Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Hitrost-Radar

Hitrost-Radar

Korn, to od snemanja in posledično policaja brez službe so buče.

Posnetki, pridobljeni brez vednosti tistega, ki ga snemaš, niso nikakršno dokazno gradivo, poleg tega je tako snemanje tudi nezakonito.

Pa reč si že enkrat ‘u matr sm frajer d vozm 90 po naselju, bom pa še plačal’, ne pa pol cvilit.

Me spominja na znanko, k je plonkala na izpitu za magisterij, so ji izpit vzel in ji ga razveljavil, potem je sla pa jokat k profesorju, da ima dva otroka in se ni mogla učit. Jebiga, ljudje morajo prevzet odgovornost za tist, kar delajo.

Ce jaz pridem na oblast, bom uvedla, d se kazen po dokazano neumni ali neutemeljeni pritožbi podvoji! (bi uvedla se marsikaj, na primer, šeriatsko pravo, ampak to je že druga zgodba…:)

SG

Korn si mislil, da boš frajer izpadel, pa si izpadel popoln bedak. Iz samega sebe se delaš norca.

Lahko se zgodi ne recem da se ne mora!
Ampak kolikokrat so me ustavli in sem pihal je bilo 0.0!
To pa zato ker ne pijem!

O pa je vedel da ga snemam pa se pijan je bil!

Tako si slovenci pomagamo! ccccccccc

Ja, Korn, žal je tako:((. Baje, da nekaj obstaja – za hitrost in če nisi pripet, samo se zgleda tukaj ne da dobit, ker te zadeve ljudje skrivajo:(. Tko, da če poznaš kakšnega policaja, ga vpraši, kaj je treba napisat, da ti ne bo treba plačat. Jaz žal pritožbe po novem zakonu še nimam. Aja, pa ne imenuje se več pritožba ali ugovor, ampak ima neko drugo ime?

Ja saj mi je oni policaj to nekaj razlagu!
Vem pa da gre sam ne vem tocno kako!
Bom enga odvetnika jutri vprasu!
Vseeno hvala natalija77!

ej pa dej čil aut, sj nisi prvi pa najbrž tut zadnji, tut jaz ga serjem po cesti, sam na srečo me še niso ustavili, se pa seveda zavedam posledic, pa kaj če ga userjem bom pa plačala, itak pa vse naredš zavestno, če pa ne pol se moraš pa mal vprašat, če je kaj narobe s tabo.

Tudi ponoči velja zakon ne samo podnevi.
Plačaj pa previdno drugič.
Imaš srečo,da nisi zbol kakšnega otroka.

LP:)))))))

New Report

Close