Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Hiter nasvet prosim

Hiter nasvet prosim

V četrtek imam emg preiskavo, do sedaj sem se psihično pripravljala da grem že samo zaradi preiskave in obupnega zdravnika. Danes pa v sebi čutim da ne bo šlo, da nočem.  Kaj naj napišem oz jim javim da me ne bo in da želim zdravnico? Zdravnika se res bojim saj sem slišala in brala marsikaj slabega. Hvala!

Slišala in brala marsikaj slabega o preiskavi ali o zdravniku?

Ne vem ti svetovati, bi naredila verjetno tako. Te pa razumem, tudi jaz imam zelo neprijaznega osebnega zdravnika. Ves čas ti da vedeti, da mu je odveč, da prideš. Grem pa k njemu največ trikrat letno.

Odgovor na objavo uporabnika
Puertosol, 15.09.2025 ob 08:27

V četrtek imam emg preiskavo, do sedaj sem se psihično pripravljala da grem že samo zaradi preiskave in obupnega zdravnika. Danes pa v sebi čutim da ne bo šlo, da nočem.  Kaj naj napišem oz jim javim da me ne bo in da želim zdravnico? Zdravnika se res bojim saj sem slišala in brala marsikaj slabega. Hvala!

Si mislim, da bo tudi zdravnik čisto vesel, če te ne bo.

PA dobro, kaj je tebi? A še izbirala si bi zdravnika? Ja, super. Pojdi samoplačniško.

BI pa jaz takim, kot si ti, ukinila pravice dostopa do vseh zdravnikov.

Za vse probleme obstajajo rešitve. No skoraj vse.

Čega pa te je strah, da se moraš pripravljat za ta pregled.

napisi da ne mores prit.. ne rabis razlagat za kaj. potem pa se dopisi da si bolj sproscena ce bo dr zenska imas pac strah pred drji

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close