Najdi forum

Splash Forum Arhiv Ženski in moški čvek hitro ali počasi ;)

hitro ali počasi ;)

Jaz pa sem predebela za na kolo. Raje se vozim z avtobusom. Tam se moja masa ne opazi.

Nobena ne da prehitro, od kod vam to?
Drugače pa ne morem se odločit katera točka… pač odvisno od situacije oz bejbe 🙂

Tiste, ki s seksom zavlacujejo, so najhujse preracunljive kurbe. Samo stran od njih.

Sam res.

hipotetično …. ima veliko živega ženskega spola vagino
OK — razen Zlate ribice, kakšne ose, …

K mladim in ozkim!☺☺☺

NE RABIM POTRDILA, DA SEM NEUMEN, IMAM POTRDILO O DRŽAVLJANSTVU!

K mladim in ozkim!☺☺☺[/quote]
jaz sem bolj zbirčen: mora biti tudi gibčna ☺

Itak ja. Pa da je imela največ enega lastnika, pa da ima original barvo, mal kilometrov, pa da jo ni še noben butnu:-))) Kašne mate:-)))

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

jaz se nagibam k a1 in b1.

Itak ja. Pa da je imela največ enega lastnika, pa da ima original barvo, mal kilometrov, pa da jo ni še noben butnu:-))) Kašne mate:-)))[/quote]
Pa da prvi lastnik ni bil predogli, tako je potem samo mal od začetka znucana, naprej je pa še kot nova…. :)))

******** [i]Ne govoriš ničesar, o čemer je vredno govoriti, če s tem nikogar ne vznemiriš. (Galvin K.)[/i]

Eno vprašanje, če lahko? To pomeni, da kar direktno skačejo v tvoje naročje, ali kaj, da veš, da so “prehitre”? :))) Kje, hudiča, jih pa spoznavaš?

Saj je vseeno kje. Ampak na prvem zmenku seksat je pa zame malo prehitro. Je pa vseeno fino mal človeka prej spoznat. Saj ne govorim o polletnem spoznavanju, ampak, da greš prej ne vem …parkrat na kavo, ali kaj podobnega. Aja kako vem, … no zamisli vsiljivega človeka, ki so ga povsod roke in to je to. Ampak niti nisem mislil nanje, ampak na neresne, se pravi tiste, ki jim je samo za seks in ne za kakšno daljšo vezo s prihodnostjo.

Politicians should be replaced like diapers, often for the same reason Mark Twain

Jaz se le tebi čudim, kje ti uspe spoznat še kakšno osebo, ki je še samska in da je vsiljiva. Če gledam iz ženskega vidika, so najbolj vsiljivi ravno vezani moški in ne samski moški. Samski moški so pogosto zbegani in se bojijo neuspeha. Vezani moški pa si misli, če mi pri tej ne bo uspelo, mi bo pa pri drugi. :)) Torej “napade” neobremenjeno, ena ga itak doma čaka in si misli, kako ima super moža.

Strinjam se, da je seks na prvem zmenku prehitro. Ne glede na to, kako sta si všeč, gre le za prvi vtis, ki se lahko kasneje izkaže za napačnega. Ampak, nekaterim je pač tudi to normalno in sprejemljivo, jih ne obsojam.

Saj, kot praviš, ti gledaš iz ženskega vidika, wd40 pa iz moškega.
Verjetno so to tiste samske, ki si želijo le seksa in ker že dolgo niso, delujejo vsiljivo.

Kaj pa vem. Najbolj tečna je bila ena, ki je bila ločena. Kje jih spoznavam. Nekaj je bilo slepih zmenkov, ki so jih zrihtali dobro misleči prijatelji, znanci.. Nekaj jih je bilo v lastni režiji. Par jih je bilo pa z foruma in klepetalnice, že leta nazaj. Aja pa ena je bila z napačne številke (telefonske):-))) Sicer pa v veliki večini jih je bilo čisto v redu.

Meni še na misel ne bi prišlo, da bi šla z nekom na slepi zmenek. Nič čudnega, da ti je vse “dol padlo”. Od “količine žensk” se ti je zvrtelo. :))) Zakaj pa ti raje ne bi nekaj časa preučeval in potem šel v akcijo? Sploh pa ne sprašuj prijateljev, saj jo izbiraš zase in ne zanje. Joj, wd-jček…..:))))

Meni še na misel ne bi prišlo, da bi šla z nekom na slepi zmenek. Nič čudnega, da ti je vse “dol padlo”. Od “količine žensk” se ti je zvrtelo. :))) Zakaj pa ti raje ne bi nekaj časa preučeval in potem šel v akcijo? Sploh pa ne sprašuj prijateljev, saj jo izbiraš zase in ne zanje. Joj, wd-jček…..:))))[/quote]

Meni ti antilopa deluješ kot en velik ziheraš, ki ne bi nič reskirala. Včasih pa je treba skočit na glavo.
Kaj pa če bi blind date uspel?
Ko malo berem, kje najti samskega dokaj normalnega tipa, vedno pišejo v hribih in podobne fore …to mi je šele na slepo?

