Najdi forum

Splash Forum Potovanja.Over.Net Kam in kako na počitnice Hiška Terme Čatež

Hiška Terme Čatež

Za par dni bi šli v Terme Čatež – v tiste hišice. Vem, da jih je večina od podjetij… A kdo ve, ali te hišice oddajajo tudi v recepciji term ali se moraš dogovoriti direktno s podjetjem? Pozna kdo koga, ki oddaja….

Hvala…
Sem gledala na bolhi pa ni nič zanimivega oz. je dokaj drago glede na to, da niso vštete karte.

Kar precej teh hišic je v lasti term Čatež. Že nekaj let zapored tako letujem. Cena se mi ne zdi pretirana. Za letos ne vem, ker ne grem tja. Slabost je le ta, da so njihove hišice najbolj oddaljene od bazenov. Lani sem rezervirala šele začetek junija za konec junija, pa ni bil problem glede prostih kapacitet. Je pa tudi prednost pri kartah, če letuješ direktno preko njih, imaš vstop 2x dnevno v letno riviero, ali enkrat v letno in enkrat v zimsko brez omejitve, na dan. Če pa greš preko podjetja, pa imaš večje omejitve pri kartah.

POSKUSI POKLICATI KOMUNALO TOLMIN. BAJE ODDAJAJO PO 55 EUR NA DAN (V CENI VŠTETO 5 KART).

SREČNO

Tu je tudi mirno letovanje!

lp

Jaz oddajam hisko v termah catez. Za vec inf. pa me pokličite na 041 350 136

Lp

Aleš

V Čatežu smo preživeli vikend v počitniški hišici sindikata gostinstva. Ma je blo prav luštno res so jo prenovili kot je treba, če bi bile vse take bi šli večkrat tja 🙂

Našel sem jo pa na spletni strani www.sindikalne-pocitnice.si
Je res, da nekje piše da je za člane ZSSS, kar sem, ampak ziher se da kaj zmenit, boljš da dajo teb, kot da je prazno, po moje.

Pa srečno.
Sreč

Tudi tiste, ki so v lasti term čatež, se da dobiti po ugodni ceni (imajo večkrat letno kakšne ugodnosti), poleg tega tisti, ki so npr. tam dobijo večkrat kak bon v vrednosti 50€, za naslednjič (in to lahko uporabite, če dobite kje od koga) – in tudi tiste ki so najdlje od bazenov, so le 5min hoje stran – so pa zelo fajn in dost prostorne:)

Mogoče kdo ve, kakšna je hiška 15?

Zanima me namreč, če je prilagojen vhod (klančina) za dostop z invalidskim vozičkom.

Naša družina pa ju v čatežu bila nekajkrat pred 2 letoma in prej, bivali smo v hiškah, ki sicer izgledajo kot smetnjaki od zunaj ampak so zelo udobne in tudi dosti prostorne. Od bazenov so oddaljene 5 minut hoje, oddaja pa jih sava medical.

Forum je zaprt za komentiranje.

New Report

Close