Najdi forum

Splash Forum Style.Over.Net Nega, ličenje in style hlačke za vitko postavo

hlačke za vitko postavo

Prosim za mnenja tiste, ki jih nosite, uporabljate in katere in kje jih kupujete, hvala

Ne bo pomagalo, še vedno boš “jaga baba”.

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

Kakšne hlačke to, vroče, spodnje ali…?

Veš kaj, te hlačke so kar fajn. Res ti popravijo postavo, saj zgleda res veliko bolje, če imaš oblečeno npr. obleko. Nimaš “šlaufov” okoli trebuha. Lepše zgleda. Jaz imam take, ki imajo še malo hlačnic, da tudi okoli bokov fajn zgleda. Hlačnice pa ne smejo biti predolge, ampak samo malo . Fajne imajo v trgovini Etam in pa tudi v prodajalni nogavic Polzela.

Te hlačke so prodajanje slabe robe v kvalitetni embalaži.

Zakaj slaba roba? So prav kvalitetne. Meni dobro služijo!

Mater babe, namesto da bi shujšale in si porihtale postavo s športom…, uporabljate te rekvizite za zavajanje. A joške si tudi z izolir trakom lepite, da manj visijo?

Sem ljubitelj narave, plesa in vsega lepega, ločen po tuji krivdi, ne pijem ne kadim - 1. april...

To je odgovor nezrele in nedorasle osebe, žal je vse preveč takšnih na tem forumu !

To je odgovor nezrele in nedorasle osebe, žal je vse preveč takšnih na tem forumu ![/quote]

Aha, prikrivanje šlauhov z nekimi gatami je pa zrelo in odraslo?

To je odgovor nezrele in nedorasle osebe, žal je vse preveč takšnih na tem forumu ![/quote]

Aha, prikrivanje šlauhov z nekimi gatami je pa zrelo in odraslo?[/quote]

nestrpnost do drugačnih? ne gre za “žlaufe” gre za zdravstvene probleme, kolostomija !

Aha, prikrivanje šlauhov z nekimi gatami je pa zrelo in odraslo?[/quote]

nestrpnost do drugačnih? ne gre za “žlaufe” gre za zdravstvene probleme, kolostomija ![/quote]

Kako naj bi bil jaz nestrpen do drugačnih, le kako? No edino do veganov, RKC pripadnikov, Židov (samo unih žleht), drugače pa sploh ne. Če bi takoj navedla zdravstveni razlog bi se lepše vedel in verjetno sploh ne bi komentiral.

se postavim na stran bemflna – rajš mal migat in zdravo živet, namest debele riti tlačit v ozke gate!

Ne, zato pa uporabljamo push up moderce 🙂

Pejt vsak dan laufat. Evo, v vsakem vremenu +30 ali minus 10, dež (če ravno prekle ne padajo), tema (imaš lučko na glavi) in ne boš več potrebovala nobenih HLAČ.
Potem se opereš in stuširaš. Si srečal BOGa.
Evo, to je za tiste, ki ne prenašajo zaprtih prostorov. Če mene spraviš v fitnes center, bom naredila 30 krogov okrog stavbe na zraku, ostali pa naj švicajo v fitnes centru, kolikor hočejo. Jaz pridem tja kvečjemu za 20 minut.

Tukaj se pa s fantom kar strinjam. Kaj imaš od tega, da se stisneš z enimi gatami, ko se slečeš, pa vse ven pade? Poceni trik.
To je tako, kot da bi mi mož prinesel bonboniero, ven bi pa padel kravji drek.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close