Hlače puščajo barvo
Jaz bi na tvojem mestu, kupila barvo in pobarvala še enkrat, ker te barve itak vsebujejo fiksir. 😉
Potem pa samo še en hiter nasvet:
nikar ne peri ničesar, ampak nesi v čistilnico ali celo zahtevaj od trgovine, kjer si kupila hlače, da ti stvari na svoje stroške dajo očistiti. Imam točno tako izušnjo. Iz bombažne majice so po pranju sicer v čistilnici uspeli spraviti barvo ven (pranje ni pomagalo), iz jakne iz umetnega usnja pa ne (so pa rekli v čistilnici, da bi morda šlo, če ne bi bilo že prej oprano in zato “zapečeno” noter).
Torej nič prati, ampak čimprej čistilnica, po možnosti ne na tvoje stroške.
LP,
Lenka
Živjo,
ni bilo težave. Dali so čistiti na njihove stroške, za tisto, kar se ni dalo očistiti, pa so mi v trgovini v zameno ponudili popust -50 % pri naslednjem nakupu. Ker tam kar redno kupujem, mi je bilo ok. Če pa ne bi šlo tako, bi pa zbrskala račun za uničeno in zahtevala, da mi vrnejo amortizirano vrednost.
Dobro se zmeni in poročaj, kako je šlo!
LP,
Lenka
Evo, včeraj sem odnesla hlače nazaj v trgovino, seveda zraven še majico in torbico. Trgovki razložim težavo, ona pa mi odgovori, da na etiketi jasno piše, da se morajo hlače ločeno prati od svetlih stvari. No, pa sem ji potem razložila, da sem hlače namočila in oprala kar v bideju, in da sta se majica in torbica obarvali pri nošenju hlač. Najprej sploh ni odreagirala, ko sem ji rekla da želim da očistijo tudi majico in torbico. Seveda mi je ponudila ali da mi vrne denar ali da nekaj drugega vzamem ali pa da mi da darilne bone. Potem je pa rekla, da bo jutri (danes) poklicala odgovorno za reklamacije in mi sporočila, kaj bojo naredili z majico in torbico. Vse skupaj sem seveda pustila tam, in upam da bojo ‘pametno’ odreagirali.
Tako, toliko zaenkrat.
Lep dan, V.
No, pa da vidimo razvoj dogodkov dalje. Vsekakor so ti v osmih dneh pisno dolžni sporočiti rešitev reklamacije.
Upam, da bo šlo, sicer pa Tržni inšpektorat.
LP,
Lenka
No, končno se spet oglašam s temi mojimi hlačami:-)
Majico so dali v čistilnico, je šlo vse dol, za hlače sem želela denar nazaj, za torbico, pa ker nimam računa (bila je kupljena v Turčiji), se niti ne zmenijo. Naj poleg tega omenim, da je bila gospa oz. gospodična na reklamacijah skrajno nesramna in neprijazna, tako da resno razmišljam, da bi jih dala v javnost. In to podjetje s celo verigo trgovin … ne vem, če so do vseh taki, nimam besed.
Lp V.
Živjo!
Sem se že prav spraševala, kako se je izšlo. No, vsekakor so si vzeli čas …
Če odštejemo nesramnost, se je torej na pol ok izšlo.
je pa tako, včasih sploh ni treba dati v javnost, samo poveš kolegicam okoli in gre samo dalje. Saj veš, slab glas seže v deveto vas. 😉
Žal mi je zaradi torbice, lahko bi ti vsaj kak popust ponudili. Je pa še varianta, da preprosto pišeš na upravo, tudi o nesramnosti na reklamacijah. Če so količkaj resni, se morajo kaj bolj zavzeti. Pogosto zgoraj sploh ne vejo, kaj vse se spodaj dogaja. Pa še nekaj je: po moji logiki bi ravno pri reklamacijah morali biti najbolj prijazni, vljudni, razumevajoči, saj so zaupanje že enkrat izgubili, zdaj pa bi se morali truditi, da ga dobijo nazaj!
Me pa veseli, da je vsaj majica ok. S slabo in nekakovostno storitvijo (ali zaposlenimi) pa upam, da bo recesija opravila.
Lepo se imej in hvala za poročilo!
LP,
Lenka
O hvala za nasvet – mislim tole z upravo. Bi bilo res najbolje tako ja…In tako kot si rekla, ravno na reklamacijah bi morali biti najbolj prijazni…Mislim da imam ‘zaposlitev’ začez vikend – pisanje dopisa…Kolegice pa že vedo o tej moji slabi izkušnji….
Drugače sem pa tudi jaz mislila, da bojo ponudili kakšen popust zaradi torbice, ampak odgovor se je vedno glasil, da brez računa ne morejo nič…japajade:-)
Tudi tebi lep dan! In HVALA za nasvete!
Lp V.
Forum je zaprt za komentiranje.