Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice HITRA POŠTA DHL

HITRA POŠTA DHL

No ja da delim tole z vami…

Za četrtek imam kupljeno kartno za na potovanje v Etiopijo…..in zgleda da nikamor ne bom šla..namreč naši potni listi, so se izgubili na poti iz Rima (kjer so nam naredili vize) v Slovenijo in krivec za to je DHL …..ZA POPIZDIT!
Cele dneve klicarimo na ta DHL, pa ne dobimo konkretenga odgovora….!!! Plačaš full potem pa še ne dobiš nazaj željenega, in to naj bil bila varna, dobra , hitra DHL pošta!!!! ???
Zgleda da bom ostala doma….. :O(((

lep popotniški pozdrav

urška

ojoj urka sočustvujem s tabo…..
jaz te vize zaenkrat vedno urejam prek Kompasa kadar je treba kam pošiljat stvari pa je bilo zaenkrat še vse uredu…

pa sej maš še 2 dni časa..mogoče pa še pridejo..pravočasno.. upam da se bo zrihtalo, lp

katja

Ja, sej, če daš prek Kopasa, grejo pasuši isto prek hitre pošte…

ni dvakrat za rečt, da tudi kompas ne uporablja dhla.

drzim pesti urska.

DRŽIM PESTI!!!

ti pa javi, kako se je izteklo!!

Živjo!

Ne boste verjeli po enem tednu so se potni listi čudežno znašli na brniškem letališču tako da jutri potujeva z Ančko na toplo… :O) jupiiiiiiiiiiiiiiii!

DHl……jah kaj pa vem..mogoče smo imele smolo…samo joj požrlo mi je veliko živcev!!!!

lp

urška

Ja, hvala vsem, ki ste držal pesti :)))

Pozdravček!

go girls, go…

super!! želim vama srečno pot, lp

katja

….ka nede keri prišlo…. 🙂

Pa še moja izkušnja z DHLom. Kar nisem mogel verjeti, da je to možno.
Ob osmih zjutraj sva se s pošiljateljem iz Lizbone še dogovarjala o vsebini pošiljke, ISTI DAN ob šestih popoldne mi je pa že pozvonil dostavljalec s paketom v roki.

Pa še moja izkušnja

Datum Čas Lokacija servisnega področja Podrobnosti kontrolnih točk
——————————————————————————–
Marec 29, 2007 19:14 Vienna – Austria DHL prevzel pošiljko
Marec 29, 2007 19:43 Vienna – Austria Pošiljka zapušèa državo pošiljatelja
Marec 29, 2007 20:40 Vienna – Austria Pošiljka prispela v DHL center v Vienna – Austria

Marec 30, 2007 01:32 Vienna – Austria Odpremljeno iz DHL centra Vienna – Austria
Marec 30, 2007 07:25 Ljubljana – Slovenia Pošiljka prispela v DHL center v Ljubljana – Slovenia
Marec 30, 2007 09:58 Ljubljana – Slovenia Na dostavi s kurirjem
Marec 30, 2007 14:55 Ljubljana – Slovenia Razporejeno na dostavo

April 02, 2007 09:18 Ljubljana – Slovenia Na dostavi s kurirjem
April 02, 2007 15:28 Ljubljana – Slovenia Razporejeno na dostavo

April 03, 2007 15:39 Ljubljana – Slovenia Razporejeno na dostavo
April 03, 2007 15:42 Ljubljana – Slovenia Na dostavi s kurirjem

April 04, 2007 09:35 Ljubljana – Slovenia Na dostavi s kurirjem
April 04, 2007 15:02 Ljubljana – Slovenia Pošiljka dostavljena

=(

Jaz imam dve privatni izkušnji. Prvič rezervni deli za motor iz Ljubljane v Novosibirsk, cca 2 kg, tretji delovni dan dopoldne sem dobil paket.

Drugič pa iz Ljubljane v Kijev dokumenti, drugi delovni dan sem jih dobil.

Drugače pa vedno v okviru dveh delovnih dni.

lp

bv

What about tracking? UPS in Fedex imajo funkcijo, kjer lahko zasledujes paket. Notri napises Track number pa ti lepo napise kje je paket (verjetno leti iz Rima v kaksno zbiralisce v Nemciji in potem od tam naprej do nas na Brnik).

Malo preveri na dhl.de

l.p.

K.james

Saj so bili zelo hitri na relaciji Dunaj – Ljubljana, kjer so rabili le pol dneva za dostavo. Ta glavna zamuda je nastala pri našem DHL-ju na relaciji Ljubljana – Bovec. Za dostavo so rabili kar 4 delovne dneve. Eden od razlogov je bil (po njihovih besedah) da imajo preveč dela =(

Sledenje pošiljk ima tudi DHL. Problem je bil, ker kot prejemnik pošiljke nisem vedel njene številke. So se mi pa opravičili in kot zgleda bodo tudi vrnili stroške pošiljanja. Čas je denar …

Lp Stein

Da ne boste drugič preveč navideznega papirja in črnila porabili…

1. VEDNO je pošiljatelj na ORIGIN-u odgovoren za pošiljko ali za reklamacijo (v tem primeru ambasada v Rimu)
2. Kompas uporablja DHL, vendar VSAKEMU zaračuna polno ceno, oni pa več vizumov pošljejo skupaj,,,tako, da je prav ista šmenta kdo pošlje, razen, da imate s Kompasom še enega posrednika vmes..
3. Zakaj ne uporabiti DHL servisa Express 9h ali 12h? To je garantirana dostava z garantiranim vračilom denarja!!!
4. Vsa evropska središča in vse hitre pošte po pravilu dostavijo pošiljko v 24 urah
5.In – DHL dostavi v roku ca 98% svojih pošiljk in je v SI EDINI prevoznik, ki prevaža vse svoje pošiljke s svojo letalsko floto, za druge pa to ne drži vedno (npr. prodajo vam drag servis z letalom, nato pa vaša pošiljka potuje z by-pass podjetji (UPS letalo-Interevropa kombi…)

Vedno se prepričajte o vsem, preden drago plačate tak servis!!
Še vedno pa priporočam DHL, saj ga dobro poznam, kakor tudi razlike med ostalimi.

Kar se servisa tiče: enako kot potovati z Adrio (draga) ali Ryanair (zelo slab).

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close