kar češ je bilo na protestih.
Koliko čefurjev je med vašimi rumenimi jopiči, to raje povej. Koliko čefurjev je jajček nastavil v politiko in na razna mesta na ministrstva, agencije, sodišča, koliko je čefurjev v njegovi stranki? Daj smiri živce, bedaček. V rito te porivajo čefurji pod Janezom Janšo.
Ma čuj ti mene, kolega. Meni je malo mar za Janezka. Jaz samo pravim kako je. Ti bom odgovoril po vrsti.
1.) Proteste vodijo izključno priseljenci – Slovenci smo pač hlapci in prosto beeamo za njimi
2.) Rumeni jopiči si v zaporu kolega. Kako naj vem? Piši jim, če te tako zanima. Odgovor je pa verjetno veliko, ker jih je veliko tudi v BHS
3.) Nič manj kot leve vlade pred njim.
4.) Tebe bosta Zoran pa Čordič double tagala, če ne boš hitro spoznal kaj v resnici delata.
Riko487, 05.10.2021 ob 19:26
Veliko vec nas je , ki smo proti protestom. Vas, protestnikov je le 10 tisoc. Mi ostali smo cepljeni . , Upostevamo pct in ne delamo zgage.
Veš kaj nismo vsi še zanekrat ne cepljeni tudi protestniki. Jaz obsojam take proteste, kot so bili danes; kdo je dnes po Ljubljani provociral? brezdelna kapucarsko/trenirkasta mlada zdraharija. Vodni top je nakoncu šprical samo take.
Zaenkrat še necepljen iz zdravstvenih upravičenih razlogov.
budala bo dala, 05.10.2021 ob 22:35
Ma čuj ti mene, kolega. Meni je malo mar za Janezka. Jaz samo pravim kako je. Ti bom odgovoril po vrsti.
1.) Proteste vodijo izključno priseljenci – Slovenci smo pač hlapci in prosto beeamo za njimi
2.) Rumeni jopiči si v zaporu kolega. Kako naj vem? Piši jim, če te tako zanima. Odgovor je pa verjetno veliko, ker jih je veliko tudi v BHS
3.) Nič manj kot leve vlade pred njim.
4.) Tebe bosta Zoran pa Čordič double tagala, če ne boš hitro spoznal kaj v resnici delata.
Kandidati za župane po gorenjskih občinah – Gorenjski glas
priséljenec-nca m (ẹ́)
kdor se priseli: nezaupljivo sprejeti priseljence; ameriški priseljenci; kolonija priseljencev / ilegalen, nezakonit priseljenec
Joj dej ugasn se ti in tvoji Slo, tujci…
Na protestih smo VSI, tako Slo kot po tvoje tujci, na protestih smo PREBIVALCI Slo, ki se ne strinjamo z vlado, ki se ne strinjamo z njihovimi fašističnimi ukrepi, ki nam ni vseen v kakšni državi živimo in bomo živel, ki nam ni vseen kako bodo živel naši otroc….
Če je pa vam za vse to vseen, pa lej, ždite še naprej doma.
A policaji so pa vsi Slo kleni al kaj??? Pa v vladi…?
Dej mal premisl predn blekneš neki.
Forum je zaprt za komentiranje.