hoče, da se odpovem očetovstvu in s tem plačevenju preživnine
Poznam tak primer…se odpovedal, ni plačeval…(tudi grozila mati), otrok nikoli ni prišel na obisk, niti vnuki, imel je “očeta” ker se je mati poročila na novo….Ampak…ko se je šlo za zapuščino, so pa vsi prihiteli – in seveda pobrali vse, kajti zakonsko so lahko. Če ti je do otroka, ne nasedaj. Otrok ti bo na koncu hvaležen, ženska pa bo itak iskala dlako v jajcu, če bo hotela.
Četrt ure že analiziram tale post, pa nisem še nikamor prišla.
Ugibam, da najverjetneje praviš naslednje:
1. KLJUB TEMU, DA se je neki oče, ki si ga poznal, odpovedal svojemu otroku, z njim ni imel stikov in zanj ni plačeval, je otrok po njegovi smrti vseeno želel dedovati po njem.
2. Ne odpovej se otroku, ker … hm, tu me zmanjka, ker ne vem, čemu je služil primer, ki si ga navedel. Ne opovej se otroku, da bo lahko dedoval po tebi in ti bo za to hvaležen? Kako, če zgoraj navajaš ravno primer za to, da otrok lahko deduje po očetu, ki se mu je na nek način odpovedal?
Ej, pomagaj mi razumet tole.
Četrt ure že analiziram tale post, pa nisem še nikamor prišla.
Ugibam, da najverjetneje praviš naslednje:
1. KLJUB TEMU, DA se je neki oče, ki si ga poznal, odpovedal svojemu otroku, z njim ni imel stikov in zanj ni plačeval, je otrok po njegovi smrti vseeno želel dedovati po njem.
2. Ne odpovej se otroku, ker … hm, tu me zmanjka, ker ne vem, čemu je služil primer, ki si ga navedel. Ne opovej se otroku, da bo lahko dedoval po tebi in ti bo za to hvaležen? Kako, če zgoraj navajaš ravno primer za to, da otrok lahko deduje po očetu, ki se mu je na nek način odpovedal?
Ej, pomagaj mi razumet tole.[/quote]
TETA, ne analiziraj, če se izgubiš.
Forum je zaprt za komentiranje.