hočem moška mnenja
No fantje eno mnenje??? če vam je ženska všeč in veste, da ste tudi vi njej, (govorimo o starosti 34 let-m, jest 27), jo zanalašč malo tenstate, torej jo ne kličete vsaj dan, pa vendar se potrudite toliko, da se konec tedna vidita in preživita noč skupaj, zraven se pa odlično zabavata (nobenega seksa še v igri), in potem zopet ni ne duha na sluha od vas dva dni, joj kok jest ne štekam tega……ker meni, če mi je tip ušeč bi se čim večkrat probala zmenit z njim!! a ni to tko?? to se mi zdi normalno??
Hmmm mogoče se pa sam men tok mudi( pa nimam neke hude potrebe po resni vezi, pa vendar če pride en fajn mimo zakaj ne) …..
hvala res!!
z.
hmm…………malo se v roke vzemi, ne vem če čist razumem ta stavek, saj sem jaz tista, ki ve kaj hoče tako, da bolj kot sem na realnih tleh skoraj ne morem bit……bo že…..če ne on pa kdo drugi, itak mi življenje polnijo moški, da mi ni dolgčas…..nice…..časa je več kot dovolj!
hvala za komentarje
Zajč
JOJ oprosti Ljgaungatamlegre, no sej imaš prav, pa vendar sem mu dala jasno vedeti, da mi je všeč…in od sobote se nisva videla in bog ve kdaj se bova?????, če bi bilo po moje bi se že….kaj ga moram jaz ven povabit al kaj??? resnično nisem navajena, da jaz osvajam…..no sej se bom pa še kej novega naučila.
Odg. za Domija….. ti tale tvoj nasvet, sej mogoče imaš pa prav, vendar tega ne bom naredila…….dej nehi, si bo mislu lejo psiho ženska…
hvala!!
Zajč
Forum je zaprt za komentiranje.