Najdi forum

Hlajenje kartice

Prosim za nasvet Vas strokovnjakov, jaz sem pri računalnikih popolen….

Torej, imam starejši računalnik in manjši disk. Zelo rada poslušam glasbo, nekaj mi jo je pobec posnel iz interneta. Ker se jo je že kar nekaj nabralo mi javlja da je disk skoraj poln. Je pa frend reku da se jo da nekaj pretvorit v drug format (nekaj k se konča na 3 ???). Kako bi to naredila ? Samo prav da je potem fora v tem da ti lahk zvočna kartica crkne zarad vročine in da bi jo mogla hladit z ventilatorjem al pa z vodo in da je bilo na netu že nekaj pisanga okol tega.

Kako bi to naredla, kaj je to sploh pretvarjanje glasbe, neb rada windowsov pobrisala in svoje muske sploh ne.

Nasveti, help !!!

Glede na to, da jo je pobec pobiral dol z neta, bi si upal trditi, da je glasba že v mp3 formatu. Tako en komad povprečno zasede od 3-6 Mb in manjši disk je hitro zapolnjen.

Glede hlajenja pa nič bat, zvočna karta se od vseh delov v računalniku greje skoraj najmanj in ni nikakršne potrebe po dodatnem hlajenju.

Za poskus – če je to to, poskusi s tem programom:

Samo bojim se, da je tako kot je rekel hmmm in da je tvoja glasba že v mp3 formatu.
Kaj pa recimo ena majhna investicija v pekač? Ne samo za musko, tudi druge reči lahko shraniš in rešiš pred izgubo.
Pekači danes res niso več dragi, verjetno pa vseeno cenejši kot nov disk.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close