Najdi forum

Splash Forum Arhiv Računalništvo, telefonija, internet in televizija Hitrost odpiranja internetnih strani

Hitrost odpiranja internetnih strani

Se ne spoznam dosti na računalnik in me zanima kaj bi lahko bilo z računalnikom še narobe, če odpira strani po cca. 30 sekund – pri čemer je signal dober, hitrost prenosa pa med 36 in 54 mb/s.

Hvala, lp

Ne vem, od kot tebi podatek, da je signal dober, signal je nikakršen, pa še narobe napisan,
izmeri si tukaj[/url] in napiši hitrost ter ping

Jaz imam ping 10 ms, download speed 5,38 Mbps, upload speed 12,08 Mbps. Ali je to v redu?

Od kod mi to – gledam na računalniku na ikono, kjer piše Stanje brezžična povezava – potem pa tam piše hitrost, pa moč signala – to sem napisala, ker pa se žal ne spoznam na to, pač ne vem kaj to pomeni.

ping super, download in upload si verjetno zamenjala, sedaj še pa poglej pogodbo z
dobaviteljem neta, če se približno ujema

Premalo si napisala o tvoji opremi dostopa na net, vprašaj dobavitelja, prvo pa počisti PC
z antivirusnim programom in spyware ter pobriši vse piškote, verjetno je tu težava

Se opravičujem za svojo nevednost, mi lahko prosim pomagate, kako pridobim omenjene podatke? Hvala, lp

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close