Hm … a sem lahko mal tle? :)
He he … ne vem če berete kaj sosednji forum, sam zarad nekih kažinov se pač neki cajta ne bom tja oglašala … In zdej sem se zmislila, da tle sem pa lahko … če me seveda sprejmete … Glih tko, da ne bom mela abstinenčne krize. ;))) Hihihi ..
Lupčka vsem … Sam tja k sosedom nič pravt … :))))))))))
Lp, Bgv
:))))))))))))))) Pa itak da vem, da tle tut berete … sej se ne skrivam pred vami … ;))) Miško pa tega foruma ne pozna … nikoli mu ga nisem omenila … pa tudi mislim, da ne bo šel klikat vseh forumov na med.over.net-u, da bi pregledal če pa kam drugam pišem … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) (pa še naši so na seznamu čist tam na dnu, tako da jih reeees težko najdeš) …
hihihi …
Ni blema, če jih na mail obvestiš … Sam da te ne vidim, da bo kej pisalo na forumu … :)))))))))) Oštja … Miško še skoz čekira … (in jst čekiram njega kaj on čekira … hahaha … dobro da se ne zastopi tok na računalnike) :))) ;)))
Dobro jutro … soseda … ;)))))) :)))) hihi … Jaz sem trenutno migrantka … :)))
Jah … tolk sem se navezala na ta nick, da mi je prav hudo … Že 4 leta ga nosim s sabo … in je postal del mene … Jaz sem pač vedno bila Bugi … in v srcu bom vedno … … :(((( Smrk …
Ma … bomo že dobili kak dober nadomestek … ;))) :)))
:))))))))))))
lahko s tukile tud vornih:)
kokr jst gamjno ino prebivalce puznam, velja samo eno pravilo, nben nbenga žalit ne sme…
škrat neč ne škil drugam, ku če že prleti ku sneta skera , si tuki nardi dost dela;-)
tko da jst sm bolj blond za kšne reči, kej šele da kvakam tm ku pojma nejmam
– sm pa grozna špeckahla – puvem direkcjon u faco vsakmu, takšn je pač mali butalski škrat, sej drgač sm pa mrbit v redi:)
tak da welcome to the club ne de
:)))) Eee … hvala hvala severnica … škrat … al karkol že si … :))) Jah … tam v sosednji kletki velja tut pravilo, da se ne žali .. pa pravilo, da “ta stari” majo skoz prav in če nimajo velja ta prvo pravilo … :)))) … hihi … in seveda … da se mamo vsi radi … … … tko de mislim, da bi se mogla tut tle kar unest … …
No … pej probejmo … ;)))
Sicer pa za tisto … da poveš direkt u wobraz … … Ti kar! :)))) Mam rada take ludi … ;)))
Forum je zaprt za komentiranje.