Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hm … a sem lahko mal tle? :)

Hm … a sem lahko mal tle? :)

A si poklic zgrešil????
Boš pesnik postal? Lahko vsako drugo Štefi lektorira, vsako drugo pa jaz…. hihi….

Se veselim!

************************************************************************** Ne gre mi zbrisat tiste pripone zadaj.... in zdaj sem ::krt!!! :-)

:)))) no no … tisti dan me pa kar na kofe povab … :))) Hmm … sicer mi povej kak dan prej, da si zrihtam kako službeno pot v vaše kraje … hahaha …

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Bi te najraje zdaj povabila …..
Moram počasi kako krpo pa metlo pa še kaj v roke prijet….. uuuuuuuffffffffff, mam razdejanje po celem zdajle…..

Se poslavljam, prah kliče!

************************************************************************** Ne gre mi zbrisat tiste pripone zadaj.... in zdaj sem ::krt!!! :-)

Eh … jst nisem mela delavcev doma, sam mam lih tako tako razdejanje, da se lahko sam za glavo primem … :))) Dva dni sem slaba in mal poležim, pa je že vse po lufti … Jah … ni kej … ;)))

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Hja… ampka ta dva sta pa čisto skupaj…… kaj pa če fali? :)))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close