Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hočete imeti povečane prsi?

Hočete imeti povečane prsi?

Hočete imeti postavne ženske povečane prsi na velikost po vaši izbiri? Koliko velike prsi bi hotele imeti? Vam lahko jaz plačam povečanje prsi, če bi rade imele.

Odgovor na objavo uporabnika
Anonimno 8629, 28.08.2025 ob 17:01

Hočete imeti postavne ženske povečane prsi na velikost po vaši izbiri? Koliko velike prsi bi hotele imeti? Vam lahko jaz plačam povečanje prsi, če bi rade imele.

A zmanšanje tudi plačaš?

Jaaaaaa jaz bi mela zeeelo velike kot naš je planet. Je možno?

Obratno, 28.08.2025 ob 18:38

A zmanšanje tudi plačaš?

Samo povečanje plačam…

Anonimno 2735, 28.08.2025 ob 18:44

Jaaaaaa jaz bi mela zeeelo velike kot naš je planet. Je možno?

Ti plačam, da boš imela zelo velike. Se zmeniva?

Sem si premislila, v bistvu hočem večje od Jupitra! Da bodo moji joški vladali v našem Osončju. Manjših nočem.

Divji prašič, ki je nadlegoval ženske (in skoraj postal influencer)

Vasica je bila mirna in idilična, dokler se nekega dne ni pojavil on — divji prašič po imenu Spretentop.. Bil je kosmat, samovšečen in čisto predrzen. V gozdovih ni več našel pozornosti, zato se je odločil, da gre v civilizacijo — med ljudi. Natančneje, med ženske.

Vsako soboto dopoldne, ko so vaške gospe hodile na tržnico po zelenjavo, se je Spretentop prikazal iz grmovja pri mlekomatu, začel vohljati krila in spuščati nekakšne globoke godrnjajoče zvoke, ki so, roko na srce, zveneli zelo neprimerno.

Zadeva je eskalirala, ko je nekega dne začel slediti ženskam na forumu. Nihče ne ve, kako mu je to uspelo (nekateri pravijo, da ima v gozdu telefon, ki ga je ukradel gobarju), ampak vsak dan je nekaj ponujal, pajkice , torbice, izlete, garaže, večje joške, sobe..

Končno je nadžupan poklical naravovarstveno službo. Prašiča Spretentop so odpeljali v rehabilitacijski center za socialno zmedene divje prašiče, kjer so ga učili osnov vedenja in razlike med komplimentom in nadlegovanjem.

Anonimno 2735, 28.08.2025 ob 18:54

Sem si premislila, v bistvu hočem večje od Jupitra! Da bodo moji joški vladali v našem Osončju. Manjših nočem.

Lahko ti plačam, da boš imela zelo velike, da bojo največje, ko boš zunaj med ostalimi ženskami. Bi imela ti največje od vseh ostalih kolegic…?

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close