Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek Hladne ženske

Hladne ženske

No, pa ti bom dala odgovor na temo. Pri ženskah je spolnost praviloma povezana s čustvi. V praksi to pomeni, da če jo mož hudo razjezi čez dan, bo ona težko dala kaj od sebe ponoči. Možno je, da jo je že v preteklosti razočaral, nato pa zadevo še poglabljal. Ona je sčasoma izgubila zanimanje zanj. Ne bi rekla,da je nezvesta, ker nezveste se ponavadi še bolj potrudijo pri možu, da tega ne opazi. :))

ojej … ob takšnem prepričanju ti pa jaz s pomočjo vseh kolegov bogov ne morem pomagati

najboljši f.u.k je, ko se je treba “poglihati”, uskladiti razumevanje izrečenega

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

NM-3w, a ti maš kakšno tipko za izklop? Ne morejo se vsi problemi na tak način poglihat.

Ne.
lahko si pa vsaka sama izšteka vtikač ☺

je pa res … kakšne probleme se reši tako, da ona dela plačane nadure in manj zapravi za sebe in otroke ☺

-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.--.-.-.- [sup]"If you want to win you must not lose"[/sup] – [sub][i]Number One[/i][/sub]

Ali pa enostavno ni ohranjal topline odnosa. Ko je enostavno odnos dojel kot rutino, nekaj vsakdanjega, nekaj kar ima za “vedno”, na čemer ni potrebno več delati.

Uau, kakšen avatar, it! 🙂 Kul.

Ali pa enostavno ni ohranjal topline odnosa. Ko je enostavno odnos dojel kot rutino, nekaj vsakdanjega, nekaj kar ima za “vedno”, na čemer ni potrebno več delati.[/quote]
največkrat pa ona zganja foušijo, ima rilec do tal … ker on kresne še kakšno in gre s kolegi na pijačo
— a to je pa kao OK, da ga ne razume???

Zmajevke ste, ja. :)) Samo na forumu nič ne bruha ognja, mogoče ga za svojega porabi? 😀

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Pa kaj je s tem svetom, kaj se nam to res vsem zgodi, strinjam se s Calypso, lepo je opisala kako se do tega pride,
tudi mi smo to doživeli, ni energije, ni topline, ni odgovornosti, in potem pride do hlajenja.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close