Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hodite na službene zabave?

Hodite na službene zabave?

Razne piknike, enodnevne ali večdnevne izlete, zabave, zaključke?

Pri nas imamo enkrat na leto enodnevni izlet, kakšne 3 piknike na leto in seveda božično zaključno zabavo. Šla sem samo na prvo. Pijančevanje in kurbarija.

Kako je pri vas?

Isto in grem z veseljem 🙂

Ce si v kaksnem fajn lokalu v Lj, da nimam tezav s prevozom.

Ne. Saj od marca 2020 nimamo ničesar. Lani smo imelile  preko zooma novoletno zabavo.

Od začetka epidemije dalje nimamo službenih zabav.

Pri zdajšnjem delu tega ni. Prej sem delal najprej v angleški in potem ameriški firmi – je pa bilo. Vsakič v Londonu, po službenih srečanjih. Praktično obvezno je bilo biti tam. Vsi smo se lepo obnašali, spoznavali kolege iz drugih lokacij in bili ZELO vljudni in poslovni – in vse zelo na nivoju.

Prav prijetno je bilo priti domov in se znebiti zategnjenih ovratnikov in kravat / metuljčkov.

Kaj pa pred korono ste hodili?

Letos prvič ne bom šel. Lansko leto je itak odpadlo. Zgleda pa nekako tako. Najprej se vsi ene 2 uri zbirajo potem malo vljudnega kramljanja ob pijači. Po ene 3 urah kakšen govor bla, bla, potem večerja in druženje. Po 4- 5 urah večina gre. Zadnjih 10 pa zdrži do jutranjih ur na različnih lokacijah. To je brez tematskih vložkov.

Če so zraven vključene še kakšne športne aktivnosti prištej še 2 uri pred samim začetkom. Mislim pa da letos to nima smisla.

Odgovor na objavo uporabnika
polka509, 09.12.2021 ob 10:28

Kaj pa pred korono ste hodili?

Sem. Vsako leto smo imeli poletni piknik in božično zabavo. Bilo je fajn.

V Dolcelandu tega ne poznamo.

Imamo in grem z veseljem. Ni kurbarije je pa fajn zabava in kup smeha. Tudi vodstvo se takrat sprosti in “pozabi” na zategnjenost.

Lahko je zabava s pogoji pct , do desetih zvecer , brez glasbe za ples, v lokalu.   Ni pa fajn , da je vec kot 5o ljudi…

Odgovor na objavo uporabnika
Alijan, 09.12.2021 ob 11:13

Lahko je zabava s pogoji pct , do desetih zvecer , brez glasbe za ples, v lokalu.   Ni pa fajn , da je vec kot 5o ljudi…

Zakaj pa ne bi smelo biti glasbe?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close