Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hm … a sem lahko mal tle? :)

Hm … a sem lahko mal tle? :)

He he … ne vem če berete kaj sosednji forum, sam zarad nekih kažinov se pač neki cajta ne bom tja oglašala … In zdej sem se zmislila, da tle sem pa lahko … če me seveda sprejmete … Glih tko, da ne bom mela abstinenčne krize. ;))) Hihihi ..

Lupčka vsem … Sam tja k sosedom nič pravt … :))))))))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

Neč … sej zdej nimam cajta … šibam damu … :)) Pej jutri … ;))))

Lp, Bgv

..................................................... Lp, Bgv (nč več incognito) (bugnavilea.mojforum.si)

ti še kdaj zvrn kešn kozarc šnopca skupej z nami, jest ti ga požegnam:-))

******************* MALI OGLAS: Pod "ugodno" dam v najem škaf od zelja. Zlasti se obnese za namakanje moških nog s št. stopal 44. :-) Šifra: kg češenj in porcija sladoleda

hehehehe, kažin pol pa.. pok :)))) nč več BGV tm :)))

ah ja.. sej ne bo dolg, k bo spet vse po starem :)))

živjo BGV, živjo štefi!!!

De sKuPaJ zGaNjAmO kAžIn In Se ZaJeBaVaMo…;))……
Ma je hud ta odtegnitveni sindrom….ja….ja…vem….:-)))

Živjo, Bugica,
tuki te bosta Štefi in Mariči prav dober lahko ponucali pri svojih metakognitivnih raziskavah :))))))

Sem vesela, ko vidim tvoj smeh!

A misliš pa da tuki ne beremo? Pa tvoj tudi ne zna klikat? :))))))

____________________________ Verjamem da ti uživaš pri kajenju,kot jaz pri sexu. Vendar ker jaz ne sexam v tvojih prostorih, te prosim, da tudi ti ne kadiš v mojih.

Hm … ta šnopčk se pej dobro sliši … :))))))) mmmmmm … zdej bi ga tok ruklna … njamsi … ;)))

Mah … ja … po starem … sam verjetno bo Bugi mal nick menjala … vseglih … za vsak slučaj … :)))))))))))))))))))))))))))

Joj … včeraj sem se kmal požrla od živcev, ker nisem mogla nič pisat … Pa tooook so me prsti srbeli … ;)))

:))) Ja … je fino bit spet nasmejan … :))))

:))))))))))))))) Pa itak da vem, da tle tut berete … sej se ne skrivam pred vami … ;))) Miško pa tega foruma ne pozna … nikoli mu ga nisem omenila … pa tudi mislim, da ne bo šel klikat vseh forumov na med.over.net-u, da bi pregledal če pa kam drugam pišem … :)))))))))))))))))))))))))))))))))))) (pa še naši so na seznamu čist tam na dnu, tako da jih reeees težko najdeš) …

hihihi …

Dobro jutro! Vsem “sosedom” te bom zatožla!
:)))))))))))))))))))))))))

ojeeeeeeej kolk smo jih že mi zamenjali…hehehe sam tist prvi ne pozabi je originalen…..

kar pogum bugi

Ni blema, če jih na mail obvestiš … Sam da te ne vidim, da bo kej pisalo na forumu … :)))))))))) Oštja … Miško še skoz čekira … (in jst čekiram njega kaj on čekira … hahaha … dobro da se ne zastopi tok na računalnike) :))) ;)))

Dobro jutro … soseda … ;)))))) :)))) hihi … Jaz sem trenutno migrantka … :)))

Jah … tolk sem se navezala na ta nick, da mi je prav hudo … Že 4 leta ga nosim s sabo … in je postal del mene … Jaz sem pač vedno bila Bugi … in v srcu bom vedno … … :(((( Smrk …

Ma … bomo že dobili kak dober nadomestek … ;))) :)))

Imam ti jaz i na majica napisano….Naughty can be very nice…….:-))
Ampak Bugi….bodi previdna….
Dobro jutro đezeriiiiiii………..:-)))

sem mal čekiral pa nisem nikjer opazil kakšnega kažina… torej ni kakšne panike :))))

nick menjat pa.. zakaj :)? Jest mam mojega že skoraj 5 let :))

hmmmmmmmmmmmmmm a to .. kažin.. ma povezave s “tvoj”????? uh 🙂 to pa pol je.. kažin :)))

živjo January 🙂

:))))))))))))

lahko s tukile tud vornih:)

kokr jst gamjno ino prebivalce puznam, velja samo eno pravilo, nben nbenga žalit ne sme…

škrat neč ne škil drugam, ku če že prleti ku sneta skera , si tuki nardi dost dela;-)

tko da jst sm bolj blond za kšne reči, kej šele da kvakam tm ku pojma nejmam
– sm pa grozna špeckahla – puvem direkcjon u faco vsakmu, takšn je pač mali butalski škrat, sej drgač sm pa mrbit v redi:)

tak da welcome to the club ne de

Ja … sej magari morem pogruntat, če se da zablokirat določeno stran na internetu … tko da pol doma samo blokiram ta forum in bo … :))))

Ehm … … … a nisi neč bral zadnje dni sosednji forum … … pa da se Bugi poslavlja in podobne zadeve? :))))))))))))

:)))) Eee … hvala hvala severnica … škrat … al karkol že si … :))) Jah … tam v sosednji kletki velja tut pravilo, da se ne žali .. pa pravilo, da “ta stari” majo skoz prav in če nimajo velja ta prvo pravilo … :)))) … hihi … in seveda … da se mamo vsi radi … … … tko de mislim, da bi se mogla tut tle kar unest … …

No … pej probejmo … ;)))

Sicer pa za tisto … da poveš direkt u wobraz … … Ti kar! :)))) Mam rada take ludi … ;)))

:))) Hehe … jap … je kažin, je … :)))))

nč… še tega komi stignem.. pogledat 🙂 mam aeno mal gužve tuki.. pol pa ne gre vse :))

no ja.. juha se nikol ne poje tolk vroča kot se skuha :))

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close