Hlapci (Cankar)
Se še komu dozdeva, da smo se znašli v novodobni različici Cankarjevega dramskega dela, ki nosi pomenljiv naslov, Hlapci.
Opažam namreč, kako resnične so besedne zveze zapisane v delu.
“Gospodar se menja, bič pa ostane, in bo ostal za vekomaj; zato, ker je hrbet skrivljen, boča vajen in željan!”
Vendar ne pozabite, na koncu velja reči le to, maja 2022 bodo nove parlamentarne volitve in seveda v slogu: “Narod si bo pisal sodbo sam!”
Med brskanjem po SDS skupini sem videl da je nekdo dal link k tej neumni objavi in sedaj jo bom komentiral.
Tvoji levaki bi uničili državo in Republiko Slovenijo pahnili v korona krizo.
Vlada Janeza Janše je dosegla visoko precepljenost in dvakrat premagala kitajski virus,ki pa ga levaki nebi in bi za njega zahtevali posebne pravice, ker je tujec:-)
Rad bi še povedal,da ima vlada Janeza Janše mojo podporo na naslednjih volitva.
ŽIVEL JANŠA.
Ponosen slovenec, 11.11.2021 ob 09:02
Med brskanjem po SDS skupini sem videl da je nekdo dal link k tej neumni objavi in sedaj jo bom komentiral.
Tvoji levaki bi uničili državo in Republiko Slovenijo pahnili v korona krizo.
Vlada Janeza Janše je dosegla visoko precepljenost in dvakrat premagala kitajski virus,ki pa ga levaki nebi in bi za njega zahtevali posebne pravice, ker je tujec:-)
Rad bi še povedal,da ima vlada Janeza Janše mojo podporo na naslednjih volitva.
ŽIVEL JANŠA.
Kako hitro si napisal, da objava, na katero sem mimogrede že čisto pozabil, vsebuje elemente neumnega, obenem pa pozabil na argumente.
“Tvoji levaki bi uničili državo in Republiko Slovenijo pahnili v korona krizo.”
Zanimivo je tudi, kako hitro se izgovarjaš na “(korona) krizo”, pozabiš pa na družbeno, politično in gospodarsko. No, slednja ni nič novega, saj verjetno ni potrebno posebej poudarjati neekspeditivnega ravnanje desete vlade Republike Slovenije in posledičnih groženj s “trojko”, do katere sicer kasneje, zaradi dobro premišljenih potez nove, enajste vlade ni prišlo.
donporleone, 11.11.2021 ob 16:34
Kako hitro si napisal, da objava, na katero sem mimogrede že čisto pozabil, vsebuje elemente neumnega, obenem pa pozabil na argumente.
“Tvoji levaki bi uničili državo in Republiko Slovenijo pahnili v korona krizo.”
Zanimivo je tudi, kako hitro se izgovarjaš na “(korona) krizo”, pozabiš pa na družbeno, politično in gospodarsko. No, slednja ni nič novega, saj verjetno ni potrebno posebej poudarjati neekspeditivnega ravnanje desete vlade Republike Slovenije in posledičnih groženj s “trojko”, do katere sicer kasneje, zaradi dobro premišljenih potez nove, enajste vlade ni prišlo.
So te za te izjave mogoče navdihnili novi plakati SAB,na katerih piše da so Slovenijo že rešili pred bankrotom.
Sicer pa korona kriza je trenutno najbl pomembna, no pa saj ne bo dolgo taka kriza če imamo na voznikovem sedežu Grosupeljskega heroja in prvaka stranke SDS:-)
Čefurji ste hlapci, vedno zavistni Slovencem, ki pišemo zgodovino po svoje. Zdaj nas bi moralo biti strah in sram, ker imamo menda največ okuženih na svetu? Pa kaj? A smo se usrali biti prvi? Če smo tako svetovno žarišče okužbe, zakaj nas svet ne zapre v kurnik? Ima vse mogoče sile in naprave za to, da eno piščančjo Slovenijo disciplinira.
Serjejo brez veze. Berite malo tuja medijska poročila, če jih zmorete. Saj serjete vsi, koliko tujih jezikov obvladate. Pa vaši sončki. Nič vi ne obvladate, z vašimi sonci vred. Čekajte na peti val in cmerite.
Ponosen slovenec, 11.11.2021 ob 23:28
So te za te izjave mogoče navdihnili novi plakati SAB,na katerih piše da so Slovenijo že rešili pred bankrotom.
Sicer pa korona kriza je trenutno najbl pomembna, no pa saj ne bo dolgo taka kriza če imamo na voznikovem sedežu Grosupeljskega heroja in prvaka stranke SDS:-)
Omenjeni dogodek priča tudi o tem, da vlada (v kriznih razmerah) deluje bistveno bolje pod žensko taktirko.
Tako da, če boste Janeza zamenjali z Evo, vam rade volje dam svoj glas. ?
Kar pa se silne pomembnosti korona krize tiče, pa je to kar lansirajo v medije zgolj farsa za javnost, pod pretvezo katere je prišlo do nekonvencionalnih dejanj vlade in z njo povezanih oseb iz posameznih struktur znotraj države.
Forum je zaprt za komentiranje.