Najdi forum

Splash Forum Recepti.Over.Net Prehrana in kulinarika HOFER -MOKA ZA KRUHOMAT

HOFER -MOKA ZA KRUHOMAT

Je res, da se moka za kruhomat v Hoferju več NE dobi?

Kakšna moka pa je bila to?

Moka, ki je že pripravljena za avtomat, dodaš le vodo in že dobiš čudovit kruhek iz avtomata.
Imeli so vse vrste od polnozrnatega, domačega, belega, mlečnega, mešanega, črnega, s takšnimi in drugačnimi semeni… res velika izbira in mi uporabljamo izključno to moko za peko kruha v avtomatu.

Sedaj pa mi sodelavec pravi, da je nimajo več, ker je menda že zmanjkalo žita, pa se mi zdi ta malo bosa.

Kje pa je ta Hofer?

LP, Astra

Hofer je veriga poceni trgovin v Avstriji, menda prihaja tudi k nam.

Koncept trgovin je tak, da imajo malo izbire, trgovina izgleda zelo diskontno (stalaže itd), čeprav to ni. Je pa res poceni, npr 10 kajzeric za 1 EUR.

Ker sem doma blizu meje, mi je vseeno ali grem v Hofer v A ali v prvi večji kraj v SLO in zato grem kar pogosto tja.
Se mi zdi, da se dobijo kar kvalitetne stvari za zelo ugodno ceno.
Torej, to sem naredila tudi včeraj in res, te moke, o kateri sem spraševala ne bo do jeseni- kakšna škoda.

Astra še link ti pošljem, da si boš malo ogledala kaj imajo aktualnega.

Hvala, Maly! prašujem predvsem zaradi moke za kruhomat, čeprav tudi z navadno moko kar hitro in dobro opravim. Bom kar počakala, da pride Hofer v Ljubljano.

LP, Astra

Mešanico za kruhomat se dobi v vsaki večji trgovini tudi pri nas. Za ceno ne vem, mislim pa, da ni prav poceni.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close