Hitri test okužbo pokaže z zamikom!!
Zala679, 10.01.2022 ob 11:02
Problem je, da hitri test prva dva do tri dni ne kaže, da si okužen, ker še nisi razvil dovolj antigena (?). In hodiš naokoli prepričan da si ok, si pa ravno takrat najbolj kužen. Tega skoraj nihče ne ve!!! Hitri test okužbo pokaže z zamikom.
kaj nam to torej pove, da je to nadlegovanje s testi metanje dnarja v kos…
tako kot pri ostalih virusih, ko se zacnes pocutiti slabo ostanes doma in voila… in takrat gres ev.. na test in mirna Bosna in naj nas enkrat ze nehajo nadlegovat…
hitri testi niso namenjeni za nadlegovanje zdravih…
in se nekaj, ce virusa ni v izlockih in nosu, potem ga tudi širiš ne…
gzhopše, 11.01.2022 ob 22:08
Pa to je pa ja znano. Vsi verjetno poznamo kup ljudi, ki so bili na testih negativni, potem so pa zboleli.
In ne vem, kje ste v šolo hodili . NAJBOLJ KUŽNI SMO, PREDEN ZBOLIMO
Ne, ni znano – greš se testirat, test je negativen in večina temu verjame, kajne. Prav je, da se o tem govori in ljudi obvešča. Hvala avtorici objave!
Manyya, 10.01.2022 ob 14:59
Ce imas kaksne znake, je nujno poklicat zdravnika in cimprej opravi Pcr test, ki je zelo zanesljiv ! Dokler ne dobis rezultata pa preventivno v izolacijo.
Nečak se je 2x testiral doma s hitrim testom, pozitiven, na PCR negativen.
Naslednji dan doma s samotestom spet pozitiven, spet naročen na PCR in končno naslednji dan tudi tam pozitiven.
Tako da sploh ni nujno, da je PCR bolj natančen, veliko je odvisno od pravilnega odvzema brisa.
Je pa prebolel korono lani spomladi, konec zime nekje, kasneje 3x cepljen.
Pred božičem: z mojim fantom živima skupaj, zjutraj na šihtu oba negativna.
Po šihtu oba na hitri test (zaradi potrdila): jaz – , on +, 20 min od prvega testa mu naredi še en hitri test, spet +.
Naslednji dan oba doma, on šel na PCR TEST, in mu tisti tip, ki tam jemlje bris razlaga, da je 100% pozitiven, če je imel 2 hitra testa +.
PCR TEST: NEGATIVEN. Jaz še enkrat na hitri test: negativna.
Tudi na šihtu negativni hitri testi, bolniška pa ni 100%, čeprav nisva smela na ŠIHT.
Forum je zaprt za komentiranje.