Meni še na misel ne bi prišlo, da bi šla z nekom na slepi zmenek. Nič čudnega, da ti je vse “dol padlo”. Od “količine žensk” se ti je zvrtelo. :))) Zakaj pa ti raje ne bi nekaj časa preučeval in potem šel v akcijo? Sploh pa ne sprašuj prijateljev, saj jo izbiraš zase in ne zanje. Joj, wd-jček…..:))))[/quote]

Meni ti antilopa deluješ kot en velik ziheraš, ki ne bi nič reskirala. Včasih pa je treba skočit na glavo.
Ko malo berem, kje najti samskega dokaj normalnega tipa, vedno pišejo v hribih in podobne fore …to mi je šele na slepo?[/quote]

Ja, sem ziherašica in se ne mislim spreminjat. :))) Ne da se mi izgubljat dragocenega časa za kogarkoli. Mogoče je kriv moj EMŠO ali pa to, da do sedaj nisem imela ravno sreče pri izbiri. :)) V tem primeru se ustaviš sredi poti in greš nazaj v križišče, ker si očitno izbral napačno smer. :))

Kje hudiča sem pa napisal, da sprašujem prijatelje. Pismo če nekam grem pa ti pride en tipson, pa ti jo porine na puklo, zdaj se pa ubadaj z njo:-))) Količina zmenkov zadnje čase je pa 0.

Kje hudiča sem pa napisal, da sprašujem prijatelje. Pismo če nekam grem pa ti pride en tipson, pa ti jo porine na puklo, zdaj se pa ubadaj z njo:-))) Količina zmenkov zadnje čase je pa 0.[/quote]

Oprosti, wd40…narobe sem razumela tvoj post. Ampak, meni pa še nobena prijateljica ni ponujala nobenega samskega tipa…..kdo ve zakaj. :)))

Ta slabih ti ne želijo, ker so pač prijateljice. Tiste ta dobre pa so že same “pohrustale”. 🙂

Ko malo berem, kje najti samskega dokaj normalnega tipa, vedno pišejo v hribih in podobne fore …to mi je šele na slepo?[/quote]

Ja, sem ziherašica in se ne mislim spreminjat. :))) Ne da se mi izgubljat dragocenega časa za kogarkoli. Mogoče je kriv moj EMŠO ali pa to, da do sedaj nisem imela ravno sreče pri izbiri. :)) V tem primeru se ustaviš sredi poti in greš nazaj v križišče, ker si očitno izbral napačno smer. :))[/quote]
Če do sedaj nisi imela sreče pri izbiri, je to morda ravno zaradi prevelikega ziheraštva. 🙂

°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°°° Če meniš, da se ti godi krivica, ne išči maščevanja, kajti morda je tvoja nesreča le poduk, ki si si ga prislužil za nekaj, kar si spregledal." Eros [psi] st. 345

Ta slabih ti ne želijo, ker so pač prijateljice. Tiste ta dobre pa so že same “pohrustale”. :)[/quote]

Saj mislim, da je bilo tako tudi pri wd40. Prijatelji so mu ponujali samo tisto, kar sami ne bi izbrali. :))) Če pa je prijatelj samski, pa močno dvomim, da ne bi najprej zase izločil tisto boljše.

wd40, mislim, da boš moral “prevetriti” svoja prijateljstva. :))) To je sicer značilno za bikce in bikice, srčno gredo v prijateljstva, ven pa pridejo z dolgimi nosovi. 🙁

Ja, sem ziherašica in se ne mislim spreminjat. :))) Ne da se mi izgubljat dragocenega časa za kogarkoli. Mogoče je kriv moj EMŠO ali pa to, da do sedaj nisem imela ravno sreče pri izbiri. :)) V tem primeru se ustaviš sredi poti in greš nazaj v križišče, ker si očitno izbral napačno smer. :))[/quote]
Če do sedaj nisi imela sreče pri izbiri, je to morda ravno zaradi prevelikega ziheraštva. :)[/quote]

Ne, žal to ni bil razlog.

Ta slabih ti ne želijo, ker so pač prijateljice. Tiste ta dobre pa so že same “pohrustale”. :)[/quote]

Saj mislim, da je bilo tako tudi pri wd40. Prijatelji so mu ponujali samo tisto, kar sami ne bi izbrali. :))) Če pa je prijatelj samski, pa močno dvomim, da ne bi najprej zase izločil tisto boljše.

wd40, mislim, da boš moral “prevetriti” svoja prijateljstva. :))) To je sicer značilno za bikce in bikice, srčno gredo v prijateljstva, ven pa pridejo z dolgimi nosovi. :([/quote]
Mogoče res ne vem , nisem nikoli razmišlljal o tem

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close