Najdi forum

Splash › Forum › Starševski čvek › hoče, da se odpovem očetovstvu in s tem plačevenju preživnine

hoče, da se odpovem očetovstvu in s tem plačevenju preživnine

Ne oče in ne mama nimata “pravice” do ničesar!!! OTROK je tisti, ki ima pravico tako do očeta kot do matere in NE obratno! Otrok ni ne plen, ne orodje, ne orožje, čeprav so otorci zelo pogosto zlorabljeni za vse te namene – žal!

tudi če bi hotela to ni možno!!!!!!

otroku se ni možno odreči”se pravi tudi če se negdo loči in se 1 leto po ločitvi rodi otrok pripada avtomacko prejšnjemu partnerju”čeprav sta ločena!!!!Po zakonu se ni možno in ni mogče pa če bi oče dal zahtevek bi ta zahtevek bil ovržen !!!Preživnina pripada otroku ne materi.

Še nisem slišala, da bi kdajkoli komurkoli odvzeli starševske pravice. Vedno le roditeljske.[/quote]

ampak razumela pa si, a ne

O modrival neprijavljen. :)))))))))))

Poznam tak primer…se odpovedal, ni plačeval…(tudi grozila mati), otrok nikoli ni prišel na obisk, niti vnuki, imel je “očeta” ker se je mati poročila na novo….Ampak…ko se je šlo za zapuščino, so pa vsi prihiteli – in seveda pobrali vse, kajti zakonsko so lahko. Če ti je do otroka, ne nasedaj. Otrok ti bo na koncu hvaležen, ženska pa bo itak iskala dlako v jajcu, če bo hotela.

Četrt ure že analiziram tale post, pa nisem še nikamor prišla.

Ugibam, da najverjetneje praviš naslednje:

1. KLJUB TEMU, DA se je neki oče, ki si ga poznal, odpovedal svojemu otroku, z njim ni imel stikov in zanj ni plačeval, je otrok po njegovi smrti vseeno želel dedovati po njem.

2. Ne odpovej se otroku, ker … hm, tu me zmanjka, ker ne vem, čemu je služil primer, ki si ga navedel. Ne opovej se otroku, da bo lahko dedoval po tebi in ti bo za to hvaležen? Kako, če zgoraj navajaš ravno primer za to, da otrok lahko deduje po očetu, ki se mu je na nek način odpovedal?

Ej, pomagaj mi razumet tole.

Četrt ure že analiziram tale post, pa nisem še nikamor prišla.

Ugibam, da najverjetneje praviš naslednje:

1. KLJUB TEMU, DA se je neki oče, ki si ga poznal, odpovedal svojemu otroku, z njim ni imel stikov in zanj ni plačeval, je otrok po njegovi smrti vseeno želel dedovati po njem.

2. Ne odpovej se otroku, ker … hm, tu me zmanjka, ker ne vem, čemu je služil primer, ki si ga navedel. Ne opovej se otroku, da bo lahko dedoval po tebi in ti bo za to hvaležen? Kako, če zgoraj navajaš ravno primer za to, da otrok lahko deduje po očetu, ki se mu je na nek način odpovedal?

Ej, pomagaj mi razumet tole.[/quote]

TETA, ne analiziraj, če se izgubiš.

A to pomeni, da ne znaš v nekaj stavkih razumljivo napisat, kaj si hotel povedati?

Ah ja tut moški niste Boljši!!!Še hujši ste od ločenk!!!

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close