Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice hladilnik za kempiranej

hladilnik za kempiranej

Pozdravljeni, zanima me, če ima kdo izkušnje s hladilnikom v šotoru. Kakšen hladilnik kupiti? Ali je klasičen gospodinjski (bela tehnika) v redu, ali je prehrupen? Ali so hladilne torbe, ki na 220V hladijo do 20 stopinj pod temperaturo okolja v redu za družinsko uporabo (jogurti, maslo, ribe za 8 ur, etc)?

Za torbo mislim da je škoda denarja za nakup in elektriko v kampu.
Sam uporabljam en prastari 50 literski Gorenje. To je zakon.
Imam pa postavljenega na mizici zunaj šotora, tako ne slišim ropota,pa še greje ne šotora.

Mi imamo električno hladilno torbo – mislim da je firma camping gas (ne me za besedo držat – imajo tudi vso ostalo camp opremo). Bili že na Sardiniji in neverjetno dobro se obnese. Kot bi imel pravi hladilnik, vse ostane hladno, tudi topla pijača se izredno hitro shladi (kot v pravem hladilniku). Gre pa noter pokonci 1,5 l plastenka in če malo zložiš 4 članska družina za pribl. dva dni spravi vse noter. Se pa spodaj nabira malo kondensa, zato je dobro imeti kakšno škatlico za npr. maslo, jajca, kakšen sir, ipdb. da se ne razmoči. Da se priklopit tudi v avto in lahko imaš tudi za na pot pijačo in malico. Izredno priporočam!

Iste izkušnje kot sissi. Hladilna torba dela super, marsikaj gre notri, hladi dovolj, niti ni tako glasna. Tudi v avtu lahko laufa. Stvari niso ravno ledene, so pa kar dobro hladne.

Odvisno, za kaj rabiš – če si stacionarno na enem mestu cel dopust, imaš lahko navaden hladilniček, če se pa seliš, je pa hladilna torba seveda bolj praktična.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close