Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem Hitrost-Radar

Hitrost-Radar

En problem!
Vceraj so me ustavili paceki (policajcki) ker sem prekoracil hitrost!
Peljal sem 83km/h po mestu brez 5% tolerance!
Stvar je v tem da se moram v roku 5-ih dni pritozit!
Kaj naj napisem?
Paceki pa so stali na plocniku in merili. Koliko jaz vem pa ne sme biti vozilo parkirano na plocniku! S tem da so me ustavili sem moral se tudi jaz narediti prekrsek saj sem moral parkirati na plocnik! Se pravi stali so na plocniku in blokirali so tudi privat izvoz!
Kako se lahko pritozim!
NUJNO!!!

Brez zamere sam to pisanje pritožb je brez veze. Plačaj pa je. Jst sm tut pelov 77 kmh, ko je bil še stari zakon pa sm dobu 30 jurčkov. Parkirali so na pločniku….lepo te prosim, no. Pa brez zamere.

Drugače pa lahko napišeš pritožbo, komu jo pa moraš poslati pa ne vem. To ti bo pa kdo drug povedal.

Kolikor jaz vem, se po naselju ne smeš peljati več kot 50 km/h. 83 km/h? Dobro, da so te ustavili. Pa lepo plačaj in ne išči dlake v jajcu. Je vsaj malo neetično.

Upam, da te bo počasi spametovalo in da boš dojel, da v normalni državi obstajajo meje, pri prekoračenju pa pač nosiš posledice.

PS: Ja, tudi jaz vozim prehitro, a ne 83 km/h v naselju. In ne pritožujem se, ko me ustavijo!

joj, mene so ustavili, sem divjal počasi 172 po mestu, policaj pa je kihnil ko me je ustavil, a se naj pritožim?!?!?
buhuhu

prav da tej je ustavil, prav, da boš dobro in mastno plačal, jaz bi ti še avto vzel za tako prekoračitev

buhuhu

Pravilno, da so te ustavili. Najbrž niso parkirali na pločniku zato, da so privat posle urejal, temveč zato, da so opravljali meritve hitrosti in lovili take divjake kot si ti. Na cesti nisi sam in edini, so še otroci, starejši ljudje invalidi…. Malo obzirnosti do takih ljudi! Zagotovo pa več, kakšne so posledice pri trčenju z 83 km/h ali pa 50 km/h. da pa si moral ustaviti na pločniku, je pa logično, saj se moraš ravnati po znakih policista.

Nisi pa omenil, kje so te ustavili.

če te zaradi parkiranja na pločniku niso oglobili se na to ne moreš zgovarjat..v pritožbi lahko recimo navedeš razloge zakaj si peljal tako hitro in če nisi bil ravno na nujni vožnji z utripajočimi lučmi ti verjetno ne bo uspelo…če pa imaš občutek, da se ti je storila krivica, da tvoja hitrost ni bila takšna kot trdijo se pa vsekakor pritoži in jim pojasni v pritožbi..

Hvala ???

Vse ostale Gato,dulee,sofer in gigi pa naj lepo k…. gleda!
Le se drzte te pof… drzave in placujte ceprav vam ni potrebno!
Ko so me stavli je bila ura 1:35 nikjer nobenega vozila nikjer nobenih ljudi!

Namesto da bi policaji ustavljali tam kjer je treba (SOLE, …)
Ustavljajo tam kjer se sluzi!

Pomoci nobene bom pa poskusil sam resit!
L.p. Korn

če ponoči ne paziš (v bistvu se mi zdi, da paziš samo zaradi policajev), potem tudi podnevi ne….ker ti enostavno pride v kri…tako kot varnostni pas….
kazen mora bit…samo enih nikol ne izuči….

joj kako smo vsi pametni…sem pa prepričana, da tukaj polovica pametnjakovičev ne ve niti koliko so kje omejitve in potem vozite za vsak slučaj 30, da ne bi prekoračili kaj, če slučajno je…ljudi pa dobesedno silite v nesrečo…tudi policaji se velikokrat motijo, včasih pišejo kazni celo ljudem, ki dejansko niso nič krivi (pri merjenju hitrosti npr. ti dajo kazen za tistega, ki jim je pred tabo ušel…) in hvala bogu, da obstajajo pritožbe in da se z njimi ukvarjajo ljudje, ki so za to usposobljeni..

Samo iz zgoraj napisanega zgleda, kot da je res vozil prehitro(poleg tega, da je bil sam na cesti sredi noči) in bi se rad samo izmazal, ne pa da se mu je zgodila krivica.

To ze! Saj ne recem da nisem kriv! Ja sem peljal prehitro!
Samo ce se moram jez drzati pravil zakaj se pa potem policaji tega ne drzijo?
Enkrat sem mel nekaj podobnega ker so me zmerili tako da je radar stal na avtobusni postaji kar nebi smel!
Tako sem se takrat pritozil in so mogli kezen ovrcti!
Zakaj se nebi smel izmazat ce pa se lahko!
Ce so oni stali na plocniku z avtom in s tem tudi blokirali dovoz iz privatnega dvorisca je to zame krsitev!
Saj sami veste kaka je kazen ce stojis z avtom na plocniku in ce blokiras dovoz!
Ne dam se tak jebat! Tudi oni bodo mogli malo poskrbet saj bi nam naj bili vzor v prometu!
Poln kufer mam teh policajev! Ne vejo se obnasat in prav sami ne vejo zakonov!
Se ko mi je pisal preprosto kazen za prekoracitev hitrosti je moral pogledat v prirocnik!

