Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hoferjeve Cene

Hoferjeve Cene

Kako so v hoferju cene zrasle iz “kvaliteta po diskontnih cenah” do “hofer najdražji sosed”

Tisto, kar je v akciji je znizano za celih 10 centov.

Ne vem, sem pa opazila enako.

Sedaj  kupujem v lidlu. Sla tud v eurospin in kupila piscancja prsa za pol cene, kot jih prodaja spar.

obs sta me s ponudbo presenetila.

po mojem bo nizkocenovnikov zmanjkal, ker bodo vsi zaceli dvigovati

Kako so pregnani – sploh ni več v Hoferju na voljo tistega toaletnega papirja, ki je najboljši 8 rolic recikliranega za 1,29 EUR, pred ukinitvijo so ga podražili na 1,49 EUR-da so uskladili z Konkurecno Lidlom:

Floralys Toilettenpapier Recycling 3-lagig, 8 x 200 Blatt: Preis, Angebote  & Bewertungen

Zakaj ga pa lahko ima Lidl, po ceni 1,49 EUR? Ja, ja, Hofer bay baaaay- namerno ga nimate že več kot mesec dni…..imate pa skret papir po 4, 5, EUR… Ni meni do odišavljenega s klorom beljenega skret papirja, ki ti razpade med prsti, pa čeprav je kao 4slojni….. Hifer ima čedalje bolj prazne police , vse manj izdelkov, ne naročate, ne da ni dobave – turite na police dražje alternative od prejšnjih.  Shame on you v tej vojni 🙂

Kdo te pa rine tja. Pejt pa u jankovića oz todorovića.

Jz grem tja k je cnej, pa da mi je še vedno solidno. Npr. ne bomo kupl piščanca zato k je zastojn, če je iz bangladeša…raj slovenskega oz vsaj hrvaško avstrijskega….oz vsaj PIŠE gor tko.  Če pa ni res, pa jbg, športna smola….kar ne veš/vidiš, ne boli….

Ja iščemo ugoden nakup, vendar ne za vsako ceno, ne bomo skakali po en izdelek sem, en tja…2 štacuni se obrede in to je to.

Cajt pa zaganjč tud nista zastojn.

Pač zdejšnjih 5 let sta bila to hofer pa špar npr,  zdej naprej pa europipa(špina) pa leclerc.

Če dvignejo oz. mi ni všeč, grem drugam, sej me niso zvezal tja

Tuš bojkotiram, pa ma včas solidne akcije, ampak to je že druga zgodba.

Odgovor na objavo uporabnika
Covid 2021 LE, 12.11.2021 ob 23:35

Kdo te pa rine tja. Pejt pa u jankovića oz todorovića.

Jz grem tja k je cnej, pa da mi je še vedno solidno. Npr. ne bomo kupl piščanca zato k je zastojn, če je iz bangladeša…raj slovenskega oz vsaj hrvaško avstrijskega….oz vsaj PIŠE gor tko.  Če pa ni res, pa jbg, športna smola….kar ne veš/vidiš, ne boli….

Ja iščemo ugoden nakup, vendar ne za vsako ceno, ne bomo skakali po en izdelek sem, en tja…2 štacuni se obrede in to je to.

Cajt pa zaganjč tud nista zastojn.

Pač zdejšnjih 5 let sta bila to hofer pa špar npr,  zdej naprej pa europipa(špina) pa leclerc.

Če dvignejo oz. mi ni všeč, grem drugam, sej me niso zvezal tja

Tuš bojkotiram, pa ma včas solidne akcije, ampak to je že druga zgodba.

Kaj ti meni moraliziraš morda?

Hofer niti pod razno ni “cnej” kot Lidl?Europsin. Pa Eurospin mi je fajn, ker ima največ italijanskih izdelkov, orginale in izdelkov brez palminega olja , pa bistveno manj cukra v izdelkih, kot je v robi v Hofru- to mi je pomembno.

meni sta top Eurospin in ena ljubljanska poslovalnica Lidla – ker je najnovejša, največja in še parkirišče ima za poleti pod zemljo. Pa nikoli ne gazimo en po drugem, se da lepo gibat in dihat v štacuni.

Tuš, Mercator – sploh ne hodim več, Špar občasno po ene par izdelkov. E Leclerc mi je tudi še najbolj fajn od vseh, samo mi je bolj od rok -tako enkrat na 2 meseca, ajde.

Another round, 12.11.2021 ob 23:45

Kaj ti meni moraliziraš morda?

Hofer niti pod razno ni “cnej” kot Lidl?Europsin. Pa Eurospin mi je fajn, ker ima največ italijanskih izdelkov, orginale in izdelkov brez palminega olja , pa bistveno manj cukra v izdelkih, kot je v robi v Hofru- to mi je pomembno.

meni sta top Eurospin in ena ljubljanska poslovalnica Lidla – ker je najnovejša, največja in še parkirišče ima za poleti pod zemljo. Pa nikoli ne gazimo en po drugem, se da lepo gibat in dihat v štacuni.

