hlačke za vitko postavo
Veš kaj, te hlačke so kar fajn. Res ti popravijo postavo, saj zgleda res veliko bolje, če imaš oblečeno npr. obleko. Nimaš “šlaufov” okoli trebuha. Lepše zgleda. Jaz imam take, ki imajo še malo hlačnic, da tudi okoli bokov fajn zgleda. Hlačnice pa ne smejo biti predolge, ampak samo malo . Fajne imajo v trgovini Etam in pa tudi v prodajalni nogavic Polzela.
Aha, prikrivanje šlauhov z nekimi gatami je pa zrelo in odraslo?[/quote]
nestrpnost do drugačnih? ne gre za “žlaufe” gre za zdravstvene probleme, kolostomija ![/quote]
Kako naj bi bil jaz nestrpen do drugačnih, le kako? No edino do veganov, RKC pripadnikov, Židov (samo unih žleht), drugače pa sploh ne. Če bi takoj navedla zdravstveni razlog bi se lepše vedel in verjetno sploh ne bi komentiral.
Pejt vsak dan laufat. Evo, v vsakem vremenu +30 ali minus 10, dež (če ravno prekle ne padajo), tema (imaš lučko na glavi) in ne boš več potrebovala nobenih HLAČ.
Potem se opereš in stuširaš. Si srečal BOGa.
Evo, to je za tiste, ki ne prenašajo zaprtih prostorov. Če mene spraviš v fitnes center, bom naredila 30 krogov okrog stavbe na zraku, ostali pa naj švicajo v fitnes centru, kolikor hočejo. Jaz pridem tja kvečjemu za 20 minut.
Forum je zaprt za komentiranje.