Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Hočem spermembo tukaj

Hočem spermembo tukaj

A tukaj ni več možne ene normalne debate? Samo podjebavanje in žaljenje. Kaj ko bi se speeeeet meli vsaj malo radi? Mislim resno no. Drugače bom hud

Začni pri sebi. Ne vidim problema.

Ja, če me plačaš, ti primem GF, pa prinesi dolg nož s sabo. 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Ja, če me plačaš, ti primem GF, pa prinesi dolg nož s sabo. :D[/quote]
Plačam… vzamem nazaj da si iz 18 stoletja… sam odpel ribo nekam, da se ne bo drstila po vseh temah

Glede na to da smo vsi za, ni razloga da ne izpeljemo kakšne dobre debate. Bomo pač mogli koga ignorirati.

Prav zanimivo je, da ni padla še nobena debata o nogometu. Kaj ne gledate svetovnega prvenstva? Še jaz sem pogledala nekaj tekem – včeraj Španija Čile je bilo bolj mučenje žoge, medtem ko Brazilija Mehika pa je bila ful dobra tekma. To da sem zdržala 1,5 ure pred TV in gledala nogomet že nekaj pove 🙂

Bravo Gazelca… končna ena preva bejba tukaj 🙂
Sam te moram popravit glede sinočnje tekme. Sicer drugi polčas nisem gledal, sem imel ene boljše opravke :), ampak ni blo tako slabo.
Brazilija- Mehika pa itak. Temu se reče nogomet. Da pa si “zdržala” tako dolgo ob TVju. Najbrž nisi bila primerno oblečena 🙂

Oooo kakšna sprememba.

fuzbal je za idijote … ajde top 50 igralcev ima vsaj kaj denarja od tega.
Ko pa to prevedeš na +2,5 milijarde folka, ki v tem brcanju svinskega mehurja uživa je pa jasno zakaj je 1/3 folka lačnega, 1/2 neizobraženega …

Poglejte golfiste in njihove navijače: odlični zaslužki, smetana človeštva … ☺

Waw, enTip se je poženščil. Čestitke, nazaduješ!

Pa res 🙂
Takoj popravit .. preklemane babe 🙂

Hahahaha, misliš reč – baba – ker ti snoč ni dala? Pa tako lepo si temo odprl!
Ja, na suhem ostati – je hudič, hehe. Danes te bo pa roka bolela, boš še bolj tečen.

Hahahaha, misliš reč – baba – ker ti snoč ni dala? Pa tako lepo si temo odprl!
Ja, na suhem ostati – je hudič, hehe. Danes te bo pa roka bolela, boš še bolj tečen.[/quote]
Hmmm ne sklepat prehitro. A ti si mu dala? Al si tud ostala nepotešena in zdaj to stresaš name? 🙂

Pa kaj to imaste da dajate? Jaz dobim…

Kaj je? Bi rada dala? Al bi rada dobila?

Kaj je? Bi rada dala? Al bi rada dobila?[/quote]

Jaz če rabim, si vzamem…

Kaj je? Bi rada dala? Al bi rada dobila?[/quote]

Jaz če rabim, si vzamem…[/quote]
Jaz tud…

Ne dajeva, ne jemljeva, ampak se dobro “potešiva! Ni krega, kdo daje, kdo jemlje!

Lepo. Tako je prav 🙂

Bravo Gazelca… končna ena preva bejba tukaj 🙂
Sam te moram popravit glede sinočnje tekme. Sicer drugi polčas nisem gledal, sem imel ene boljše opravke :), ampak ni blo tako slabo.
Brazilija- Mehika pa itak. Temu se reče nogomet. Da pa si “zdržala” tako dolgo ob TVju. Najbrž nisi bila primerno oblečena :)[/quote]

Kaj bi mogla bit oblečena v ruemo al kaj si imel v mislih?

[/quote]
lahko so čipke tud rumene ja… dober razmišljaš 🙂

lahko so čipke tud rumene ja… dober razmišljaš :)[/quote][/quote]

rumene čipke bljak – kvečemu kaka lepa rumena oblekca – čipke pa v drugi barvi

rumene čipke bljak – kvečemu kaka lepa rumena oblekca – čipke pa v drugi barvi[/quote][/quote]
Saj zato pa sem dodal “lahko”, da je tebi in tistemu, ki naj bi to potem slekel, da ne bi zijala nogomet, všeč…
Torej ni blo prave garderobe… Hitro v palmersa danes 🙂

Kaj pa če mi je nogomet všeč?

Maš rada kokice in pivo? 🙂

Maš rada kokice in pivo? :)[/quote]
Z veseljem.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close