Tuš, Mercator – sploh ne hodim več, Špar občasno po ene par izdelkov. E Leclerc mi je tudi še najbolj fajn od vseh, samo mi je bolj od rok -tako enkrat na 2 meseca, ajde.

Imam ta zegn, da imam Eurospin in Lidl na dosegu međunožnega guralala z veliko košaro in še nahrbtnik če je še treba, tako da mi ni treba ravno upljinjača matrat, kada mi ne treba 🙂

Jz mam vse pod nosom, lahko biram. Tis k je cnej tja bom šu. K janša, tja k vetr piha, tja se bom obrnu.

Ja teb moraliziram, ker jamraš čez hofer. Če je dvignu, je dvign, gremo drugam, kaj nej.

Križaj se, če ti povem eno foro: kajzerica v lidlu v akciji 9 centov. Redna cena 15.

Mercator 19 centov, vse 60g.

Kaj je keč: v nemčiji je kajzerca skoz 9 centov. Pr nas je pa lahko 15, pa je še vseen cenej od konkurence in narod gre tja, valda. In je 9 kao v akciji, kar je gor redna cena uau, konc sveta.

Ne maram trgovin, 1x na 14 dni se nabav in nas ni. Čimmanj…

Da se gre kkšne čevlje kupit, k je lukna že, to je psihični projekt, k je škoda cajta za to…

Edino kruh, ja je treba dokupvat, ker ne drži 14 dni…

Covid 2021 LE, 12.11.2021 ob 23:56

Jz mam vse pod nosom, lahko biram. Tis k je cnej tja bom šu. K janša, tja k vetr piha, tja se bom obrnu.

Ja teb moraliziram, ker jamraš čez hofer. Če je dvignu, je dvign, gremo drugam, kaj nej.

Križaj se, če ti povem eno foro: kajzerica v lidlu v akciji 9 centov. Redna cena 15.

Mercator 19 centov, vse 60g.

Kaj je keč: v nemčiji je kajzerca skoz 9 centov. Pr nas je pa lahko 15, pa je še vseen cenej od konkurence in narod gre tja, valda. In je 9 kao v akciji, kar je gor redna cena uau, konc sveta.

Ne maram trgovin, 1x na 14 dni se nabav in nas ni. Čimmanj…

Da se gre kkšne čevlje kupit, k je lukna že, to je psihični projekt, k je škoda cajta za to…

Edino kruh, ja je treba dokupvat, ker ne drži 14 dni…

qrc,  ni v Lidlu kajzerica 9 centov v redni ponudbi; samo akcijski….Eurposin ima kajzerice  po 10 centavosov dostikrat  in večlkrat v akciji :)…. Meni so sicer najboljše une po 49 centov Lild, v vrečki – sicer tako malo kruha pri nas – če že spečem iz kostanjeve moke, pa dam bistvenomanj soli not, kot jo je v vseh teh industrijskih kruhih. Al pa domačega ajdovega z lešniki ali orehi. Njami – zmanjka takoj – mal putrčka gor, ali pa šnita rolane pančete…

Dober zamrzovalnik in dobra ziplock vrečka – kruh se zamrzne brez težav za mesec dni, samo plac mora bit – ali našnitan na kose, ali pekovsko – noben problem, odtajaš potem na pultu, pa potem flikneš še v pečico za ene 3 minute;  ali  pod gril za par sekund, po želji.

Amapak še najbolj so mi pa une tamehke kajze po 49  centavov za 6 kosov  pakirane v vrečki. Ker kruha tako malo pojem, da mi dol visi – raje dooma posebnega spečem – iz kakšne kostanjeve moke, pa manj soli – vsi ti industrijski so men preslani.

Tudi jaz ne maram več šopingiranja sedaj v korona vojni, ker me odbija že ta zamaskanost, ku da smo teroristi vsi – pa sem za zaščito sicer, da se razumemo, jo dosledno spoštujem, ker nočem fasat od drugih  – mi uspeva že več kot dve leti sicer. Zdaj ko so okužbe nba vrhuncu, pa tudi ne letam po štacunah , če že zgodaj zjutraj in par minut pred zaprtjem – ko je vse prazno in preluftano.

Bila sem včeraj v Hoferju, prazne police, folk vse razgrabil in pokupil, nič ne bo bay bay Hofer, očitno se nekaterim še splača tam kupovat.

Smo pekl kruh doma, na aparat,pa na ror, še babica iz dolenjske iz krušne peči…sam pička tavelka hči pogrunta, da kruh ni industrijski…en bajt, pa konc…pa smo jo probal navlečt, ne gre .

V skriji je žal domača zelenjava, deli pujsa in piščice. Čorbe na metre in potica od lanskega leta. Pa ovezno sladoled. Ni placa za kruh. Oz tud ni rentabilno, k je pekarna 2 min stran z biciklo al pa 3 lokalni mercatorji..2 celo bliže, kot pekarna….

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close