L.p. Korn

Ni mi jasno! Govoriš, da so stali na pločniku, in da so blokirali dovoz. Če so blokirali dovoz, potem niso stali na pločniku ampak na dovozu. Praviš, da so ga blokirali. Komu ob taki uri????, tudi če bi kdo prišel iz dovoza, bi se umaknili in ne bi ovirali. Iz tvojih pogovorov sklepam, da večkrat kršiš predpise in se pritožuješ, v roke se vzemi, pokrij se z dvema dekama in premišljuj o svojem početju.

Kakorkoli ono ne smejo ali stati na šlocniku niti blokirati dovoz ne glede na uro!
Gato ti le placuj jaz ne bom in se bom boril za to!
Ti kurcevi oderuhi nas vec ne bijo j…!
Najprej bojo morali pri sebi poeihtat stvari!

V 13. letih od kar imam vozniško dovoljenje, me policija še ni ustavila zaradi prekrška in nisem plačal oz. dobil še nobene kazni in upam da bo tako ostalo ne iz njihove strani temveč iz moje, da se bom držal kolikor se bo dalo predpisov.

Bravo ti!
Ampak se ne vozi 40km/h ce je omejitev 50km/h!

ej stari ne pizdi, ker si sam kriv, pa kaj serješ po policiji, spucaj pred svojim pragom.

1:0 za Georga

**** off!

Ja, ti pa čakaš na vsako kost aaaaaa!
Neučakan kot na cesti!

Placuj ce ti pase!
Sam vidis kak ti drzava dnarce bere!
Ne razumem vas vecino slovencev da ste do drzave tako ubogljivi!
Nasproti se postavte in si pomagajte ne pa drug drugega v drek porivate!
Hvala za vaso pomoc!

Ej! Kolk si pa star? Sigurno ne več kot 22 let, da se tako obnašaš.

Korn, ti si res car. Saj bi se na Avstrijce tudi tako znašal, aneda? Pa jim j*** vse po spisku, se pritoževal in podobno. Veš, imam tudi jaz kolega, ki je bil svoj čas zelo pameten. Ko so ga na oni strani Ljubelja ustavili, ni imel nobeden od policistov nič v rokah. Na oči so ga izmerili. Fant je bil pameten, in se je pritožil. Policist mu je, nekako kot garancijo, vzel uro (!!!!!) Ko je šel čez nekaj dni s pritožbo na postajo, so ga še enkrat ustavili (drugi). Na postaji je bil čisto miren, plačal je kazen, dobil nazaj uro, pritožbo pa je prinesel nazaj. Se mi zdi, da zdaj nima več težav s policisti.

In, mimogrede: ko se boš mimo plavih na pločniku pripeljal po omejitvi, se pa le ustavi, jih vprašaj, zakaj stojijo na pločniku in jih prijavi. Ob takšnem drvenju bi bil pa jaz raje tiho – pa čeprav ponoči.

Cool down!

Pa preden jim zatežiš, da stojijo na pločniku, se prepričaj, če si se ti pravilno ustavil!!! Ker drugače boš spet pokasiral!!! Hi, hi, hi…

Cisto vas razumem! Saj s sabo vedno nosim fotoaparat in diktafon!
Ker so naju s kolegom enkrat ustavli (kontrola prometa) In si je policaj tak brezveze dovolil kolega zalit!
Rekel mu je namrec da je on za njega navaden pezde in ce mu slucajno zivljenje smrdi!
No ni pa vedel da sva ga snemala!
Se iszti dan sva sla na policijo in to predvajala nacelniku!
E zaj pa tip lepo brez sluzbe!
Enkrat so pa mene ustavli na avtobusni postaji! Po prerekanju sem potegnil fotkica ju poslikal in kaj dobim domov namesto poloznice!
Obvestilo da je kazen razveljavljena!
Ne dam se jim vec ker samo sranje delajo oderuhi!
Sami krsijo pravila namesto da bi se obnasali po zakonu!

Jaz se bom probal izmazati ce ne pa zavlacevati!
Ce ne bo slo pa bomo mogoce placali!

Korn, tako ti bom rekel! Marsikateremu ni nobena denarna kazen prišla do živega in si je dovoljeval marsi kaj na cesti. Poznam nekoga, ki je ves čas vozil pijan. Nobena kazen ga ni streznila. prišel pa je dan, ko je pokasiral najstrožjo kazen, pa ne od policajev, temveč od narave. To je bila kazen, ki se je imenovala SMRT. Na srečo je pobralo samo njega. Zdej da mir.
Zamisli se mal! Ne reci, da se to ne more zgoditi tebi!

New Report

Close